Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın elifciimmm nasılsınnn hadi bugün güne iyi başlayalıımm bugün biraz polyannacılık oynayalımm....elif benim bugün hiç uykum yokkkmirmirmirmir:roflol:
evede gitmeyi hiç istemiyorummmlaelaelaelaelae
işimide ççookkk seviyorummm -tatlicadiarzu- keşke burda yatıp kalksamm:teytey: bugün herşey daha bi güzel sankiiinaniknanik

iyi olmaya çalışıyorum.insan sinirli bütün aksilikler onu buluyor heralde
keşke burada yatıp kalksamnaniknanik:roflol::roflol:
sen nasılsın şekercim?

günaydın elsecim valla bende iki üç gündür sabahları çok gergin oluyorum ağlamak istiyorum sabahları bugünlerde senağlama

günaydın canım benimde ağlayasım var
hatta birilerini dövesim de varkötükedihüso

kızlar allah aşkına biriniz bana yardımcı olsun bugün dördüncü gün sabhları az kanama oluyor sonra kesiliyor. İnternette araştırdım dış gebelik de olabilirmiş. ne nbu böyle anlamadım sinirlerim bozuldu iyice olsa rahatlıycam ne kötü bir durum

günaydınn ümmühancımm sen nasılsın bugün herkes gerginn polyanna olalım dedikk o da olmadııı

iyidir valla tatlım. ben nedense hep polyannayım iş konusunda kaydirigubbakcemile3 yoksa eziyet olur hayatım. işim çok stresli. çok sorumluluk var üstümde.

benim midem fena iki gündür. 1 haftadır vardı hafif hafif. akşam yemeği yedik koltuğa zor attım kendimi. masayı eşim topladı. gece uyurken bile midem bulanıyo. çok üşüttüm sanırım. kriz geliyo resmen.

sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl? üzüyomu seni?

hemen bi doktora git canım benim. belli ki yolunda olmayan bişeyler var. doktora git ki için rahat etsin. biz ne desek boş valla bana olmadı hiç öle bişey fisfisfis 4 gündür devam ediyosa bir problem var demektir.

çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendinee kekik filan kaynat bence midene iyi gelir...Şeniz yook teyzesii hiç üzmüyo beni meleğimm sadece sabahları midem bulanıyo 1 muz yiyince hemen geçiyo anlamadım ama benim bulantımın formülü muz sanırımm...

ohhh ohhhh iyi valla tatlişkom ben zaten dedim mercimeğine anneni üzme sen ben onun yerine bulantı çekerim dedim kaydirigubbakcemile3

çok fena bitanem yaaaa :çok üzgünüm: daha kötü olursam hemen doktora gidicem. bekliyorum şimdilik. hava soğuk üşüttüm sanırım.

sen napıyosun bakalım?

hava felaket soğuk ya bende üşüttüm galiba kasıklarımda ağrım ve akıntım arttı yine
bugün sinirliyim niyeyse ben ağlayasım var:çok üzgünüm:

hava felaket soğuk ya bende üşüttüm galiba kasıklarımda ağrım ve akıntım arttı yine
bugün sinirliyim niyeyse ben ağlayasım var:çok üzgünüm:

hava kapalı ya ondandır kuzum. olumlu düşünmeye çalış. çok şükür eşlerimiz yanımızda huzurluyuz. sağlıkları iyi, bizim kötü bir hastalığımız yok, Allaha şükür işimiz var. paramız var. ohooooo daha saydırma işte. ağlayacak bi durum yok yani bitanemmmm hadi toparlan bakalımmmm Şeniz Şeniz

elifciimmm ne canını sıkıyorsaa sen öyle durdukça herşey dahada çok üstüne gelecekk hadi toparlann şimdiiii gülümse hadii benim canım arkadaşıımmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…