Sabırsızlanıyorum ...!

else teyzesi ol tosunumu kucagına kussun üstüne bol blümmühan senden umudum varkaydirigubbakcemile3

olsun kussun kuzum benim
ay Allah'ım noluyor bana ya?kuzenimin kızını 6 yıl önce kusuyor diye 1kez bile kucağıma almamıştımanne olmaya hazırım galiba
ümmühancım bak herkes senden umutlu:1hug:

elif şimdi oğlum kakasını elime yapıyor midem bulanmıyor ama bekarken bulanırdı bebeklerden kusmalarından kakalarından şimdi ise gülüyorum hatta seviniyorum annelik işte

else teyzesi ol tosunumu kucagına kussun üstüne bol blümmühan senden umudum varkaydirigubbakcemile3

Benimde içimden bi ses ümmühan hamile diyo bakalım hayırlısı canım...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

olsun kussun kuzum benim
ay Allah'ım noluyor bana ya?kuzenimin kızını 6 yıl önce kusuyor diye 1kez bile kucağıma almamıştımanne olmaya hazırım galiba
ümmühancım bak herkes senden umutlu:1hug:

sağolun canım dostlarım benimmmmm Şeniz Şeniz önceden kocişe söylemek çok zor olurdu üzülecek diye korkardım. şimdi sizlerde varsınız. Allahım diyorum nolur olsunda arkadaşlarımda sevinsin :Saruboceq: iyiki varsınız canlarımmmmmm

Kızlar ya benimde 10gündürlü belim ve kasığım çok ağrıyor 2ihtimal var ya hamileyim yada yine yumurtalıklarımad iltihap var

valla ben dediğim gibi kusuyor ve kokuyor diye kuzenimin kızını kusma devrini atlatana kadar kucağıma almamıştım ve sevmemiştim
yaramazlık yapan çocuklara falan dayanamazdım
ama geçen gün arkadaşlar geldi bir tanesinin bebeği var koltuklara falan kustu hep,ötekinin iki kızı 1 ve 3 yaşında onlar koşturup durdu heryer darmadağınık falan
artık takmadığımı farkettim,çocuktur yapar deyip geçiyorum
evlendiğimiz ilk zamanlarda bile katlanamıyordum

gözün bebeginde oluyor yeni birsey yapsın diye gözlüyorsun yeni birseyler yapınca heyecanlanıyorsun seviniyorsun büyüdügünü görmek seni cok mutlu ediyor ilk önce bebegim diyorsun ilk önce o doysun o rahatlasın o uyusun o mutlu olsun diyorsun şimdi benim oglusum benimle kendi dilince kuonosuyor bana gülüyor artık naz yapıyor ve ben cok seviniyorum her konusmasında gülmesinde

ne güzel anlatmışsın sevnurcum ya insan sevmeye doyamaz çocuğunu
Allah'ım bizlere de yaşatsın bu duyguları

kızlar yaa.. korkmaya başladım ben..
vajinadan kramp giriyo içe doğru.. birde sol kasığımdan aniden 1-2 saniyelik kramp giriyo.. ama canımı acıtıyo.. Allahım başka bişey çıkmasında... adet olur olmaz gidicem doktoruma, endişeleniyorum....

anne ve cocuk arasında gercekten duygusal bir bag var o sizin herseyinizi anlıyor evde sürekli gözü bende oglumun babasıyla o kadar iletişim kurmuyor annellik bir hastane odasında yatarken 4 bebegin sesinin arasında kendi bebeginin sesini tanımaktır ve bebegin daha yeni dogmuş sen yatakta yarı baygın yatıyorsun bebegin biraz mıyıktıyor ve sen onun senin brbegin oldugunu biliyorsun ayırt ediyorsun düşünsene daha bebegini tanımıyorsun bile

canım aynı ağrı bende de var ama benim iltihaplanmadan kaynaklanıyor malesef

ağlatçan kız şimdi hepimizi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…