Sabırsızlanıyorum ...!

yaa bak sakin ol şimdii ....şimdi tekrar lavaboya git bi bak yine geliyomu ......bugün belli olur canımm bence.. ayyy var yaa benimde bu saatlerde olmuştuu...allahımm inşşşş ümmühan inş hamilesindirr....ooyyy yerimm ben seninn göbişinii ooyy....

inşşşş canım benim yaaaa inş. ben senin göbişini yerim kıssss kaydirigubbakcemile3 olsun da valla seninkiyle beşik kertmesi yaparız dünür oluruz kaydirigubbakcemile3 ozman ben gidip hemen tekrar bakıyorum

baktım ben şimdi akıntı gelmiş ama kan falan yok yaaa :uhm: zaten gelen de kıpkırmızı değildi koyu bi renkti. mercimek gibi 3-4 tane. ayyyy Allahım inş Tuğba gibi yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:

baktım ben şimdi akıntı gelmiş ama kan falan yok yaaa :uhm: zaten gelen de kıpkırmızı değildi koyu bi renkti. mercimek gibi 3-4 tane. ayyyy Allahım inş Tuğba gibi yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:
şimdi mesela bende olduğunda tek düşündüğüm şey şu olmuştu adet olsaydım direkt kırmızıyı görürdüm ama bu kahverengi lekeydii..sürekli değil ama 3gün iç çamaşırımı birazcık olsun kirleten bi kanamaydı....şimdi yarın bi test al erken ama olsun çıkabilir siliği görmemiz yeter gerisi gelecek zaten bak görr....:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyy ümmühancımmmm canım benim inş. yerleşme kanamasıdır çok sevindim yaa..

Adet olamazsın çünkü daha erken..

Adet kanaması olsaydı kırmızı yada pembe olurdu..

Ve o kanamadan sonra beyaz akıntı olmazdı canım benim..

Bel ve kasık ağrında yok tu senin..

Bulantıların vardı hadi hayır olur inş.

evet canım benim işte direk kan değil. böyle mercimek büyüklüğünde 3-4 damla gelmiş. çok ta değil. ama karnım çok ağrıyor. ben akşam eve giderken idrar testi alayım. sabah kalkınca yaparım hemen. belki çıkar silik falan dediğin gibi.

bi de canım senin idrarının rengi koyumuydu? benim baya koyulaştı

inş melek arkadaşım yaaaaa :Saruboceq: ağrım hiç yoktu. işte az önce ağrı geldi üstüne o damlalar geldi. şuan hala ağrım var. kasıklarımda. dediğin gibi adet olsa kırmızı olurdu. ayyyy heyecan yaptım yaaaaa :dance: daha adet içinde erken.

ben çıkıyorum şimdi arkadaşlar eve gidince açarım hemen. kanama olursa yazarım size. öpüyorum sizi. desteğiniz için teşekkür ederim. beni çok rahatlatıyosunuz. Şeniz Şeniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ümmühaaaannnn
canım benim ay çok heyecanlandım
ayyyy inşallah Yüce Rabbim ne olur yerleşme kanaması olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaa ay canım dualarım vallahi seninle hadi inşallahhh

sonra leylanın :teytey:sonra benim:teytey: benden sonra ümmühanın :teytey:ve halenin sonra aytülün ve elifciminn..hihoyyythihoyyythihoyyyt

benim minik böcüğümü unuttun mu tezesiiiii
yasıkkk ama ağlar sonra senağlama
daha minicik o yalnız bırakma onuuuuu
kurtcuk o daha kurtcuk kurtcuk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

özgecimm hoşgeldiinnnn merak ediyorumm kan testi yaptırdınmııı kuşummm kaç çıktı

valla ümmühancım benim de ilk önce kanamam olmuştu hemde ayın 4ünde ve ağrım vardı adet ağrısı gibi inşallah seninde bebişin vardır ya inşalah

inşallah kuzucum yaaaaa inşallah :Saruboceq: baya heyecan yaptım bende :dance:

valla ümmühancım benim de ilk önce kanamam olmuştu hemde ayın 4ünde ve ağrım vardı adet ağrısı gibi inşallah seninde bebişin vardır ya inşalah

ayyyyy herekese oldu bu desene sositososito inş benimde öyle bir kanamadır tatlım yaaaa

üümühanım sabah bana msj at özele catlarım

atarım tabi yavru kuşummmmmm Şeniz benim daha çok erken neolur ne olmaz diye yapacağım bakalım. belki silik falan bir çizgi çıkar da sevinirim bende artık. yarın sabah hemen bilgisayarı açar atarım tatlım mesaj. inş çıkar bakalım çıkmazsa bekleyeceğim 2-3 gün geçerse ozman kan tahlili yaptıracağım. boşuna üzülmeyeyim.

Hamile kalmak iatiyorum...yeter artık gelsin bebekler yaaaa...

inş hepimize gelecek bebeklerimiz tatlım. sen nezamandır uğraşıyorsun?

canım benim ben 1,5 aydır istiyorum ama sanki 5 yıldır istiyormuşum gibi hissediyorum...çok zor kızlar yaa beklemek çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…