- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.761
yaa bak sakin ol şimdii ....şimdi tekrar lavaboya git bi bak yine geliyomu ......bugün belli olur canımm bence.. ayyy var yaa benimde bu saatlerde olmuştuu...allahımm inşşşş ümmühan inş hamilesindirr....ooyyy yerimm ben seninn göbişinii ooyy....
hadii ümmühan nolduuuu bekliyoruummm
şimdi mesela bende olduğunda tek düşündüğüm şey şu olmuştu adet olsaydım direkt kırmızıyı görürdüm ama bu kahverengi lekeydii..sürekli değil ama 3gün iç çamaşırımı birazcık olsun kirleten bi kanamaydı....şimdi yarın bi test al erken ama olsun çıkabilir siliği görmemiz yeter gerisi gelecek zaten bak görr....:Saruboceq::Saruboceq:baktım ben şimdi akıntı gelmiş ama kan falan yok yaaa :uhm: zaten gelen de kıpkırmızı değildi koyu bi renkti. mercimek gibi 3-4 tane. ayyyy Allahım inş Tuğba gibi yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:
baktım ben şimdi akıntı gelmiş ama kan falan yok yaaa :uhm: zaten gelen de kıpkırmızı değildi koyu bi renkti. mercimek gibi 3-4 tane. ayyyy Allahım inş Tuğba gibi yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:
şimdi mesela bende olduğunda tek düşündüğüm şey şu olmuştu adet olsaydım direkt kırmızıyı görürdüm ama bu kahverengi lekeydii..sürekli değil ama 3gün iç çamaşırımı birazcık olsun kirleten bi kanamaydı....şimdi yarın bi test al erken ama olsun çıkabilir siliği görmemiz yeter gerisi gelecek zaten bak görr....:Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyyyy ümmühancımmmm canım benim inş. yerleşme kanamasıdır çok sevindim yaa..
Adet olamazsın çünkü daha erken..
Adet kanaması olsaydı kırmızı yada pembe olurdu..
Ve o kanamadan sonra beyaz akıntı olmazdı canım benim..
Bel ve kasık ağrında yok tu senin..
Bulantıların vardı hadi hayır olur inş.
sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyyt
özgecimm hoşgeldiinnnn merak ediyorumm kan testi yaptırdınmııı kuşummm kaç çıktıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ümmühaaaannnn
canım benim ay çok heyecanlandım
ayyyy inşallah Yüce Rabbim ne olur yerleşme kanaması olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay canım dualarım vallahi seninle hadi inşallahhh
ooyyyyy kuşuum yaa doğruuu benden sonraaa sen oluyosunn bu durumda dimiiibenim minik böcüğümü unuttun mu tezesiiiii
yasıkkk ama ağlar sonra senağlama
daha minicik o yalnız bırakma onuuuuu
kurtcuk o daha kurtcuk kurtcuk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
özgecimm hoşgeldiinnnn merak ediyorumm kan testi yaptırdınmııı kuşummm kaç çıktı
ooyyyyy kuşuum yaa doğruuu benden sonraaa sen oluyosunn bu durumda dimiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ümmühaaaannnn
canım benim ay çok heyecanlandım
ayyyy inşallah Yüce Rabbim ne olur yerleşme kanaması olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay canım dualarım vallahi seninle hadi inşallahhh
valla ümmühancım benim de ilk önce kanamam olmuştu hemde ayın 4ünde ve ağrım vardı adet ağrısı gibi inşallah seninde bebişin vardır ya inşalah
üümühanım sabah bana msj at özele catlarım
Hamile kalmak iatiyorum...yeter artık gelsin bebekler yaaaa...
inşallah kuzucum yaaaaa inşallah :Saruboceq: baya heyecan yaptım bende :dance:
ayyyyy herekese oldu bu desene sositososito inş benimde öyle bir kanamadır tatlım yaaaa
atarım tabi yavru kuşummmmmm Şeniz benim daha çok erken neolur ne olmaz diye yapacağım bakalım. belki silik falan bir çizgi çıkar da sevinirim bende artık. yarın sabah hemen bilgisayarı açar atarım tatlım mesaj. inş çıkar bakalım çıkmazsa bekleyeceğim 2-3 gün geçerse ozman kan tahlili yaptıracağım. boşuna üzülmeyeyim.
inş hepimize gelecek bebeklerimiz tatlım. sen nezamandır uğraşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?