Sabırsızlanıyorum ...!

canım benim ben 1,5 aydır istiyorum ama sanki 5 yıldır istiyormuşum gibi hissediyorum...çok zor kızlar yaa beklemek çok zor...

bilmem mi canım yaaaa benim 5.ayım bu ay. ama umudumu kaybetmedim hiç. sende kaybetme tamam mı? burda bizim yanımızda ol destek oluyoruz birbirimize. çok fazla kendini bebek işine odaklama. stres yapmamay çalış.hepimiz bebişlerimize en kısa sürede kavuşacağız inş :Saruboceq:

5 gün kaldı bitanem. yarın sabah idrar testi yapacağım bakalım belki çıkar. çoğu arkadaşın 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı ya belki benimde çıkar. senin kaç gün var şekerim?

7,8 gün var ama hıc belırtım yok.gögüslerim falan aynı,akıntımda artma yok.sende varmı gögsünde hassasiyet.

inş canım inş..zaten uzun zaman burada takılmasam
kafayı yerim belki...
çok sıkılıyorm..
aslında ben pek girmem ve sevmem nette falan fazla dolaşıp etmeyi ama
burası başka ya..
Allahımın izniyle,verdiği kuvvetle ve sizinle birlikte aşmaya çalışıyorum..

ya kızlar bi mesaj yazan bile olmamış bi teselli veren olmamış üzüldüm gerçekten

ben yazmıştım tatlım dikkatli okumadın galiba :çok üzgünüm: o nasıl laf üzüldüm şimdi valla

7,8 gün var ama hıc belırtım yok.gögüslerim falan aynı,akıntımda artma yok.sende varmı gögsünde hassasiyet.

benim bugün bi kaç damla kanamam oldu ya işte başka da bişey yok. idrarım çok koyu renk. o belirti mi bilmiyorum ama dikkatimi çeken tek belirti o. göğüslerimde hassasiyet yok ta kaşıntı var. karıncalanma gibi bişeyler.

bende sevmem tatlım. ama akşamları burda olabilmek için internet aldım eve kaydirigubbakcemile3

bazılarında gögüste hassasiyet olmuyormus buraya yazanların tecrübelerinden.

canım arkadaşım lütfen kırılma üzülme emi insan sevdiklerine naz yaparmış:çok üzgünüm:hadi öpeyim seni gönlünü alayım olur dimi:teselli::1hug:

kızlar hamilelik belirtisinde vücud sıcaklığının bir değer deolması önemliymiş ve hamilelik belirtilerinden biriymiş peki vücud sıcaklığı kaç olmaı????lütfen cevappp!!!

canım ben ısı yöntemini kullandım iyi bi yöntem belli bir ısı yokk senin bazal vücüt ısın olmalı mesela adet döneminde ısı düşüktür adet bitiminde ısı biraz yükselir yumrtlama döneminde ısı biraz yükselir ısı adet olana kadar ısı yüksek kalır adet olunca düşer hamile isen ısı ya sabit kalır ya da bir iki derece yükselir bunun için ateş ölçme yöntemi var yumrtlamada etkili bir yöntem

çok saqğol canım yaa ..teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…