- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.521
günaydın elifciimmm nasılsınnn hadi bugün güne iyi başlayalıımm bugün biraz polyannacılık oynayalımm....elif benim bugün hiç uykum yokkkmirmirmirmir:roflol:günaydın kızlar nasılsınız?
uyku problemi herkeste var galiba
önceleri 7de alarm çalmadan kalkar kahvaltı yapar,etrafı toplardım
şimdi saat 8de zor kalkıyorum,hatta bugün bi uyandım 8:16
off uyumak istiyorum,evde olmak istiyorum
niye bilmiyorum çok gerginim dünden beri yakötükedihüso
günaydın elifciimmm nasılsınnn hadi bugün güne iyi başlayalıımm bugün biraz polyannacılık oynayalımm....elif benim bugün hiç uykum yokkkmirmirmirmir:roflol:
evede gitmeyi hiç istemiyorummmlaelaelaelaelae
işimide ççookkk seviyorummm -tatlicadiarzu- keşke burda yatıp kalksamm:teytey: bugün herşey daha bi güzel sankiiinaniknanik[/Q
evet güzel olur polyannacılık bende süperim iyiyim kaydirigubbakcemile3 bir insan ancak bu kadar iyi olabilir süper süper süperdelikafadulden
süper burcu aynen böle devam edelimm bugünn:roflol::roflol:günaydın elifciimmm nasılsınnn hadi bugün güne iyi başlayalıımm bugün biraz polyannacılık oynayalımm....elif benim bugün hiç uykum yokkkmirmirmirmir:roflol:
işimide ççookkk seviyorummm -tatlicadiarzu- keşke burda yatıp kalksamm:teytey: bugün herşey daha bi güzel sankiiinaniknanik[/Q
evet güzel olur polyannacılık bende süperim iyiyim kaydirigubbakcemile3 bir insan ancak bu kadar iyi olabilir süper süper süperdelikafadulden
günaydın elifciimmm nasılsınnn hadi bugün güne iyi başlayalıımm bugün biraz polyannacılık oynayalımm....elif benim bugün hiç uykum yokkkmirmirmirmir:roflol:
işimide ççookkk seviyorummm -tatlicadiarzu- keşke burda yatıp kalksamm:teytey: bugün herşey daha bi güzel sankiiinaniknanik
günaydın elsecim valla bende iki üç gündür sabahları çok gergin oluyorum ağlamak istiyorum sabahları bugünlerde senağlama
günaydınn ümmühancımm sen nasılsın bugün herkes gerginn polyanna olalım dedikk o da olmadıııgünaydın şekerlerrr nasılsınız bakalımmm Şeniz Şeniz
günaydınn ümmühancımm sen nasılsın bugün herkes gerginn polyanna olalım dedikk o da olmadııı
kızlar allah aşkına biriniz bana yardımcı olsun bugün dördüncü gün sabhları az kanama oluyor sonra kesiliyor. İnternette araştırdım dış gebelik de olabilirmiş. ne nbu böyle anlamadım sinirlerim bozuldu iyice olsa rahatlıycam ne kötü bir durum
günaydın şekerlerrr nasılsınız bakalımmm Şeniz Şeniz
iyidir valla tatlım. ben nedense hep polyannayım iş konusunda kaydirigubbakcemile3 yoksa eziyet olur hayatım. işim çok stresli. çok sorumluluk var üstümde.
benim midem fena iki gündür. 1 haftadır vardı hafif hafif. akşam yemeği yedik koltuğa zor attım kendimi. masayı eşim topladı. gece uyurken bile midem bulanıyo. çok üşüttüm sanırım. kriz geliyo resmen.
sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl? üzüyomu seni?
günaydın kuzucum nasılsın?
miden kötü mü hala?
çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendinee kekik filan kaynat bence midene iyi gelir...Şeniz yook teyzesii hiç üzmüyo beni meleğimm sadece sabahları midem bulanıyo 1 muz yiyince hemen geçiyo anlamadım ama benim bulantımın formülü muz sanırımm...
çok fena bitanem yaaaa :çok üzgünüm: daha kötü olursam hemen doktora gidicem. bekliyorum şimdilik. hava soğuk üşüttüm sanırım.
sen napıyosun bakalım?
hava felaket soğuk ya bende üşüttüm galiba kasıklarımda ağrım ve akıntım arttı yine
bugün sinirliyim niyeyse ben ağlayasım var:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?