Sabırsızlanıyorum ...!

eve gidemiyorummm annemmm çağırdıı gelde mercimeğin fasulye yesin dediii şutarafagitti....oraya gidecemmm..ben birazdan çıkarımm öpüyorumm sizi kızlar kendinize ii bakın ŞenizŞeniz

annecin kıyamıyo işte:1hug:yakın mı oturuyosunuz?9 ay besler kuzusunu ve kuzusunun kuzusunuyerimseniben:CüvCüv:

annecin kıyamıyo işte:1hug:yakın mı oturuyosunuz?9 ay besler kuzusunu ve kuzusunun kuzusunuyerimseniben:CüvCüv:
çok yakın değil aslında ama bi ayağımız onun kapısında canımmm bazen bi bakarımm iş yerime kadar gelmiş bana yemek getirmek içinn canımm annem canıımmmm..hiç üşenmezz evlat böyle bişe işte .... öptümm kuzumm kaçar bennn

öptüm canım görüşürüz

nbr kızlar öğleden sonra uyumuşum sizler ne yaptınız

iyiyiz canım sen nasılsın?moralin düzelmiştir umarım biraz:teselli:

öptüm canım görüşürüz

iyiyiz canım sen nasılsın?moralin düzelmiştir umarım biraz:teselli:

elsecim sabah kalktım çok az elmiş dedim bugün biraz fazla oldu tamam oldu dedim rahatladım sora yine kesildim bu seferde acaba bir hastalığım mı var diye şüphelenmeye başladım ne zor kadın olmak:bbo: sen neler yaptın bugün

VAR VAR VARR:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
canımmmmmmmmmmm hamişşşşşşş misinnnn ayyyyyyy tebrııkk ederım yaaa ne zaman ogrendınn
bılmıyorum kızlar yaaa senağlama

umarım kotu bısı yoktur yaa gectı sancım arada sırada oluyorr

burcu canım ben de adet gormuyorum ya hıc fazlalasmadı bugun sabahtan koyu renklı bı akıntı gıbı parcacık geldı kanamam yok hala anlamadım gııttıııı 28subatın gecmesını beklıycem kızlar ozamana kadar olmazsam kesın gıdıcem zatennnnkaydirigubbakcemile5

Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme
benimde ocak ayında 6 gün gecikmişti adetim sonra az geldi bigün kesildi,sonrasında 2 gün geldi bitti.şubatta da gecikti 3 gün sürdü bitti.hatta ilk ay hamileyim sanmıştım:1no2:doktora gittim vajinit dedi
çok zor kadın olmak her ay ayrı bir dert
ben bugün uzuuun bir çalışma gününü bitirip eve geldim nihayet
adım elif canım buaradakaydirigubbakcemile3

özlem sana doktor ne demişti benim testte çıkmadı acaba varda geçmi döllenme olduda çıkmadı benim 28 doğum günüm bende test yapıcam inşallah güzel haberler alırız.
bu arada üstüne gören varmının lk sayfasında bir arkadaş bizim gibi olmuş sonrada hamileymiş okudun mU?

bana doktor suan gebelık gorunmuyor gebelık varsa bıle 28subat yerlesme gunu olucak ondan once anlayamayız 28subata kadar adet gormezsen gel dedı beklemedeyım canım bende tık yok carsambadan berı

bu arada hangı topık o ben okumadım soylesene bı bakayım

elifcim vajinit neymiş? ben şuan adet getirici ilaç kullandıpım içiin böyle olmaması gerekiyordu. neyse bakalım neden böyle oldu yakında belli olur.

pred topiği bak böyle yazmış

merhaba canim benim gecen ay duzensiz adet yani ustune gorme gordum az miktarda kan ve kahverengi akintilarm vardi birde incecik akintlar ..ben adet oldugunu zanetmistm ama allaha sukur hamileyim..sende doktora gorunsen iyidir ama biraz bekle ben bi ay bekledim ama daha erkende gidebilirdim ....
sormak istedigin baska bisey olursa ben burdayim

elifcim vajinit neymiş? ben şuan adet getirici ilaç kullandıpım içiin böyle olmaması gerekiyordu. neyse bakalım neden böyle oldu yakında belli olur.

vajinada iltihaplanma var canım,kasıklarımda çok ağrım oluyor,akıntım da çok oluyor
adetimde düzensiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…