Sabırsızlanıyorum ...!

inşşşşşşşşşşşşşşş.........

bu arada şuan eşin istemiyor ya hani. nasılkorunuyorsunuz?

eşim korunuyor
benim bebek istememe gibi bir derdim yok,istemiyorsa korunsun:dilcikar:
bana diyor sen hap kullansana diye ama ben istemiyorum kullanmak

oooo o kadarda uzağa gitme bee bu yılın sonuna kadar zaman veriyoruz sana:jeyyar::jeyyar: ya ikna edersin yada bağlarsınn:roflol::roflol:

bu yıl sonu mu:1shok:
bağlasam mı napsam
buakşam söyliyeyim aşkım bak kk'daki arkadaşlarım yıl sonuna kadar zaman verdi.ikna oldun oldun,olmazsan benden günah gitti,olacaklara hazırlıklı ol:roflol::roflol:

eşim korunuyor
benim bebek istememe gibi bir derdim yok,istemiyorsa korunsun:dilcikar:
bana diyor sen hap kullansana diye ama ben istemiyorum kullanmak

canım benim arkadaşımında eşi korunuyodu ve şuan 1 hafta sonra doğumu var..
bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

offf offfff kızlarrrrrrrrr yemek yapmak kabus gibi artık bana...

Neolacak böyle akşam oldu yemek yapmam gerek ama o soğan kokusu beni mafediyor...

-tatlicadiarzu-

sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyyt

şeker bu yaaaaa şeker şeker Şeniz Şeniz

bende eve gittimmi elektrik sobasına sarılıyorummm beni sadece o ısıtıyo çook soğukk gerçektennnn

benim ev doğalgaz sobası var. en son ayarda bi yakıyorum ohhhhhh sıcacık kaydirigubbakcemile3

oooo o kadarda uzağa gitme bee bu yılın sonuna kadar zaman veriyoruz sana:jeyyar::jeyyar: ya ikna edersin yada bağlarsınn:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: en sonunda onu yapacak valla :roflol:

ya kızlar benim karnıma ağrı geldi. adet oldum sanırım. gittim tuvalete 3-4 damla gelmiş. ufak ufak. inş olmam yaa daha çok erken fisfisfis

bu yıl sonu mu:1shok:
bağlasam mı napsam
buakşam söyliyeyim aşkım bak kk'daki arkadaşlarım yıl sonuna kadar zaman verdi.ikna oldun oldun,olmazsan benden günah gitti,olacaklara hazırlıklı ol:roflol::roflol:

Elifffffffffffffffffffffff hasta hasta benim çenemi açtırmayın yaaaa..

Eşin korunuyosa korunsun canım da biraz cıkda iş sende bitiyoooo..

Atlıcan adamın üstüneeeeeee

Merhaba Kızlar nasılsınız

Ben bugün çok kötüyüm:çok üzgünüm:
Eşim dün hassas test almıştı
Akşam bi heyecanla yaptım ve yaparkende bi dolu hayaller kurdum
İşte hamileysem aileme nasıl sölerim falan diye
Sonra testte bi baktımki sonuç negatifsenağlama
Bütün hayallerim suya düştü tabi
Bu seferde korkular sarmaya başladı beni acaba çocuğum olmuyormu diye
Tek çizgiyi görmek bu ay daha çok yıktı beni
Neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim
Sadece yazıp birazda olsa rahatlamak istedim

ümmühancım ınsallah senınkıde tugbanınkı gıbı yeerlesme kanamasıdır.

[:

ya kızlar benim karnıma ağrı geldi. adet oldum sanırım. gittim tuvalete 3-4 damla gelmiş. ufak ufak. inş olmam yaa daha çok erken fisfisfis[/QUOTE]

aayyy ümmühannn bencede daha erkennn inşş yerleşme kanamasıdır iinnşşşş...bendede öle olmuştu hatırladınmı kuşumm ...bebiş geliyooo vallaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şişşşştttttt hadi toparlan bakalım ne dedik üzülmek yok. burda hep birlikte birbirimize destek olacağız. bak birçok hamile arkadaşımız burda aramızda. bize destek oluyolar. üzülme tatlım hadiiiii Şeniz Şeniz

ümmühancım ınsallah senınkıde tugbanınkı gıbı yeerlesme kanamasıdır.

inş Aytülcüm :Saruboceq:

[:
aayyy ümmühannn bencede daha erkennn inşş yerleşme kanamasıdır iinnşşşş...bendede öle olmuştu hatırladınmı kuşumm ...bebiş geliyooo vallaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inş tatlım yaaaa :Saruboceq: senin nezaman gelmişti canım yaaa benim bugün 23. gün daha

ümmühan bebiş istiyoruz nefertiti sen nerelisin

inş kızz sevnurrr :Saruboceq:

hemen umutsuzluğa kapılma tatlımm...allahımm ne zaman takdir ederse meleğinde o zamn seninle olacak merak etme .....adetin geçtikten sonramı yaptın testii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…