Sabırsızlanıyorum ...!

Bel agrisi, idrarda tortu. Diger belirtilerim yok oldu fisfisfis
karnim sis ama adet gelecek diye olabilir
bilmiyorum ya gecen hafta birsuru belirti vardi bu hafta azaldilar sanirim bu ay bebis yok CADIARZU

canm ya benimde belim ve sol kasığm çok ağrıyor bugün acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi yoksa ben olayı abartmayam başladımkaydirigubbakcemile3

of valla bu beklemek ne zor bişey, bilirsin..
10 gününm var, yani henüz çok erken gibi sanki.

tamam teşekkürler, çok sağolasın. ben gidip oyalanacak bişiler bulayım - zaman geçsin.

Ya öyle bir ağırlık basıyo ki.Dün gece eşim geldi yemek yedik ben çay demledim neyse biraz konuştuk falan çayımızı içtik.
Flim getirmiş izleyelim dedi tamam dedim..Göğsünde uyuya kalmışım.Sonra ben rahat yatayım diye eşim karşı koltuğa geçmiş.Bir saat kadar uyumuşum..Miskinlik uyuşukluk oldu bende iyice..

canm ya benimde belim ve sol kasığm çok ağrıyor bugün acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilrmi yoksa ben olayı abartmayam başladımkaydirigubbakcemile3

Aslinda hamilelik belirtisi canim yerimseniben
ama bilmiyorum ki aklim karisti benimde fisfisfis diger belirtiler yok bende goguslerde hassasiyet felan. sende var mi ?

of valla bu beklemek ne zor bişey, bilirsin..
10 gününm var, yani henüz çok erken gibi sanki.

tamam teşekkürler, çok sağolasın. ben gidip oyalanacak bişiler bulayım - zaman geçsin.

Beklemek kadar kötü bişi yok.Hele bide kan testi yaptır bak sonucunu alana kadar elin ayağın gözle görülür bir şekilde titriyo.

Bizde 6 ayı bitirdir işte ama olmuşken olsun canım ya.

Allah aratmasın.Biz 2 ay korunduk sonra bidaha hiç korunmadık siz?

ilk başta hap kullandım bir ay ama sonra bıraktım.prezervatif veya geri çekilmeyle bir süpriz bekliyorum yani:1rolleyes:

ilk başta hap kullandım bir ay ama sonra bıraktım.prezervatif veya geri çekilmeyle bir süpriz bekliyorum yani:1rolleyes:

İyi olmuş bıraktığına çok sevindim canım.

Hadi bakalım yüce rabbim yüzünü güldürür inş. hakkında hayırlısı olsun canım.İnş bebişin çok fazla bekletmez seni..Annesine bi süpriz yapar inş.

inşallah canım Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebişlr nasip etsin.eşime de bebek isteği versin inşallahsenağlama

:) eminim. aman sonucu pozitif olacaksa ben 4-5 saat değil, 4-5 gün beklemeye de razıyım.

Bekleyemiyosun işte.Ben ilk önce sağlık ocağına gittim kan testi için yarın 15:00 gibi sonucu alabilirsiniz dedi. Orda yaptırmadım.Gittim özel hastahaneye kan testini yaptırdım ve 1 saat için de belli oldu..

inşallah canım Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebişlr nasip etsin.eşime de bebek isteği versin inşallahsenağlama

Aminnnn tatlım inş.

Sen bi hamiş olduğunu haber ver bak ozaman eşinde nasıl değişiklikler olacak.

Belki şuanda bebek istediğini sana belli etmek istemiyordur

yaa bişe söylicemm arkadaşlar..diyorum ya normalde pazar günü regl olmam gerekiyodu ama daha hala olmadım..ama pazar gününden beri beni yerimden hoplatıp işte hastandım dedirten bi akıntım var ama su gibi koyu değil..nedendir acaba yaa hiç böle olmazdı çünkü

canım benimde adetim 29 ocakta olacak. aynı akıntı dünden beri bende de var. ama çok karnım ağrıyo. yani günüm yaklaşmış olsa diyeceğim adet olucam. ağrıyla beraber boşalıyor. senin de öyle mi? ümitlenmekte istemiyorum pek ama kafamı karıştırdı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…