- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.801
canım benim arkadaşımında eşi korunuyodu ve şuan 1 hafta sonra doğumu var..
bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Elifffffffffffffffffffffff hasta hasta benim çenemi açtırmayın yaaaa..
Eşin korunuyosa korunsun canım da biraz cıkda iş sende bitiyoooo..
Atlıcan adamın üstüneeeeeee
günaydın yavru kuşlarrrr Şeniz Şeniz sabah ben testi yaptım tek çizgi çıktı. evden çıkana kadar bekledim. silik falan yok ikinci çizgi. bekleyeceğim bakalım. yanlız dün akşam belim çok ağrıdı. kramp şeklinde baya kıvrandım. heralde adet olacağım. öpüyorum sizi tatlişkolar
günaydıınnn elifcimm..nasılsınnn........senin çıktığın sırada okuduysan ümmühanın kanaması oldu onun heyecanını yaşadık acaba yerleşme kanamasımı diye...sonrada ben çıktım zatenn...üzülme benimm canım arkadaşımm sen olmazsan bu topik kapanırr..bende akşam diyorum habersiz çıktım belki beni merak etmişlerdir ama kimse merak etmemiş baktım dasenağlamaakşam kociş laptopu da götürmüş yanında giremedim diye üzülmüştüm
günaydıınnn elifcimm..nasılsınnn........senin çıktığın sırada okuduysan ümmühanın kanaması oldu onun heyecanını yaşadık acaba yerleşme kanamasımı diye...sonrada ben çıktım zatenn...üzülme benimm canım arkadaşımm sen olmazsan bu topik kapanırr...ŞenizŞeniz
:Saruboceq::Saruboceq:
napıyım kuzucum adamdan zorla çocuk mu yapıyım?
bende iş yok heraldenaniknanik
günaydın şekercim napıyosun?
daha 5 gün var bekle bakalım inşallah hayırlısını versin Allah tatlım
öpüyorum seniŞeniz
herkese günaydın kızlara.s.
bende akşam diyorum habersiz çıktım belki beni merak etmişlerdir ama kimse merak etmemiş baktım dasenağlamaakşam kociş laptopu da götürmüş yanında giremedim diye üzülmüştüm
günnnnnaaydınnn
günaydıınnn elifcimm..nasılsınnn........senin çıktığın sırada okuduysan ümmühanın kanaması oldu onun heyecanını yaşadık acaba yerleşme kanamasımı diye...sonrada ben çıktım zatenn...üzülme benimm canım arkadaşımm sen olmazsan bu topik kapanırr...ŞenizŞeniz
iyiyim tatlım sen nasılsın?meleğin nasıl?
okudum canım inşallah hayırlısını versin Allah,ben bu ay hep ümmühancımdan bebiş haberi bekliyorum zaten.test negatif çıkmış ama ümidimi kesmedim.inşallah kuzucum da bize müjdeyi vericek
akşam gittim klimayı açtım,battaniyenin altına girdim,kocişin kalın bi poları var onuda giydim yattım.yinede ısınamamışım.salon büyük amerikan mutfak bi de kapıda yok bütün koridoru salonu,mutfağı ısıtana kadar ben donuyorum
ay sabah sabah ne çok konuştum
ben kacıyorum kıslar gorusuruz kendınıze ıyı bakın
ben kacıyorum kıslar gorusuruz kendınıze ıyı bakın
hemen umutsuzluğa kapılma tatlımm...allahımm ne zaman takdir ederse meleğinde o zamn seninle olacak merak etme .....adetin geçtikten sonramı yaptın testii
diyelimki senin yerleşmen geç olduu eeee yerim ben o hassas testii..Canım öncelikle çok teşekkür ederim.
Adetime daha 6gün varken yaptım
Ama bu hassas test canım
Üzerinde ilişkiden 7gün sonra kesin sonuç yazıyordu
bekleyelimm bakalımmm ümmühancımm allahımm inşş seninle olur meleğin bu ayy .....
ben alerji oldummmm çok kötü kaşınıyorumm sanırım içtiğim ilaçlardannn doktorumu aradımm ama hastası olduğu için görüşemedimm...kızarmış tavuk gibi boynumm vücuttuuummm ..anlamadımki niyeee
inş kuzucum yaaaa buay gelirse çok sevindirecek beni meleğim. ama gelmezse de üzülmem eninde sonunda gelecek nasıl olsa kaydirigubbakcemile3
ilaçlardan olmuştur bitanem. sen tekrar ara bi doktoru bakalım. bizim şirkette bir abla kaşınıyodu ama 7. aydan sonra olmuştu hem havada çok sıcaktı. doktor olabilir demişti ona. ama senin çok erken kesin ilaçlardan olmuştur. bi ara bakalım ne dicek?
Canım öncelikle çok teşekkür ederim.
Adetime daha 6gün varken yaptım
Ama bu hassas test canım
Üzerinde ilişkiden 7gün sonra kesin sonuç yazıyordu
ewet doktor arıyacak müsait olduğunda onu bekliyorumm.folik plus yan etkilerini okudumm şimdi tamda beni anlatıyoo kesin ilaçtann-tatlicadiarzu-
diyelimki senin yerleşmen geç olduu eeee yerim ben o hassas testii..klava:hemen umutsuzluğa kapılma diyorummm iştee..belki kan testine bile gitsen sonuç vermeyecekk ..niye bu kadar acele ettinkii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?