- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.461
bugun hamıs var mı
nerdesin sen bakalım uykucu şirinnnnn kaydirigubbakcemile3 Şeniz
ben nihayet evime geldim bugün çook uzun oldu sankikafamçokkarıştı
ewett yaa hiçç geçmedii elifciimmm -tatlicadiarzu-
ayyy canıım yaa nasıl heyecanlısındır şimdii sennnn süper bi duygu dimii allahımm herkese yaşatsın inşş:Saruboceq::Saruboceq:VAR VAR VARR:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
ayyy canıım yaa nasıl heyecanlısındır şimdii sennnn süper bi duygu dimii allahımm herkese yaşatsın inşş:Saruboceq::Saruboceq:
eve gidemiyorummm annemmm çağırdıı gelde mercimeğin fasulye yesin dediii şutarafagitti....oraya gidecemmm..ben birazdan çıkarımm öpüyorumm sizi kızlar kendinize ii bakın ŞenizŞenizamin amin:Saruboceq:
eve gidemiyorummm annemmm çağırdıı gelde mercimeğin fasulye yesin dediii şutarafagitti....oraya gidecemmm..ben birazdan çıkarımm öpüyorumm sizi kızlar kendinize ii bakın ŞenizŞeniz
çok yakın değil aslında ama bi ayağımız onun kapısında canımmm bazen bi bakarımm iş yerime kadar gelmiş bana yemek getirmek içinn canımm annem canıımmmm..hiç üşenmezz evlat böyle bişe işte .... öptümm kuzumm kaçar bennnannecin kıyamıyo işte:1hug:yakın mı oturuyosunuz?9 ay besler kuzusunu ve kuzusunun kuzusunuyerimseniben:CüvCüv:
çok yakın değil aslında ama bi ayağımız onun kapısında canımmm bazen bi bakarımm iş yerime kadar gelmiş bana yemek getirmek içinn canımm annem canıımmmm..hiç üşenmezz evlat böyle bişe işte .... öptümm kuzumm kaçar bennn
nbr kızlar öğleden sonra uyumuşum sizler ne yaptınız
öptüm canım görüşürüz
iyiyiz canım sen nasılsın?moralin düzelmiştir umarım biraz:teselli:
canımmmmmmmmmmm hamişşşşşşş misinnnn ayyyyyyy tebrııkk ederım yaaa ne zaman ogrendınnVAR VAR VARR:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
bılmıyorum kızlar yaaa senağlamahmmm aslında bi doktordan randevu alsan ne iyi olacak özlemcimm kafandaki tüm sorular cevaplanacak...düşük olsa adet kananmanla devam ederdi diye düşünüyorumm ama düşük yapıp içinde parça kalmışsa o da sancı yapar biliyomusun seni korkutmak istemiyorum ama bence doktora bi görün canım ihmal etme
hemen doktor gitmelisin tatlım ihmal edilecek birşey değil Allah korusun sonra başına bela olmasın :çok üzgünüm:
sağol kuşummmmmmm Şeniz Şeniz
Selam Aytülcüm nasılsın bakalım?
kesinlikle Tuğbacım katılıyorum benim de aklıma bu geldi benneyaptımki hemen doktora git Özlemcim
elsecim sabah kalktım çok az elmiş dedim bugün biraz fazla oldu tamam oldu dedim rahatladım sora yine kesildim bu seferde acaba bir hastalığım mı var diye şüphelenmeye başladım ne zor kadın olmak:bbo: sen neler yaptın bugün
elsecim sabah kalktım çok az elmiş dedim bugün biraz fazla oldu tamam oldu dedim rahatladım sora yine kesildim bu seferde acaba bir hastalığım mı var diye şüphelenmeye başladım ne zor kadın olmak:bbo: sen neler yaptın bugün
canımmmmmmmmmmm hamişşşşşşş misinnnn ayyyyyyy tebrııkk ederım yaaa ne zaman ogrendınn
bılmıyorum kızlar yaaa senağlama
umarım kotu bısı yoktur yaa gectı sancım arada sırada oluyorr
burcu canım ben de adet gormuyorum ya hıc fazlalasmadı bugun sabahtan koyu renklı bı akıntı gıbı parcacık geldı kanamam yok hala anlamadım gııttıııı 28subatın gecmesını beklıycem kızlar ozamana kadar olmazsam kesın gıdıcem zatennnnkaydirigubbakcemile5
özlem sana doktor ne demişti benim testte çıkmadı acaba varda geçmi döllenme olduda çıkmadı benim 28 doğum günüm bende test yapıcam inşallah güzel haberler alırız.
bu arada üstüne gören varmının lk sayfasında bir arkadaş bizim gibi olmuş sonrada hamileymiş okudun mU?
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme
benimde ocak ayında 6 gün gecikmişti adetim sonra az geldi bigün kesildi,sonrasında 2 gün geldi bitti.şubatta da gecikti 3 gün sürdü bitti.hatta ilk ay hamileyim sanmıştım:1no2:doktora gittim vajinit dedi
çok zor kadın olmak her ay ayrı bir dert
ben bugün uzuuun bir çalışma gününü bitirip eve geldim nihayet
adım elif canım buaradakaydirigubbakcemile3
elifcim vajinit neymiş? ben şuan adet getirici ilaç kullandıpım içiin böyle olmaması gerekiyordu. neyse bakalım neden böyle oldu yakında belli olur.
bana doktor suan gebelık gorunmuyor gebelık varsa bıle 28subat yerlesme gunu olucak ondan once anlayamayız 28subata kadar adet gormezsen gel dedı beklemedeyım canım bende tık yok carsambadan berı
bu arada hangı topık o ben okumadım soylesene bı bakayım
elifcim vajinit neymiş? ben şuan adet getirici ilaç kullandıpım içiin böyle olmaması gerekiyordu. neyse bakalım neden böyle oldu yakında belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?