Sabırsızlanıyorum ...!

Ohhh ohhhh hamilesin sen ozaman..Benimde öyle olmuştu..Sabah yataktan bi kalktım su gibi bişi akmıştı bende aedt oldum diye korkmuştum ama akıntıydı..Haid bakalımmmm hamiş olabilirsin canım sennn

Ohhh ohhhh hamilesin sen ozaman..Benimde öyle olmuştu..Sabah yataktan bi kalktım su gibi bişi akmıştı bende aedt oldum diye korkmuştum ama akıntıydı..Haid bakalımmmm hamiş olabilirsin canım sennn
yaaaaaaaaa gerçekteennn sendedemi öylee olduuuuuu.......ayyyyyyyy su gbimiydi renksizz :1shok::1shok:

canım benimde öle oluyor akıntı adet olacakmışım gibi hadi bakalım hayırlısı hamilesiiin bencede:CüvCüv:

arkadaşlar merhaba benimde 18de adet olmam gerekiyodu bende olmadım yarın doktora gidicem bendede çok akıntı var allah hepimize bu mutlulugu biran önce yaşatsın

senağlamaayyyy inşşşşş canlarıımm yaaaaa bak ağlıcamm şimdi işteeeeeeee........senağlama.....allahıımmm nolursuunn yaaaaa şu an meleğim benimle olsunn noolluuurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

senağlamaayyyy inşşşşş canlarıımm yaaaaa bak ağlıcamm şimdi işteeeeeeee........senağlama.....allahıımmm nolursuunn yaaaaa şu an meleğim benimle olsunn noolluuurrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

Stres yapma sakın hiç düşünme tamammı..Belirtilerin benimkiyle aynısı canım benim.

Bende dua ediyorum senin için inş. hamilesindir.

hayal kırıklıgına uğrarım diye çok korktum oyüzden yapmadım inşaallah yarın belli olur birde testlerin yanılma olasılığı yüksek diye duymuştum

valla canım ben 4 kez yaptım hepsindede 2. çizgiyi gördüm biraz silikti bugün kan testimi almaya gideceğim bilmem testlere güveniyorum inşallah beni yanıltmaz

Stres yapma sakın hiç düşünme tamammı..Belirtilerin benimkiyle aynısı canım benim.

Bende dua ediyorum senin için inş. hamilesindir.
gelde düşünme işte kafayı yerim beenn....ama sürekli içimden kendime olmayabilir diyorumm ...eğer olmazsa tek tesellim bu sözüm olacakkk...:çok üzgünüm:

valla canım ben 4 kez yaptım hepsindede 2. çizgiyi gördüm biraz silikti bugün kan testimi almaya gideceğim bilmem testlere güveniyorum inşallah beni yanıltmaz

ay hadi hayırlısı umarım hamilesindir dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…