E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.481
pred topiği bak böyle yazmış
merhaba canim benim gecen ay duzensiz adet yani ustune gorme gordum az miktarda kan ve kahverengi akintilarm vardi birde incecik akintlar ..ben adet oldugunu zanetmistm ama allaha sukur hamileyim..sende doktora gorunsen iyidir ama biraz bekle ben bi ay bekledim ama daha erkende gidebilirdim ....
sormak istedigin baska bisey olursa ben burdayim
anam ya bende 15 güne 1 adet oluyorum anlamadım gitti niye:bbo:
anam ya bende 15 güne 1 adet oluyorum anlamadım gitti niye:bbo:
aaaaa cok ılgınc yaaa
pekı acaba bu kız bu kanamaları gormeden de test yapıp negatıf ı gormus mu???? yıne bızım gıbııı fisfisfis
zaten farketmemiş heralde test yapmadı bana da bu yazı bugün umut oldu. benim koçiş sen kesin hamilesin ben biliyorum diye
huuuuuuu uyudunuzzzmuuukaydirigubbakcemile3
burdayım canımda hamilelik konusunda tecrübem yok malesef biliyosun
ne desem boş:sm_confused:
kuzucum napıyım gün sayıyosunuz kahverengi akıntıdan bahsediyosunuz
bende araya giriyorum işte ara ara
tamamen katıl konusmamıza hanı beraber gun sayıyoduk amaa:1closedeyes:
sayıyorum canım
hepinizle beraber heyecanlanıp,seviniyorum bende herzaman söylüyorum
doğum öykülerini okuyodum,Allah'ım bizede nasip etsin kucağımıza almayı meleklerimizi inşallah
hayal etmesi bie güzel bebişin karnında olduğunu,doğum yaptığını,bebeğini ilk kucağına aldığın anı,emzirdiğin anı....
Allah'ım anne olmayı nasip etsin bizlere de
ay yine ağlamaya başladımsenağlama
özlemcim ben şimdi o arkadaşla görüştüm. ilk test yaptığında negatif çıkmış. hiç belirtisi yokmuş sadece bel ağrısı varmış muhtemelen yerleşmedir dedi bilmiyorum elsecim senide çok öpüyorum en kısa zamanda hamile kalırız inşallah
özlemcim ben şimdi o arkadaşla görüştüm. ilk test yaptığında negatif çıkmış. hiç belirtisi yokmuş sadece bel ağrısı varmış muhtemelen yerleşmedir dedi bilmiyorum elsecim senide çok öpüyorum en kısa zamanda hamile kalırız inşallah
hadi kızlar inşallah bebişleriniz karnınızdadır
bende seni öpüyorum tatlımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?