Sabırsızlanıyorum ...!

benim adetime 7 gun kala lekelenme oldu acık kırmızı ama aynı gun gecti
şimdi 3 gun var adetime
hamilemiyim acaba

kızlar ben çıkıyorum birazda koçişimle ilgileneyim öptüm iyiakşamlar

iyi akşamlar canım görüşürüz

elıfcım saol canım guzel dıleklerde bulunan dıllerın bı gun de yafruummm desın bebısıne ınsallaaaa

ah bitanem inşallah
varya eskiden bebek sahibi olmak için çok çabalayan insanları anlamazdım,eşim gibi bende olmazsa olmaz niye bu kadar uğraşıyolar diye düşünürdüm
ama artık anneliğe hazırım galiba o kadar çok istiyorum ki
inşallah eşimin düşünceleri de benimkiler gibi değişir

aminn canım ya ınsallaaaahh degısır bı an once bence senın esın cok duygusal bı ınsan emınım en kısa zaman da o da ıstıycekkkkkaydirigubbakcemile5

aminn canım ya ınsallaaaahh degısır bı an once bence senın esın cok duygusal bı ınsan emınım en kısa zaman da o da ıstıycekkkkkaydirigubbakcemile5

inşallah canım benim
ah şimdi bebişim olsaydı yalnızlığıma ortak olsaydı,bende sevnur gibi oynasaydım,sevseydim,sevseydim oğluşumu
niyeyse hep oğluşum yazasım geliyor

elıf ya benım çarşamba gunu yazılı sınavım var dosya kontrolu var dosyamı duzenlemem gerek sınava calısmam gerek hocadan kıtap almıstım sayfalarını taratıyorum saat 6dan berı ugrasıyorum bıtıcek de ben de yemek yapıcam da kcam gelcek de yıycez de offf sinir bastı yaaaa bıtmedı gıttı daha 141inci sayfaya yenı geldımm.. bı de perşembe stılıstlıkten hoca dosya kontrolu yapıcak ve tam 12cızım bıtırmem gerekıyo yandım ben ya burdan da kaçamıyom bagımlılık yapıyo baglandım kaldım kov benı de gıdeyımmm artık yoksa benım ıcın kotu olucakkksenağlama

hadi git canım klava:klava:
yarın görüşürüz
benimde çok uykum geldi
biraz spor yapayım kociş gelmeden
öptüm canımŞeniz

kızlar ben geldim. çok fenayım mide bulantısından ölücem yaaa :çok üzgünüm: üşüttümmü noldu anlamadım. dün gece uykumda midem bulandı. uyuyamadım hiç. bugün çok fenayım hala öyleyim. aklıma nefret ettiğim bütün yiyecekler geliyo :çok üzgünüm: hamile olsam bukadar erken başlamaz valla çok fena oldum. geçmezse doktora gidicem. yatıyodum bilgisayarı bile açacak halim yoktu. şimdi yatağıma geçicem. size selam vereyim dedim. öpüyorum tatlişkolar Şeniz İyi geceler Şeniz

bende diyorum ümmühan eve int bağlattı ortada yok yine
inşallah hamileliktendir dicem ama bu kadar erken başlamaz heralde
geçmiş olsun tatlım
iyi gecelerŞeniz

bende diyorum ümmühan eve int bağlattı ortada yok yine
inşallah hamileliktendir dicem ama bu kadar erken başlamaz heralde
geçmiş olsun tatlım
iyi gecelerŞeniz

sağol canımınçiiiii Şeniz valla hamilelik olamaz üşüttüm sanırım. yarın görüşürüz kuşum. benim yarın fazla işim yok. takılırım size. çarşamba perşembe müşteri ziyaretine çıkıcam. buaralar pek gelemem snaırım. mazur görürsünüz beni. hafta sonu açığı kapatırım. neyse öptüm tatlımmmm iyi geceler Şeniz Şeniz

ancak geldim ve gidiyorum canlarım ya sizinle daha muhabbet edemedim gidiyorum neyse yarın görüşürüz öpüyorum

Herkese günaydın kızlar...Nasılsınız...bugünde kendimi çok berbat his ediyorum akıntılarım devam ediyor ağrılarım var...canım hiç çalışmak istemiyor keşke evde olabilseim şuanda ama oda imkansız işlerim çok yoğun ...offf.... ya....offffffffffff........öpüyorum hepinizi...çalışan herkese kolay gelsin...evde ki uykucularada tatlı uykular diliyorum.....

günaydın canlarım nasılsınız
ah canım benim bende evde uyumak için neler neler vermezdim bir bilsen o kadar halsiz ve uykusuzum ki ama çalışmak da ayrı bir keyif

günaydın cabım benim aldığım uykular senin olsun. Yakının da pncere varsa çık bir derin nefes al kendini daha iyi hissedersin.

günaydın kızlar nasılsınız?
uyku problemi herkeste var galiba
önceleri 7de alarm çalmadan kalkar kahvaltı yapar,etrafı toplardım
şimdi saat 8de zor kalkıyorum,hatta bugün bi uyandım 8:16
off uyumak istiyorum,evde olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…