- Konu Sahibi Kelebek_00
-
yaa bişe söylicemm arkadaşlar..diyorum ya normalde pazar günü regl olmam gerekiyodu ama daha hala olmadım..ama pazar gününden beri beni yerimden hoplatıp işte hastandım dedirten bi akıntım var ama su gibi koyu değil..nedendir acaba yaa hiç böle olmazdı çünkü
yaaaaaaaaa gerçekteennn sendedemi öylee olduuuuuu.......ayyyyyyyy su gbimiydi renksizz :1shok::1shok:Ohhh ohhhh hamilesin sen ozaman..Benimde öyle olmuştu..Sabah yataktan bi kalktım su gibi bişi akmıştı bende aedt oldum diye korkmuştum ama akıntıydı..Haid bakalımmmm hamiş olabilirsin canım sennn
yaa bişe söylicemm arkadaşlar..diyorum ya normalde pazar günü regl olmam gerekiyodu ama daha hala olmadım..ama pazar gününden beri beni yerimden hoplatıp işte hastandım dedirten bi akıntım var ama su gibi koyu değil..nedendir acaba yaa hiç böle olmazdı çünkü
yaaaaaaaaa gerçekteennn sendedemi öylee olduuuuuu.......ayyyyyyyy su gbimiydi renksizz :1shok::1shok:
yaaaaaaaaa gerçekteennn sendedemi öylee olduuuuuu.......ayyyyyyyy su gbimiydi renksizz :1shok::1shok:
arkadaşlar merhaba benimde 18de adet olmam gerekiyodu bende olmadım yarın doktora gidicem bendede çok akıntı var allah hepimize bu mutlulugu biran önce yaşatsın
senağlamaayyyy inşşşşş canlarıımm yaaaaa bak ağlıcamm şimdi işteeeeeeee........senağlama.....allahıımmm nolursuunn yaaaaa şu an meleğim benimle olsunn noolluuurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:senağlama
kız bi test yapsaysdın belli olurdu belki inşallah hamilesindir:CüvCüv:
senağlamaayyyy inşşşşş canlarıımm yaaaaa bak ağlıcamm şimdi işteeeeeeee........senağlama.....allahıımmm nolursuunn yaaaaa şu an meleğim benimle olsunn noolluuurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:senağlama
hayal kırıklıgına uğrarım diye çok korktum oyüzden yapmadım inşaallah yarın belli olur birde testlerin yanılma olasılığı yüksek diye duymuştum
valla canım ben 4 kez yaptım hepsindede 2. çizgiyi gördüm biraz silikti bugün kan testimi almaya gideceğim bilmem testlere güveniyorum inşallah beni yanıltmaz
Telefonla öğrenseydin canım hiç gitmeseydin boşuna..
gelde düşünme işte kafayı yerim beenn....ama sürekli içimden kendime olmayabilir diyorumm ...eğer olmazsa tek tesellim bu sözüm olacakkk...:çok üzgünüm:Stres yapma sakın hiç düşünme tamammı..Belirtilerin benimkiyle aynısı canım benim.
Bende dua ediyorum senin için inş. hamilesindir.
valla canım ben 4 kez yaptım hepsindede 2. çizgiyi gördüm biraz silikti bugün kan testimi almaya gideceğim bilmem testlere güveniyorum inşallah beni yanıltmaz
ay hadi hayırlısı umarım hamilesindir dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzhihoyyyt
senef inş bugün sen şenlendirirsin topiği cnmm ..hayırlı haberlerini bekliyoz cnmm dualarım seninlee..
inşallah canım güzel haberlele gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?