- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.881
slm canım hoşgeldin...
Hayırdır ufukta bişiler varmı yoksa he?
İlk belirti bende gaz vardı çok fazla bide idrarına bak rengi koyumu kokusu varmı diye..
Göğüs uçlarım çok acımıştı ve göğüslerim hassaslaşmıştı.
Akıntı bende ilk başlar çok az oldu şimdi daha fazla...
Bide benim gözbebeklerim büyümüştükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şişştttt dur bakalım acele etme tatlım yaaa kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlarım nasılsınız?hamilelikte pc kullanımını sınırlandırmak gerektiğini öğrendim ve sürekli pc başında bulunamıyorum o sebeptende sizlerle kaynaşamıyorum a.s
canım adetime 4 gün kaldı, heyecan yapıyoruz elimizde olmadan..
dün akşam çok belim ve kasıklarım ağrıdı.. hafif akıntı var.. başka da hiçir belirti yok..
göğüsler aynı..
canım bu belirtileri ne kadar önce yaşamıştın sen?
aa ciddi misin bizim takım süperdir çok şanslısın bence ama doğumdan sonra ben geleceğim ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavru kuslarım slm
yavru kuslarım slm
Canım ya kızma hemen tamam seninle çarşamba gününü bekliycemkaydirigubbakcemile2
selam arkadaşlarım nasılsınız?hamilelikte pc kullanımını sınırlandırmak gerektiğini öğrendim ve sürekli pc başında bulunamıyorum o sebeptende sizlerle kaynaşamıyorum a.s
canım adetime 4 gün kaldı, heyecan yapıyoruz elimizde olmadan..
dün akşam çok belim ve kasıklarım ağrıdı.. hafif akıntı var.. başka da hiçir belirti yok..
göğüsler aynı..
canım bu belirtileri ne kadar önce yaşamıştın sen?
Hiç heyecan yapma canım benim rahat olmaya bak..
Benim belirtilerim adetime 10 gün varken başlamıştı ama ben hamile olduğumu öğrenince belirti olduğunu anladım tatlım...
İnş hamilesindir dualarımız seninle güzelim:Saruboceq::Saruboceq:
elifim sagol iyim bizim dana bugün huysuz sabahtan beri yapışık ikiz gibi gezyoruzbenden ayrılmıyor ümmühanım kız inşallah adet olmazsın bu ay ndk nerelerde bu arada
Ümmühancım benim göğüslerimden başka belirtim yoktu. Göğüs uçlarım karıncalanıyordu. Öyle anladım zaten.
elifim sagol iyim bizim dana bugün huysuz sabahtan beri yapışık ikiz gibi gezyoruzbenden ayrılmıyor ümmühanım kız inşallah adet olmazsın bu ay ndk nerelerde bu arada
masaüstü laptopa göre daha az zararlıymış,benimkide laptopya kucağımda haliyle zararından etkilenebilirim,benim gibi yeni hamileler var sanırım ortamda hepimiz kucağımızda görürüz inşallah bebeklerimizi,isteyenlerede tez zamanda nasip etsin allah(hamilenin duası kabul olurmuşya:))
6.takımı okusana:roflol:inşallah özgecim sen doğum yapana kadar ben zayıflarım
sen zayıflamaya çalışırkende ben hamiş olurum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?