Sabırsızlanıyorum ...!

Valla gaza getiriyosun iyice bizi.:)

benim akıntım çok yok canım, iltihaplanmada çok akıntı oluyo dimi?
acaba kist falan mı var dedim (((((((((((((((

Allah korusun tatlım bende geçen ay korkmuştum çok kist falan vardır diye ultrasona girdim yok bişey şükür
çok akıntım vardı dünden beri kesildi ama kramplar var şuan

ameliyatlıyım agrım cok var bebegimi kucagıma alınca unutuyordum agrımı sanki ameliyat olmamısım gibi yrimden kalkamıyorum bebegimi görmek icin kalkıyordum yerimden zorlana zorlana dikişlerim agrıya ayrıya sen canını düşünmüyorsun bile onda tek derdin bebegin ben razıyım cocugum icin acı cekmeye allahım ömrü bana cocugum için versin ki oglumu büyütüp kimsenin eline bırakmayım

Amin canım Allah ayırmasın sizi !

oarslan olur sen yetrki gönülden iste durmak yok yala devam:roflol:senin adet belirtilerin böylemiydi doremi

ya varya adet belirtilerini unuttum artık..hepsi karıştı,
geçen ayı hatırlıyorum da, adetimden bir gün önce adet ağrılarım başladı ve hemen adet oldum...
mesela dün adet ağrılarım çok vardı, ama bugün hiç yok sadece o bahsettiğim kramplar mevcut..

şu türksat kablolu tv hizmeti deli etti beni ya
bağlatmak için internetten form doldur,iki dakikada tamam,hemen eve geliyor kendin olmasada bağlıyolar
iptal ya da nakil için kendin özellikle şubelerine gitmen gerekiyor,başkası halledemiyor senin yerine
ne biçim iş ya bağlatana kadar herşey iyi,iptal ettirirken işkenceklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…