- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.861
bana abuk subuk şeyler kokuyor zaten arasıra
sözde diyetteyim akşam dayanamadım kalktım kendime krep yaptım
kociş gelmeden yedim,onada çaktırmadım sana krep yaptım dedimkaydirigubbakcemile3
önceki gecede saat 12de simit diye tutturmuştum kocişe gece 1buçukta çıkıyomuş gidip alıcaktı ama uyuyup kalmış o da
ben hamiş olsam yandı kociş
sende umudunu kesme şekercim tamam mıyerimseniben
Ben de rahatsızdım Elifcim. Benim de midem bulanıyordu. Üşütmüşüm.
Bende öyleyim bendeeee.
Eşimi uyandığım gibi ararım daha sonra gün içerisinde de konuşuruz ama ben fazla tel açarsam anlıyo ki canım bişiler istiyo..Allah razı olsun ne istersem yapıyo valla..
Zaten kendisi zoruyo iş çıkışı canın bişi istiyomu diye?
Ama çok az yiyebiliyorum şuanki durumda...
Tamam kuzu saol a.s.
Bugünde gidip kan tahlilimi yaptırsam
Yok ben iflah olmam:mymeka::tomato:
ppşşttttt merakettimm niye 15 günde bir gittin kıısss ..:uhm:...benim 13 martta randevumm...yapılması gerekiyosa kafanda soru işareti bırakmasın sonrasında yaptır tabikii ikili testinii:1hug:Hımm ihmal etme güzelim ilk 3 ay önemli...
Ben 17 martta gidicem ama çok sabırsızlanıyorum alışttım 15 günde bir gitmeye bu çok uzun geldi..
Doktorum ikili test yapıcaz dedi ama kararsızım yaptırmasam mı acaba testi diye?
yerim kııss benn senii yeriimmmm yerimmcokacimcoookŞenizŞenizgeçmiş olsun tatlım bende,ümmühanda aynıyız
hamişlerle beraber bulantıyı bizde yaşıyoruzkaydirigubbakcemile3
hamişler duyun bak sizi ne kadar çok seviyoruz,yanlız bırakmıyoruz:1hug:
Kızlar! Herkese iyi günler! Elifcim hastaymışsın galiba geçmiş olsun. Ümmühan sen bence hamilesin canım göğüslerdeki karıncalanmalar kaşıntılar bende de olmuştu. Öpüyorum hepinizi!
slm kızlar ümmühan ya geçmişi okuyamadım test yaptın mı merak ettim
trackeki bebişin nasıl ay bizde 2 aylık olabilsek keşke
doremi else sizleri de öpüyoruyorum canım
nerdennereye nasıl gidiyor tekrar gittin mi dra kalp atışlarını duyabildin mi??
ben karar verdim 6 . haftanın sonuna doğru gideceğim yani 1 .5 hafta snra falan dr araştırıyorum.
bir tane özel doğum hastanesi buldum sanırım orası olacak hem doğumu da orada yaparım tabi nasip olursa yarın bir de kan testi yaptıracağım
Hımm ihmal etme güzelim ilk 3 ay önemli...
Ben 17 martta gidicem ama çok sabırsızlanıyorum alışttım 15 günde bir gitmeye bu çok uzun geldi..
Doktorum ikili test yapıcaz dedi ama kararsızım yaptırmasam mı acaba testi diye?
slm tatlım bende seni öpüyorum
bak 6. takıma senin yerine beni almışlar demekki sen doğum yapınca sıra bende
seni takip ediyorumkaydirigubbakcemile3
ppşşttttt merakettimm niye 15 günde bir gittin kıısss ..:uhm:...benim 13 martta randevumm...yapılması gerekiyosa kafanda soru işareti bırakmasın sonrasında yaptır tabikii ikili testinii:1hug:
Ben de rahatsızdım Elifcim. Benim de midem bulanıyordu. Üşütmüşüm.
Tamam kuzu saol a.s.
Bugünde gidip kan tahlilimi yaptırsam
Yok ben iflah olmam:mymeka::tomato:
geçmiş olsun tatlım bende,ümmühanda aynıyız
hamişlerle beraber bulantıyı bizde yaşıyoruzkaydirigubbakcemile3
hamişler duyun bak sizi ne kadar çok seviyoruz,yanlız bırakmıyoruz:1hug:
herkese slmmmm........
bana belirti lazım.. hamişler döktürün bakalım :)))
Benim zaten midem çok hassastır. Kokulara çok duyarlıyımdır. Bi de hamile olsam kendimi düşünemiyorum. Hamilelerimizi yalnız bırakırmıyız biz. Aşerme ,bulantı her şey biz de de var.
slm kızlar ümmühan ya geçmişi okuyamadım test yaptın mı merak ettim
trackeki bebişin nasıl ay bizde 2 aylık olabilsek keşke
doremi else sizleri de öpüyoruyorum canım
nerdennereye nasıl gidiyor tekrar gittin mi dra kalp atışlarını duyabildin mi??
ben karar verdim 6 . haftanın sonuna doğru gideceğim yani 1 .5 hafta snra falan dr araştırıyorum.
bir tane özel doğum hastanesi buldum sanırım orası olacak hem doğumu da orada yaparım tabi nasip olursa yarın bir de kan testi yaptıracağım
Yok Ümmühancım benim öyle bir şeyim olmadı. Karıştırdın heralde. Ben yaklaşık 7 ay önce düşük yaptım. Şimdi hala çalışmalar var.:)) Geleneksel çocuk çalışmalarına bu ay yeni başladık.:))))))
canım tabikide yaptır testini hiç birisini ihmal etmemek gerekli
7+3 oluyo canımm biz sadece gerekli tahliller ve kalp atışları için gidecez ikili test için erken sanırımm...İlk keseyi görmeye gitmiştim sonra doktorum 15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını görelim dedi hem idrar ve kan testi yapmıştı artık bir ay sonra gel dedi randevum 17 mart ikili test için çağırdı ben yaptırmak istiyorum ama ya allah korusun kötü birşey çıkarsa huzursuz olurum..Çünkü daha çok erken olduğu için kanda değerler düşük çıkabiliyomuş..
Hayırlısı bakalım inş.
13 martta kaç haftalık oluyo senin bebiş.?
herkese slmmmm........
bana belirti lazım.. hamişler döktürün bakalım :)))
7+3 oluyo canımm biz sadece gerekli tahliller ve kalp atışları için gidecez ikili test için erken sanırımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?