- Konu Sahibi Kelebek_00
-
ne mutlu canım sana ya.benim eşimde hamile olabilirim diye kara kara düşünmeye başlamıştı:çok üzgünüm: adet olunca sevindi senağlama
Bel agrisi, idrarda tortu. Diger belirtilerim yok oldu fisfisfis
karnim sis ama adet gelecek diye olabilir
bilmiyorum ya gecen hafta birsuru belirti vardi bu hafta azaldilar sanirim bu ay bebis yok CADIARZU
tamam. doğru anlamışım yani.
bu durumda, o kadar erken belli oluyor yani testlerde..
ben döllenmeden tam olarak kaç gün sonra beta testinde çıkabilir diye merak ediyorum.
regl günüme 10 gün var daha.. meraktan çatlayacağım.. ne zaman teste gitsem uygun olur diye merak ettim. ondan sordum.
ne dersin?
Canım benim adetime 5 gün varken kan testinde 10.2 çıkmıştı.
Tam net bişi söylememişlerdi.Sonra edetime 3 gün var gittim tekrar 49.5 çıkmıştı tatlım.
canım benim kesinlikle moralini bozma benimde ilk bel ağrısıyla başlamıştı inşallah bebişin içindedir annesi :CüvCüv:
Aaa niye canım henüz erken olduğunu mu düşünüyo acaba?
canm ya benimde belim ve sol kasığm çok ağrıyor bugün acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi yoksa ben olayı abartmayam başladımkaydirigubbakcemile3[/FONT
canım bel ağrısı ve kasık ağrısı bendede var hamilesindir inşalla:CüvCüv:
ayyyy çookk güzeell bi duyyguuuu yaaaaaaa....kafayı yerimm ben herhaldee..benim olursa uyuma gibi bi şansımda yok çalışıyorumm ben....valllaaa birleşttirim sandalyeleri koyar kafayı yatarım meleğimle iş yerindesırnaşık şey:roflol:...cnnm beniimm allah kucağına almayıda nasip etsin inşş..:1hug:
canm ya benimde belim ve sol kasığm çok ağrıyor bugün acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi yoksa ben olayı abartmayam başladımkaydirigubbakcemile3
evet canım erken diye düşünüyor.adetim 6 gün gecikince korkmaya başlamıştı.ama o gece adet oldum 2 günde bitti. bir acayibim yani bu ay:uhm:
Nekadarlık evlisiniz siz canım..
8,5 ayı geçtik canım
of valla bu beklemek ne zor bişey, bilirsin..
10 gününm var, yani henüz çok erken gibi sanki.
tamam teşekkürler, çok sağolasın. ben gidip oyalanacak bişiler bulayım - zaman geçsin.
Bizde 6 ayı bitirdir işte ama olmuşken olsun canım ya.
Allah aratmasın.Biz 2 ay korunduk sonra bidaha hiç korunmadık siz?
ilk başta hap kullandım bir ay ama sonra bıraktım.prezervatif veya geri çekilmeyle bir süpriz bekliyorum yani:1rolleyes:
Beklemek kadar kötü bişi yok.Hele bide kan testi yaptır bak sonucunu alana kadar elin ayağın gözle görülür bir şekilde titriyo.
İyi olmuş bıraktığına çok sevindim canım.
Hadi bakalım yüce rabbim yüzünü güldürür inş. hakkında hayırlısı olsun canım.İnş bebişin çok fazla bekletmez seni..Annesine bi süpriz yapar inş.
:) eminim. aman sonucu pozitif olacaksa ben 4-5 saat değil, 4-5 gün beklemeye de razıyım.
inşallah canım Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebişlr nasip etsin.eşime de bebek isteği versin inşallahsenağlama
yaa bişe söylicemm arkadaşlar..diyorum ya normalde pazar günü regl olmam gerekiyodu ama daha hala olmadım..ama pazar gününden beri beni yerimden hoplatıp işte hastandım dedirten bi akıntım var ama su gibi koyu değil..nedendir acaba yaa hiç böle olmazdı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?