Sabırsızlanıyorum ...!

selam arkadaşlarım nasılsınız?hamilelikte pc kullanımını sınırlandırmak gerektiğini öğrendim ve sürekli pc başında bulunamıyorum o sebeptende sizlerle kaynaşamıyorum a.s

canım adetime 4 gün kaldı, heyecan yapıyoruz elimizde olmadan..
dün akşam çok belim ve kasıklarım ağrıdı.. hafif akıntı var.. başka da hiçir belirti yok..
göğüsler aynı..
canım bu belirtileri ne kadar önce yaşamıştın sen?

selam arkadaşlarım nasılsınız?hamilelikte pc kullanımını sınırlandırmak gerektiğini öğrendim ve sürekli pc başında bulunamıyorum o sebeptende sizlerle kaynaşamıyorum a.s

hoşgeldin ablacımmmmmm Şeniz nasılsın bakalım? ozaman benim çocuk yandı mecbur 10 saat bilgisayar başındayım :sm_confused:

dün akşam benimde belim ağrıdı ama kramp gibi. sanki bıçak saplanıyormuş gibi fisfisfis bir iki kere geldi geçti sonra.

aa ciddi misin bizim takım süperdir çok şanslısın bence ama doğumdan sonra ben geleceğim ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah özgecim sen doğum yapana kadar ben zayıflarım
sen zayıflamaya çalışırkende ben hamiş olurum:CüvCüv:

yavru kuslarım slm

iyiyiz kuşumm sen nasılsın?

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
biz hamile olsak bebişler yandı yani sabah 9 akşam 23 nöbetteyim bilg başındakaydirigubbakcemile3

Hiç heyecan yapma canım benim rahat olmaya bak..

Benim belirtilerim adetime 10 gün varken başlamıştı ama ben hamile olduğumu öğrenince belirti olduğunu anladım tatlım...

İnş hamilesindir dualarımız seninle güzelim:Saruboceq::Saruboceq:

Ümmühancım benim göğüslerimden başka belirtim yoktu. Göğüs uçlarım karıncalanıyordu. Öyle anladım zaten.

elifim sagol iyim bizim dana bugün huysuz sabahtan beri yapışık ikiz gibi gezyoruzbenden ayrılmıyor ümmühanım kız inşallah adet olmazsın bu ay ndk nerelerde bu arada

masaüstü laptopa göre daha az zararlıymış,benimkide laptopya kucağımda haliyle zararından etkilenebilirim,benim gibi yeni hamileler var sanırım ortamda hepimiz kucağımızda görürüz inşallah bebeklerimizi,isteyenlerede tez zamanda nasip etsin allah(hamilenin duası kabul olurmuşya:))

saol canım, çok tatlısın.. a.s.
Allah hayırlısını versin hepimize..

bu arada göğüs ucum kaşınıyor yaaa.. :uhm:

Ümmühancım benim göğüslerimden başka belirtim yoktu. Göğüs uçlarım karıncalanıyordu. Öyle anladım zaten.

evet karıncalanıyor bi de nasıl tatlı tatlı kaşınıyo anlatamam

elifim sagol iyim bizim dana bugün huysuz sabahtan beri yapışık ikiz gibi gezyoruzbenden ayrılmıyor ümmühanım kız inşallah adet olmazsın bu ay ndk nerelerde bu arada

inş kuşummmmm :Saruboceq:

aminnnnnnnn güzel ablam benimmmmmm Şeniz

hamilelere tavsiyem bol bol süt için ceviz yeyin sık sık banyo yapın ve dinlenin sakin olun sag tarafınıza yatın

Aynen ümmühancım ya! Gece kalkıp kaşıyordum. :)) Bence hamilesin sen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…