Sabırsızlanıyorum ...!

şekerler nasılsınız ya?bugün özledim sizi
patron burdaydısengözlerimebaksanab
iyi canıımmm boş boş oturuyozz ölee işte yaptığımız bişe yokk oofff başııımmm çookk kötüü dönüyoo yaaaa -tatlicadiarzu-mirmirmirmirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ya muhabbeti okuyacağım diye okula geç kalıcam bağımlı oldum ya hehhehehe okuldan sonra görüşürüz bu arada günaydın anne adayları

selam tatlişkommmm Şeniz

canım benim yaaaaaa tatlılığa bakkkkkkk Şeniz Şeniz

:teytey: :teytey: :teytey: tebrik ederim canımmmmmmmmm çok sevindim yaaaaa darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

Canlarım tünaydınnnnnnn hepinizi çok özledim ve çok öpüyorummmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

nerdesin sen bakalım uykucu şirinnnnn kaydirigubbakcemile3 Şeniz

biara açtım ama çok işim vardı okuyamadan kapattım tatlım. şimdi okuyabildim

kızlar ben geldımm nabersınz bakalım

iyidir şekerim sen nasılsın? ne durumdasın bakalım? akıntı devam mı?

Tuğbacım sana ve bebişine de selam canikommm Şeniz

h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm

slm ümmühancım.

nasıl bi parça kafam karıştı şimdi parçamı akıntımı:uhm:

lastık gıbı sulu degıldı koyu renklı mınnacık ben yıne ped koydum kursta zor durumda kalmayayım dıye sıvıyı emıyo ped ama bunu emmemıs bılmıyorum yaa gelmıyo adetım negatıftı testler ama bu ne sımdı yaaaa

Canım ya benim daha önce hiç böyle olmamıştıfisfisfis son 6-7 ayda bütün fiziki düzenim bozuldu :1no2: nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum dediğin gibi doktorlarda pek yardımcı olmuyorlar neyse canım sen öğrenirsen lütfen benide bilgilendir...a.s.

hmmm aslında bi doktordan randevu alsan ne iyi olacak özlemcimm kafandaki tüm sorular cevaplanacak...düşük olsa adet kananmanla devam ederdi diye düşünüyorumm ama düşük yapıp içinde parça kalmışsa o da sancı yapar biliyomusun seni korkutmak istemiyorum ama bence doktora bi görün canım ihmal etme

h.b kızlar yaaa ben endıselenmeye basladım adet olmadım fecı sancılarım başladı ve bugun çamur gibi bi parça geldi kurstayken kafam karısık ama adet gormuyorummm
hemen doktor gitmelisin tatlım ihmal edilecek birşey değil Allah korusun sonra başına bela olmasın :çok üzgünüm:

Şenizhoşgeldinn ümmühancıımmm bizdende sana kocaman öpücüklerrrrrrrrrŞenizŞeniz

sağol kuşummmmmmm Şeniz Şeniz

slm ümmühancım.

Selam Aytülcüm nasılsın bakalım?

kesinlikle Tuğbacım katılıyorum benim de aklıma bu geldi benneyaptımki hemen doktora git Özlemcim

iyi canıımmm boş boş oturuyozz ölee işte yaptığımız bişe yokk oofff başııımmm çookk kötüü dönüyoo yaaaa -tatlicadiarzu-mirmirmirmirkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben nihayet evime geldim bugün çook uzun oldu sankikafamçokkarıştı

kızlar ben geldımm nabersınz bakalım

iyiyiz tatlım sen nasılsın?

canım benim yaaaaaa tatlılığa bakkkkkkk Şeniz Şeniz

o senin tatılığınŞeniz

Allah Allah canım doktora gitmeyi ihmal etme daha fazla ya

slm canım nasılsın?bende eve gırdım actım netı.

hoşgeldin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…