- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.721
kasıkların mı ağrıyor tatlım?
elifcimm nolduu
sadece kasıklarım değil alttan da ağrım var
ümmühancım ümidini kesme hemen,inşallah olcak tatlım
sabriyecim napıyosun canım?valla sen benim gözümü korkutuyosun hamilelik konusunda
ya benim çok fena ağrım var,oturuken canım acıyor resmen
kasık ağrım ve akıntım var diyodum ya şimdi akıntı kesildi acayip bir ağrı başladı
maşallah
Allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah
ilk doğum senin o zaman di mi?
sadece kasıklarım değil alttan da ağrım var
ayaklarınımı sıcak tutmuyosun yoksa sennkasık ağrım ve akıntım var diyodum ya şimdi akıntı kesildi acayip bir ağrı başladı
o alttan olan ağrı kramp gibimi canım?
sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyytAminnnnnnn canım benim allah razı olsun..
İlk şuan benim gözüküyo evet hayırlısı bakalım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda..
ayaklarınımı sıcak tutmuyosun yoksa sennklava:.....
ayaklarınımı sıcak tutmuyosun yoksa sennklava:.....
evet canım
hamişsin mi diceksin yoksayerimseniben
hoşgeldin aytülcümm nasılsınnn kuşummmm ewet büyücek inş teyzesi sizlerin dualarıylada...:Saruboceq::Saruboceq:merhaba canım.masallah bebişin 5 haftalık olmus.
amin canım insallah.Allah söyletti galıba.sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyyt
benim tam yumurtlama günüde oldu da böyle ağrı. 3-4 gün sürdü.ondan sordum :)
hoşgeldin aytülcümm nasılsınnn kuşummmm ewet büyücek inş teyzesi sizlerin dualarıylada...:Saruboceq::Saruboceq:
ŞenizŞeniz
sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?