- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.821
ayyy vallaa yaa ne buu böyleee...annemm ben oruç tutardım diyo düşünebiliyomusunn..-tatlicadiarzu-.bizim meleklerimiz çok nazlıı yok ikili testler üçlü testler bir sürü şey...biz nasıl hayattayız ve sağlıklıyız düşünmedende geçemiyorum açıkcasıhımmmmm ozaman ilaçtandır kuzucum. ya bu ilaçları niye veriyolar bilmem. annelerimiz ilaç mı içmiş. yok yere yazık kendine eziyet. bi ilacın nekadar faydası varsa okadar da yan etkisi var
4günüm var canım
ayyy vallaa yaa ne buu böyleee...annemm ben oruç tutardım diyo düşünebiliyomusunn..-tatlicadiarzu-.bizim meleklerimiz çok nazlıı yok ikili testler üçlü testler bir sürü şey...biz nasıl hayattayız ve sağlıklıyız düşünmedende geçemiyorum açıkcası
kısssss aynı ozaman ikimizin benimde 4 gün var kaydirigubbakcemile5 bende bu sabah test yaptım negatif. bakalım bekleyelim ne olacak. ben umutsuzluğa kapılmıyorum hiç.
peki bişey sorucam sana tatlım. yumurtalıklarımda iltihap olabilir demişsin yaa o nasıl anlaşılıyo? sen doktora gitmiştin dimi?
ayyy vallaa yaa ne buu böyleee...annemm ben oruç tutardım diyo düşünebiliyomusunn..-tatlicadiarzu-.bizim meleklerimiz çok nazlıı yok ikili testler üçlü testler bir sürü şey...biz nasıl hayattayız ve sağlıklıyız düşünmedende geçemiyorum açıkcası
biraz bizdede var sanırım elifcimm kendimize bakmayı beslenmeyi bilmiyoruzz....doktorlarda takviye diye vücuda bir sürü ilaç iteliyoo...bak ben süt nedir bilmezdimmm sigara içerdimm sürekli fast food beslenirdimm...ve çoğu gençte benim gibii...allahım hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn:Saruboceq:benim annemde 9ay tarlaya gitmiş tuğbacım
şimdikiler nazlı melek:ecrin_bebek:
Canım beraber öğrenecez seninle ozaman sonucu ay inşallah bu ay meleklerimiz bizimledir.
Şimdi bende nerdennereye'nin sayesinde umutlandım.
Dün çok kötüydüm. Ama bugün umutluyum
Canım iltihabın varsa kasıklarında ağrı olur akıntın olur pis ve kokulu
Birde sabahları yoğun olmak üzere mide bulantın olur halsiz olursun
düşünemiyorum bile ümmühancımm:roflol::roflol:annem ilk çocuğuna hamileyken köydeymiş. domates toplardık kasayı karnımın üzerine koyardım rahat rahat taşırdım diye anlatır hep kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 abim sağ ve hiç bir hastalığı yok kaydirigubbakcemile3 sen şimdi düşünsene daha göbişin çıkmadı. şimdi bile 1 kasa domatesi kaldırabilir misin kaydirigubbakcemile3
biraz bizdede var sanırım elifcimm kendimize bakmayı beslenmeyi bilmiyoruzz....doktorlarda takviye diye vücuda bir sürü ilaç iteliyoo...bak ben süt nedir bilmezdimmm sigara içerdimm sürekli fast food beslenirdimm...ve çoğu gençte benim gibii...allahım hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn:Saruboceq:
inş kuşum yaaaa :Saruboceq: bakalım ben adet olmazsam çarşambaya kadar bekleyeceğim. çarşamba akşam gidip kan vereceğim. adet olursam da sağlık olsun beklemeye devam. daha çok çalışacağız kaydirigubbakcemile3 sen de üzme kendini tamam mı_?
valla bulantı halsizlik bende var ama akıntı yok yaaa :uhm: dün biraz kan geldi sonra şeffaf su gibi bi akıntı geldi. onun dışında akıntım yok. geçen ay benim 4 gün geçti. 4 gün boyunca hep su gibi akıntım oldu. bende iltihap yok ozman CADIARZU zaten bu ay adet olursam doktora gitmek şart oldu. daha fazla kaçamam.
Canım ya inşallah çarşamba ikimizde birbirimize güzel haberler veririz
Canım Allah korusun iltihabın olsa akıntın çok olur sendeki iltihap deildir.
Acaba bu yerleşeme kanaması olabilirmi canım ya:CüvCüv:
düşünemiyorum bile ümmühancımm:roflol::roflol:
Canım ya inşallah çarşamba ikimizde birbirimize güzel haberler veririz
Canım Allah korusun iltihabın olsa akıntın çok olur sendeki iltihap deildir.
Acaba bu yerleşeme kanaması olabilirmi canım ya:CüvCüv:
kesinlikle süper olacaktı ama şu an içmesem bile savaşıyorumm o bile beni ve meleğimi strese sokuyor..çünkü ben birden bıraktım ve iğrenmedimdiyet grubunda bazı arkadaşlarım var biran önce zayıflayıp hemen bebiş yapalım derdindeler.onlara da anlatmaya çalışıyorum vücudunuzu fazlaca yorup bebiş için sağlıksız bir ortam yaratmayın diye ama bazılarının çok acelesi var zayıflıyalım da nasıl olduğu farketmez derdindeler
seninle sigara konusunu da konuşmuştuk daha önce di mi?eğer içmeseydin ya da daha önce bırakmış olsaydın daha iyi olcaktı di mi meleğin için:CüvCüv:
bizde varız burda güzel haberleri bizde bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
iltihap problemi bende de var canım
akıntı,ağrı,mide bulantısıkafamçokkarıştı
kesinlikle süper olacaktı ama şu an içmesem bile savaşıyorumm o bile beni ve meleğimi strese sokuyor..çünkü ben birden bıraktım ve iğrenmedim
daha hala sigaradan...bu da inanılmaz zorluyo beni ama dayanacağız...yanımda sigara içmedikleri sürece sinirlenmiyorumm ama içince inanılmaz agresif oluyorumm...klava:
Kızlar bennnnnnn geldimmmmmmmmmm hepinizi muck muck mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssss öpüyorummmmmmm.ŞenizŞenizŞenizŞeniz
tabi ki varsın kuşummmmmmm sen biliyosun benim için topiğin gülüsünnnnnn Şeniz Şeniz
Kızlar bennnnnnn geldimmmmmmmmmm hepinizi muck muck mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssss öpüyorummmmmmm.ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin uykucu şirinnnnnnnn nasılsın bakalım? Şeniz Şeniz Şeniz
teşekkür ederim tatlım benim
bigün gelicem hamileyim:1shok: yazıvam bendekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?