- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.441
iyi canıımmm boş boş oturuyozz ölee işte yaptığımız bişe yokk oofff başııımmm çookk kötüü dönüyoo yaaaa -tatlicadiarzu-mirmirmirmirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştışekerler nasılsınız ya?bugün özledim sizi
patron burdaydısengözlerimebaksanab
kızlar ben geldımm nabersınz bakalım
ya muhabbeti okuyacağım diye okula geç kalıcam bağımlı oldum ya hehhehehe okuldan sonra görüşürüz bu arada günaydın anne adayları
buarada bütün tatlı arkadaşlarım hepinize günaydın
meleği karnında olan arkadaşlarım sizi de meleğinizi de öpüyorum
benim gibi mucizelerine bekleyen melek arkadaşlarım sizleri de öpüyorm
bu hafta güzel haberlerimiz çok olacak gibi hissediyorum
günaydın kızlar
valla yeni gördüm yazdıklarınızı çok özür dilerim kusura bakmayın kızlar
ben cumartesi günü dayanamadım ve eve gidince testi yaptım
çok silik olmakla beraber 2. çizgi görünüyordu
arkadaşımla görüştük sonrasında ona silik çizgi var deyince o zaten çığlığı attı :)
onunda aynı şekilde gözükmüş ve güzeller güzeli bir oğlu var özgeeee hamilesinnn kesin dedi
inşallah bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
Canlarım tünaydınnnnnnn hepinizi çok özledim ve çok öpüyorummmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
kız ümmühan hala okuoyr musun gelemedin son sayfaya dahakaydirigubbakcemile3lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeyya var ya şu gülümsmeye bayılıyorumdelikafaduldendelikafadulden:jeyyar::jeyyar:
nasıl bi parça kafam karıştı şimdi parçamı akıntımı:uhm:h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm
nasıl bi parça kafam karıştı şimdi parçamı akıntımı:uhm:
selam tatlişkommmm Şeniz
canım benim yaaaaaa tatlılığa bakkkkkkk Şeniz Şeniz
:teytey: :teytey: :teytey: tebrik ederim canımmmmmmmmm çok sevindim yaaaaa darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
nerdesin sen bakalım uykucu şirinnnnn kaydirigubbakcemile3 Şeniz
biara açtım ama çok işim vardı okuyamadan kapattım tatlım. şimdi okuyabildim
iyidir şekerim sen nasılsın? ne durumdasın bakalım? akıntı devam mı?
Tuğbacım sana ve bebişine de selam canikommmŞeniz
nasıl bi parça kafam karıştı şimdi parçamı akıntımı:uhm:
h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm
gecmıs olsun canım.
ah aynı derdi aylardır çekiyorum ama cevap bulamadım kimi dr yumurtlama kaliteli değil kimi yumurtlama döneminde oluyor mesela bu ay lekelenme değil kanama yaşadım ve adetime 4 gün var ama kanamam 17şubattan beri var dr normal dedi yumurtlamadan kaynaklı dedi ama bence erken adet oldum bu ay da geçti hayırlısı öğrenirsen haber ver
İYİYİM canımm bende öylee oturuyorumm sıkıcı bir gündü bugün evime gidip yatmak istiyorum hemennnmirmirmirmirmirmirmirmirslm canım nasılsın?bende eve gırdım actım netı.
ne ıcın gecmıs olsun tatlım sancılarım ıcınmıfisfisfis
lastık gıbı sulu degıldı koyu renklı mınnacık ben yıne ped koydum kursta zor durumda kalmayayım dıye sıvıyı emıyo ped ama bunu emmemıs bılmıyorum yaa gelmıyo adetım negatıftı testler ama bu ne sımdı yaaaa
hemen doktor gitmelisin tatlım ihmal edilecek birşey değil Allah korusun sonra başına bela olmasın :çok üzgünüm:h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm
Şenizhoşgeldinn ümmühancıımmm bizdende sana kocaman öpücüklerrrrrrrrrŞenizŞeniz
slm ümmühancım.
hmmm aslında bi doktordan randevu alsan ne iyi olacak özlemcimm kafandaki tüm sorular cevaplanacak...düşük olsa adet kananmanla devam ederdi diye düşünüyorumm ama düşük yapıp içinde parça kalmışsa o da sancı yapar biliyomusun seni korkutmak istemiyorum ama bence doktora bi görün canım ihmal etme
iyi canıımmm boş boş oturuyozz ölee işte yaptığımız bişe yokk oofff başııımmm çookk kötüü dönüyoo yaaaa -tatlicadiarzu-mirmirmirmirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım benim yaaaaaa tatlılığa bakkkkkkk Şeniz Şeniz
h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm
slm canım nasılsın?bende eve gırdım actım netı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?