- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.421
gezdiriyosun yani meleğini aman iyi olunda kuzum girmesende olur ....nasıl mide bulantıların devammı sabriyecimm
Merhaba kızlar ,
Herkes iyidir İnşallah.
Trackeki birşey soracağım, sende de hala bulantılar devam ediyor mu ben birtürlü kendime gelemiyorum bulantıydı sağdan soldan gelen kokulardı derken.Sürekli hastalıklı bir haldeyim. Acaba sedece bende mi var bu durum.
Merhaba tatlım biz iyiyiz şükür sen nerelerdesin hiç gözükmüyosun artık?
Canım benim de devam ediyo ama ara ara çok fazla bişey yiyemiyorum az yiyorum..
Offf koku deme bana çok kötü bişey..Kokuları hemen hisseder oldum ve yemek yapmakta çok zorlanıyorum..Soğan kavururken ağzımı yüzümü sarıyorum inanki...
Benimde çok zorlandığım zaman oldu tatlım ama 10.haftadan sonra geçer dedi doktorum.
Kendine çok iyi canım benim meleğinide allah korur inş.
Kızlar herkese merhabalar...yazdıklarınıza bakıyorum da ne güzel her zaman nete girebiliyonuz ve hep birbirinizi takip edebiliyosunuz ben ancak sonradan okumaya, anlamaya çalışıyorum...( neyse yeni iki hamile arkadaşımız var ne gözümüz aydın olsun... özge ve özlem tebrikler... (özlem bence sende hamilesin oyüzden tebrik ettim ) herkese sevgiler....
günaydın kızlar
valla yeni gördüm yazdıklarınızı çok özür dilerim kusura bakmayın kızlar
ben cumartesi günü dayanamadım ve eve gidince testi yaptım
çok silik olmakla beraber 2. çizgi görünüyordu
arkadaşımla görüştük sonrasında ona silik çizgi var deyince o zaten çığlığı attı :)
onunda aynı şekilde gözükmüş ve güzeller güzeli bir oğlu var özgeeee hamilesinnn kesin dedi
inşallah bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Sorma canım çok zor geçiyor benim hamilelik.
İşe geliyorum ama sarhoş gibiyim.Eve gider gitmez yatağı boyluyorum.Eşim yalnızlıktan çıldırmak üzere. On metre uzağımdaki insanın bile ter kokusunu alıyorum o kadar yani.
Cuma günü 10. hafta doluyor kısmetse bakalım. Doktoro da geç gittim biraz 8. hafta olmuştu bebişin kalp atışlarını falan duyduk.Sonraki kontrol taa 13. haftada .
Bu arada aklınızda bulunsun sağlık ocağından aradılar mutlaka haber vermek gerekiyormuş bebek beklediğini yasal sorumlulukmuş.Birde onlar kontrol ediyorlar. Bebek 6 yaşına gelinceye kadar denetim altında tutacaklarmış.
Birde bel ağrısı çıktı bugün başıma şu 13. hafta bir gelseydi.Biraz rahatlayacaktım.
Merhaba sibelcim nasılsın bakalım görüşmeyeli, işlerin dolayısıyla giremiyosun sen hayatım olsun yine ara ara bizlere katılman bizi mutlu ediyo..
merhaba bir sorun olacak benim bu ay adetim en geç 21 olacaktı cuma günü çok az kahverengi akıntı oldu cumartesi pazar da çok az sabahtan oldu haff kan kahverengi akıntı bugün yine çok az oldu geçti kasık ağrım yok sadece belim çok ağrıyor. dün test yaptım çıkmadı sizce hamile kalmış olabilir miyim?
bu arada özge seni tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum allah yar ve yardımcımız olsun inş.
Benimde 12.haftada ikili testim olacak bakalım herşeyin hayırlısı canım..
Ben 7.haftalıkken gördüm kalp atışını ama benim doktorum dinletmedi çok riskli dedi 12.haftada dinleticem kalbinin attığını dedi..
Sağlık ocağına haber vermemiz gerektiğini duymamıştım çok teşekkürler canım..
Doktorum bana folik asite devam et dedi bide ELEVİT diye bir vitamin verdi..
SEn hangi ilaçları alıyosun tatlım?
a.s evet canımya çok haklısın ben iş yüüzünden hiç birşey yapamıyorum ... burda sizlerle olmak çok güzel ... Ben iyi olmaya çalışıyorumda benim sağlık problemlerim devam ediyor galiba çünkü 16.02..2009dan beri kahverengi akıntılarım ara ara devam ediyor karnım ve yumurtalıklarım sancılıyor çok ağrıyor nedeni ne olabilir ya..bilgin varmı canım...fisfisfis
Canım ben hiç folik asit almadım. Doktorda önermedi zaten. Demir limitim iyi çıktı.
Bir bulantı bir vitamin hapı verdi.Birde daha önce düşük yaptığım için bebe aspirini verdi.Coraspirin; bebek tutunabilsin diye dedi. Ama bebişin kalp atışlarını falan ölçtüğünde gayet iyi gelişiyor dedi.Aspirini seni rahatlatmak için veriyorum dedi.
Kızlar herkese merhabalar...yazdıklarınıza bakıyorum da ne güzel her zaman nete girebiliyonuz ve hep birbirinizi takip edebiliyosunuz ben ancak sonradan okumaya, anlamaya çalışıyorum...( neyse yeni iki hamile arkadaşımız var ne gözümüz aydın olsun... özge ve özlem tebrikler... (özlem bence sende hamilesin oyüzden tebrik ettim ) herkese sevgiler....
çok teşekkürler canımmerhaba bir sorun olacak benim bu ay adetim en geç 21 olacaktı cuma günü çok az kahverengi akıntı oldu cumartesi pazar da çok az sabahtan oldu haff kan kahverengi akıntı bugün yine çok az oldu geçti kasık ağrım yok sadece belim çok ağrıyor. dün test yaptım çıkmadı sizce hamile kalmış olabilir miyim?
bu arada özge seni tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
amin canım çok teşekkürler sanada Rabbim sağlıklı güzel hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahCanım tebrikler allah tamamını erdirir inş.:CüvCüv::CüvCüv:
Çok çok sevindim adına eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip olur inş.
Canım iltihap olabilir kasıklarım benim de çok ağrıyodu iltihap çıkmıştı..
ah aynı derdi aylardır çekiyorum ama cevap bulamadım kimi dr yumurtlama kaliteli değil kimi yumurtlama döneminde oluyor mesela bu ay lekelenme değil kanama yaşadım ve adetime 4 gün var ama kanamam 17şubattan beri var dr normal dedi yumurtlamadan kaynaklı dedi ama bence erken adet oldum bu ay da geçti hayırlısı öğrenirsen haber vera.s evet canımya çok haklısın ben iş yüüzünden hiç birşey yapamıyorum ... burda sizlerle olmak çok güzel ... Ben iyi olmaya çalışıyorumda benim sağlık problemlerim devam ediyor galiba çünkü 16.02..2009dan beri kahverengi akıntılarım ara ara devam ediyor karnım ve yumurtalıklarım sancılıyor çok ağrıyor nedeni ne olabilir ya..bilgin varmı canım...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?