- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.361
Ümmühan sen boşuna adet bekleme canım.
slm kızlar nasılsını napıyosunuz ??? hepinizi öpüyorum inş defhne bu ay canım hayırlısıııı
Elifcim işlerini bitirdin mi? Ümmühan da bi var bi yok.
sorma canım yaaa akşam çok fena oldum. midem acayipti. lavabodan çıkamadım. sonra da uyumuşum erkenden. onun için katılamadım size. şimdi de şirket doktoruna gittim. gastrit olabilir ya da safra kesesinde taş var. büyük ihtimalle safra kesesi olabilir dedi. ilaç verdi 1 hafta iç geçmezse ultrason çekilecek dedi. inş gastrittir :Saruboceq: hamilelikten olabilir mi dedim çok erken onla alakası yoktur dedi.
canım geçmiş olsun...
nasılsın bugün bekleme nasıl gidiyo.. hadi inş. güzel haberi vericen bize..
sağol bitanem Şeniz valla bişey yok sadece ellerim ayaklarım şişti. adet öncesi şişerim ben böyle. ama ağrı falan hiç yok. senden durumlar nasıl ?
canım bende de hiç bir belirti yok...
hiç ama....
yani hamilelik belirtisi de yok...
dün akşam belim ağrıyordu, bugün oda yok..
eğer adet olmazsam bekliycem 2 gün daha, çünkü test yapmaya cesaretim yok..
aslında şuan yapsam çıkar ama, yapamıyorum işte, korkuyorum
sorma aynen bende. yapasım var ama beklemek istiyorum. her ay yapıyoruz negatif çıkıyo insanın morali bozuluyo :çok üzgünüm: bi de eczaneler tanıdı beni utanıyorum artık test almaya kaydirigubbakcemile3
AY CANIM SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUM ACABA NE ÇIKACAK DİLERİM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR BEBİŞİMİZ GELİR...Kzlar çok teşekkür ederimm
Ümmühancım halecim kızmayın lütfen valla ben bekliyecektim çarşambayı
Ama iş eyrindeki arkadaşım sabah test alıp gelmişti
Onun için yaptım
Ama ben yine çok umutlanmak istemiyorum
Çünkü ikinci çizgi nerdeyse görünmeyecek kaadr silikti
BENCE ALIN ÇÜNKÜ ZATEN KİRAYA BİR SÜRÜ PARA VERİLİYOR İNSANIN İÇİ ACIYOR YA BİZ DE EV YAPTIRIYORUZ BUGÜN GİDİP FAYANS ALACAĞIZ BANYO WC İÇİN İNŞALLAH BEBİŞİMİZ YENİ EVİMİZDE DOĞAR DİYE DUA EDİYORUZ HAZİRANA KADAR BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ GERÇİ BAKALIMhoş geldin sorma benim hafta sonları var bi de hafta içi bir günüm boş haftada iki temizlik yapıyorum gıcık oluyorum valla ya kızlar bişey danışmak istiyorum biz ev almak istiyoruz evin fiyatı 125milyar kredi çekip almak istiyoruz aylık 2250 maaş toplamı 3350 kredi kartı 500 telefonlar adsl su 300 elektrik 100 günüm var 100 sizce mantıklımı ev almak fikir verin bana ev çok güzel konumu içi aksesuarları çok güzel ya kafam karıştı
evet bende artık 2 aydır günüm geçmedikçe test yapmıyorum..
ilk önce adetim geçecek diyorum..
bakalım bu ay geçecek mi?
geçerse eğer test yapmaya daha çok cesaretim olacak..
içimde korkuyla karışık heyecan var..
Evet tatlım en iyisi beklemek şuan. benimde içimde tuhaf bi huzr var. hani çocukken içimiz nasıl rahattı huzurluyduk aynı öyleyim. uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum kaç günüdür. inş hamişşliktendir :Saruboceq:
ÜMMÜHANCIM İNANILMAZ MERAK EDİYORUM BU AY BEBİŞ VAR GİİBİ HİSSEDİYORUM SENDE
DOREMİCİM BİR AN ÖNCE SENDE TEST AL
EĞER İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKSE KESİN BEBEK VAR DEMEK ARKADAŞIM BANA ÖYLE DEMİŞTİ NİTEKİM BENİM DE ÖYLE OLDU ADET OLMAM GEREKEN GÜN TESTİ YAPMIŞTIM Bİ 5-10 DAK BEKLEYİN ONDAN SONRA SONUCA BAKIN İNŞALLAH MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ
Evet tatlım en iyisi beklemek şuan. benimde içimde tuhaf bi huzr var. hani çocukken içimiz nasıl rahattı huzurluyduk aynı öyleyim. uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum kaç günüdür. inş hamişşliktendir :Saruboceq:
AY CANIM SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUM ACABA NE ÇIKACAK DİLERİM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR BEBİŞİMİZ GELİR...
BENCE ALIN ÇÜNKÜ ZATEN KİRAYA BİR SÜRÜ PARA VERİLİYOR İNSANIN İÇİ ACIYOR YA BİZ DE EV YAPTIRIYORUZ BUGÜN GİDİP FAYANS ALACAĞIZ BANYO WC İÇİN İNŞALLAH BEBİŞİMİZ YENİ EVİMİZDE DOĞAR DİYE DUA EDİYORUZ HAZİRANA KADAR BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ GERÇİ BAKALIM
ÜMMÜHANCIM İNANILMAZ MERAK EDİYORUM BU AY BEBİŞ VAR GİİBİ HİSSEDİYORUM SENDE
DOREMİCİM BİR AN ÖNCE SENDE TEST AL
EĞER İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKSE KESİN BEBEK VAR DEMEK ARKADAŞIM BANA ÖYLE DEMİŞTİ NİTEKİM BENİM DE ÖYLE OLDU ADET OLMAM GEREKEN GÜN TESTİ YAPMIŞTIM Bİ 5-10 DAK BEKLEYİN ONDAN SONRA SONUCA BAKIN İNŞALLAH MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ
TUĞBACIM YA BENDE NE MİDE BULANTISI NE BİŞEY TIK YOK delikafadulden
SENİN DURUMLAR NASIL
günaydın defhne..sende ne gibi belirtiler var günü geçtimi?
Kızlar adetime 6 gün var kan tahlili yaptırsam erken mi olur??
günaydıınn kızlarrr nasılsınıızzzz ...bugün işe gelmeyecektimm ama vazgeçtim ve geldiimmm bugünn sizinleyiimm tüm günn.....ümmühancımm halecimm hadii yapın şu testlerii artıkk...dualarım sizinleee inşş hamilesinizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?