- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.941
küstü bize kıssss amannnnn gitti bi kalemde sildi bizikaydirigubbakcemile3....yookk yapmaz benim arkadaşımm eve gidiyordur o şimdiŞeniztatlişkom hemen neden kızdın bakim Şeniz valla ben anlamıyorum pek Türksat falan normal tv var işte onu bile izlemiyorum kaydirigubbakcemile3
küstü bize kıssss amannnnn gitti bi kalemde sildi bizikaydirigubbakcemile3....yookk yapmaz benim arkadaşımm eve gidiyordur o şimdiŞeniz
geldim kızlar
küser miyim ben size?eve gelir gelmez açtım p'yi
sevildiğinizi bilinŞeniz
canlarım yaa valla ilk fırsatda size yazıyorum ıstanbuldan misafirim var bilgi sayar onun kaldığı odada onun için yazamadım sizinle yazışmayı çok özledim kısa yazıyorum ama sakın beni unutmayın olurmu ve ben çok kararsızım tüp bebek için içime korku girdi hamişler o kadar şanslısınızki allah hepinizin gönlüne göre versin hep sizin için dua ediyorum her ne kadar birbirimizi tanımasakda çok iyi dostlarım olduğunuza eminim sizi çok seviyorum
canım arkadaşlarım bugün yazamadım size ev alıyoruz inşallah yarın dr gidiyorum anlayacağınız yorucu bir hafta geçiriyoruz dudağım bile uçukladı yorgunluktan
hoşgeldin özlemcim kimseler yok yine
ben iyiyim oturmuş dizilere ağlıyorrum sonra kendime gülüyorum
kımsecıkler yok mu hay benım de sansıma ne zaman gırsem boyle yanlıs oluyoruzzz heee sakın yanlıs anlama senle sohbet etmek de cok guzel ama kalabalık olunca daha hos oluyo dımı kaydirigubbakcemile3hep beraber curcuna yapıossskaydirigubbakcemile3
herkes aynı anda gelip,aynı anda gidiyor nedense
ümmühan eve int bağlattı yine ortadan yok
kocişerini bırakımıyor kimsekaydirigubbakcemile3
aah ah benim kocişimde evde olsaydı da bende ona sarılıp otursaydım:asigim::asigim:
10-15 dakikaya gelir benim aşkıcım
benımkı de gelır az sonra canım ya gelsın bı an once zaten ozledım sen de benım kı hayransın kocişine galibaa ben bak bak doyamıyom valla saatlerce durup ona bakabılırımmmm ayyy:asigim:
çok seviyorum bende kocişimi
hatta sevgiiyken bazen kızardım kendime anneme babama haksızık yapıyomuşum gibi gelirdi
ama ne yalan söyliyeyim herkesten çok seviyorum onu:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?