- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.901
6.takımı okusana:roflol:
Aynen ümmühancım ya! Gece kalkıp kaşıyordum. :)) Bence hamilesin sen :)))
elifim sagol iyim bizim dana bugün huysuz sabahtan beri yapışık ikiz gibi gezyoruzbenden ayrılmıyor ümmühanım kız inşallah adet olmazsın bu ay ndk nerelerde bu arada
ayyyyyyyy inşallah tatlişkom yaaaaa kaydirigubbakcemile3 :teytey: sositososito
else teyzesi ol tosunumu kucagına kussun üstüne bol blümmühan senden umudum varkaydirigubbakcemile3
oyyyyyy yerim ben onu yüce rabbim sizi hiç ayırmasın inş.hep mutlu olun emi
else teyzesi ol tosunumu kucagına kussun üstüne bol blümmühan senden umudum varkaydirigubbakcemile3
Benimde içimden bi ses ümmühan hamile diyo bakalım hayırlısı canım...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
olsun kussun kuzum benim
ay Allah'ım noluyor bana ya?kuzenimin kızını 6 yıl önce kusuyor diye 1kez bile kucağıma almamıştımanne olmaya hazırım galiba
ümmühancım bak herkes senden umutlu:1hug:
ne güzel anlatmışsın sevnurcum ya insan sevmeye doyamaz çocuğunu
Allah'ım bizlere de yaşatsın bu duyguları
kızlar yaa.. korkmaya başladım ben..
vajinadan kramp giriyo içe doğru.. birde sol kasığımdan aniden 1-2 saniyelik kramp giriyo.. ama canımı acıtıyo.. Allahım başka bişey çıkmasında... adet olur olmaz gidicem doktoruma, endişeleniyorum....
anne ve cocuk arasında gercekten duygusal bir bag var o sizin herseyinizi anlıyor evde sürekli gözü bende oglumun babasıyla o kadar iletişim kurmuyor annellik bir hastane odasında yatarken 4 bebegin sesinin arasında kendi bebeginin sesini tanımaktır ve bebegin daha yeni dogmuş sen yatakta yarı baygın yatıyorsun bebegin biraz mıyıktıyor ve sen onun senin brbegin oldugunu biliyorsun ayırt ediyorsun düşünsene daha bebegini tanımıyorsun bile
canım aynı ağrı bende de var ama benim iltihaplanmadan kaynaklanıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?