Sabırsızlanıyorum ...!

aaaaa cok ılgınc yaaa

pekı acaba bu kız bu kanamaları gormeden de test yapıp negatıf ı gormus mu???? yıne bızım gıbııı fisfisfis

kızlar bugun ne kadar yavassınız boyle ya ne bu uyusukluk azcık canlanın hızlı yazın bakayımmm

zaten farketmemiş heralde test yapmadı bana da bu yazı bugün umut oldu. benim koçiş sen kesin hamilesin ben biliyorum diye

benımkının kafası karısık aynı benım gıbı valla o negatıf sonucu kanda da gorduk ya umıdı kaybettık bız ama benım adet nıye gelmıyo ya gecıkmesının tam 6ıncı gunu bugunnnnnnnn amaaaaaasenağlama

kuzucum napıyım gün sayıyosunuz kahverengi akıntıdan bahsediyosunuz
bende araya giriyorum işte ara ara

tamamen katıl konusmamıza hanı beraber gun sayıyoduk amaa:1closedeyes:

sayıyorum canım
hepinizle beraber heyecanlanıp,seviniyorum bende herzaman söylüyorum
doğum öykülerini okuyodum,Allah'ım bizede nasip etsin kucağımıza almayı meleklerimizi inşallah
hayal etmesi bie güzel bebişin karnında olduğunu,doğum yaptığını,bebeğini ilk kucağına aldığın anı,emzirdiğin anı....
Allah'ım anne olmayı nasip etsin bizlere de
ay yine ağlamaya başladımsenağlama

ağlama canım benım du ben de azcık bakayım o dogum hıkayelerıne de hayal kurayım ayyy

özlemcim ben şimdi o arkadaşla görüştüm. ilk test yaptığında negatif çıkmış. hiç belirtisi yokmuş sadece bel ağrısı varmış muhtemelen yerleşmedir dedi bilmiyorum elsecim senide çok öpüyorum en kısa zamanda hamile kalırız inşallah

negatıf mı cıkmıss ayy ınanmıyorum ya bız sımdı hamıle olabılırmıyızz yanııııı du ıcımde kalanları sorıyım su kızcagıza ben de delikafadulden

hadi kızlar inşallah bebişleriniz karnınızdadır
bende seni öpüyorum tatlımŞeniz

ıı aksamlar burcu gorusuruz cnm ınsalla bebegın senınledır

elıfcım saol canım guzel dıleklerde bulunan dıllerın bı gun de yafruummm desın bebısıne ınsallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…