- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.841
inş yafrummmmm Şeniz Şeniz günler çok yakında ben eminim :CüvCüv:
hoşgeldiinnnnnn yavruu kuuşşşşşş naberrrrr meleğinnnnnleee nasıl geçiyo günlerr anlatt bakalımmmm
bende iyiyimm kuşumm kaşıntı ve kızarıklıklarla uğraşıyorum ilaç alerji yapmış doktorumla konuştum şimdi ..neyse şimdi içim rahat....bende ayvayı hiç sevmem bütün meyveleri yerimde ayva bana tatsız gelir...ama bugün alim bi kilo yicez artık sen dediysen yapacak bişe yokk...izindeyimm hayırlısı bakalımmm.....:roflol::roflol:Hoşbulduk hayatım iyi diyelim iyi olsun bu aralar biraz zorlanıyorum mide bulantıları tam gaz devam ediyo...
Senin nasıl gidiyo bak az önce tv de izledim hamile bayanların ayva yemesi çok önemliymiş.
Bol bol ayva yemeğe çalış bitanem ben her gece yiyodum zaten çok severim ayvayı.
Zaten ayvayı çoktan yedikte :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah tatlım
benim haberim ancak bu şekilde karşılanabiliyor:1shok::1shok:
ben bu duruma gelirim heralde:1shok:
bende iyiyimm kuşumm kaşıntı ve kızarıklıklarla uğraşıyorum ilaç alerji yapmış doktorumla konuştum şimdi ..neyse şimdi içim rahat....bende ayvayı hiç sevmem bütün meyveleri yerimde ayva bana tatsız gelir...ama bugün alim bi kilo yicez artık sen dediysen yapacak bişe yokk...izindeyimm hayırlısı bakalımmm.....:roflol::roflol:
valla ben öle olmam kuzucum senden çok inanıyorum kocişinin yola geleceğine kaydirigubbakcemile3
bizde varız burda güzel haberleri bizde bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
iltihap problemi bende de var canım
akıntı,ağrı,mide bulantısıkafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:
valla bizde hep birlikte ondan şüphelendik tatlım. bakalım bugün bişey yok hala. akşamüstü ne olacak.
inşallah tatlım burda birbirini tanımayan bu kadar insanın birbiri için ettiği duaları rabbim duyuyodur. böyle güzel,kutsal bişey için yaptığımız dualarımızı di mi:Saruboceq:
Canım inşallah Bekeldiğiniz haberlerle döneriz size ama ben bu ay çok umutlu deilim.
Buarada inşallah seninde güzel haberlerini alırız:CüvCüv:
İltihap sorunun varsa sakın ihnal etme canım ya
Bak benim iltihaptan kanallarım kapanmıştı
5 ay çok ağır bi tedavi gördüm
İnşallah canım ya ben senden umutluyum :CüvCüv:
ewet devam edecem canım .sadece 3ünü birden almayıp 8 saat arayla içecem...sen doktora ne zaman gideceksinnnn
canım geçen ay doktora gittim ilaç falan aldım,çok dikkat ediyorum ama kurtulamıyorum malesef.biraz geçiyor yine başlıyor
kız sabriye burnuma ayva kokmaya başladı sankikaydirigubbakcemile3ben sizden beter aşeriyorum
eyvahhhhhhh sende kesin var bişiler elifimmm..
Ben anlamadım zaten benim çevremdekiler benimle birlikte aşeriyolar hatta benden çok aşeriyolar...Eşim başta...kaydirigubbakcemile3
Kızlar! Herkese iyi günler! Elifcim hastaymışsın galiba geçmiş olsun. Ümmühan sen bence hamilesin canım göğüslerdeki karıncalanmalar kaşıntılar bende de olmuştu. Öpüyorum hepinizi!
sende umudunu kesme şekercim tamam mıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?