Sabırsızlanıyorum ...!

seneye bizde düşünüyoruz canım
valla biraz sıkmadan alamıcaz ev falan
maaşınız da iyiymiş,içine de sindiyse fırsatı değerlendirmek lazım bence

Ümmühan sen boşuna adet bekleme canım.

bekliyeceğiz bakalım kuşum

slm kızlar nasılsını napıyosunuz ??? hepinizi öpüyorum inş defhne bu ay canım hayırlısıııı

inş tatlım nerelerdesin sen bakimmmm bi sürü mesaj yazdım sana merak ettim klava:

Elifcim işlerini bitirdin mi? Ümmühan da bi var bi yok.

sorma canım yaaa akşam çok fena oldum. midem acayipti. lavabodan çıkamadım. sonra da uyumuşum erkenden. onun için katılamadım size. şimdi de şirket doktoruna gittim. gastrit olabilir ya da safra kesesinde taş var. büyük ihtimalle safra kesesi olabilir dedi. ilaç verdi 1 hafta iç geçmezse ultrason çekilecek dedi. inş gastrittir :Saruboceq: hamilelikten olabilir mi dedim çok erken onla alakası yoktur dedi.

canım geçmiş olsun...

nasılsın bugün bekleme nasıl gidiyo.. hadi inş. güzel haberi vericen bize..

canım geçmiş olsun...

nasılsın bugün bekleme nasıl gidiyo.. hadi inş. güzel haberi vericen bize..

sağol bitanem Şeniz valla bişey yok sadece ellerim ayaklarım şişti. adet öncesi şişerim ben böyle. ama ağrı falan hiç yok. senden durumlar nasıl ?

sağol bitanem Şeniz valla bişey yok sadece ellerim ayaklarım şişti. adet öncesi şişerim ben böyle. ama ağrı falan hiç yok. senden durumlar nasıl ?

canım bende de hiç bir belirti yok...
hiç ama....
yani hamilelik belirtisi de yok...
dün akşam belim ağrıyordu, bugün oda yok..
eğer adet olmazsam bekliycem 2 gün daha, çünkü test yapmaya cesaretim yok..
aslında şuan yapsam çıkar ama, yapamıyorum işte, korkuyorum

sorma aynen bende. yapasım var ama beklemek istiyorum. her ay yapıyoruz negatif çıkıyo insanın morali bozuluyo :çok üzgünüm: bi de eczaneler tanıdı beni utanıyorum artık test almaya kaydirigubbakcemile3

sorma aynen bende. yapasım var ama beklemek istiyorum. her ay yapıyoruz negatif çıkıyo insanın morali bozuluyo :çok üzgünüm: bi de eczaneler tanıdı beni utanıyorum artık test almaya kaydirigubbakcemile3

evet bende artık 2 aydır günüm geçmedikçe test yapmıyorum..
ilk önce adetim geçecek diyorum..
bakalım bu ay geçecek mi?
geçerse eğer test yapmaya daha çok cesaretim olacak..
içimde korkuyla karışık heyecan var..

AY CANIM SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUM ACABA NE ÇIKACAK DİLERİM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR BEBİŞİMİZ GELİR...
BENCE ALIN ÇÜNKÜ ZATEN KİRAYA BİR SÜRÜ PARA VERİLİYOR İNSANIN İÇİ ACIYOR YA BİZ DE EV YAPTIRIYORUZ BUGÜN GİDİP FAYANS ALACAĞIZ BANYO WC İÇİN İNŞALLAH BEBİŞİMİZ YENİ EVİMİZDE DOĞAR DİYE DUA EDİYORUZ HAZİRANA KADAR BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ GERÇİ BAKALIM

ÜMMÜHANCIM İNANILMAZ MERAK EDİYORUM BU AY BEBİŞ VAR GİİBİ HİSSEDİYORUM SENDE
DOREMİCİM BİR AN ÖNCE SENDE TEST AL
EĞER İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKSE KESİN BEBEK VAR DEMEK ARKADAŞIM BANA ÖYLE DEMİŞTİ NİTEKİM BENİM DE ÖYLE OLDU ADET OLMAM GEREKEN GÜN TESTİ YAPMIŞTIM Bİ 5-10 DAK BEKLEYİN ONDAN SONRA SONUCA BAKIN İNŞALLAH MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ

TUĞBACIM YA BENDE NE MİDE BULANTISI NE BİŞEY TIK YOK delikafadulden
SENİN DURUMLAR NASIL

Evet tatlım en iyisi beklemek şuan. benimde içimde tuhaf bi huzr var. hani çocukken içimiz nasıl rahattı huzurluyduk aynı öyleyim. uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum kaç günüdür. inş hamişşliktendir :Saruboceq:

günaydın defhne..sende ne gibi belirtiler var günü geçtimi?

tatlım biliyorum çıkacağını ama bende o cesaret yok şuan..
ilk hamileliğimde de 3 gün önceden yapmıştım çıkmıştı. o zaman nasıl cesaret edip bakmışım diyorum şimdi kendime...
o yüzden bu günü atlatsam belki sabaha yaparım...
korkulu b,r heyecan var içimde. dua et nolurrr...

inşaallah tatlım yaaaa inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq:

inşş hamişşizdir bitanem yaaa :Saruboceq: dediğin gibi çıkar kesin ama bende okadar cesaret yok valla. negatif çıkarsa üzülürüm ama böyle bekler adet olursam daha az üzülürüm. stres oluyorum test yaparken yaa. bugün başdönmeleri de başladı bende adet olacağım kesin.

günaydın defhne..sende ne gibi belirtiler var günü geçtimi?

günaydın tatlım nasılsın? benim günüm bugün canım bekliyorum bakalım. midem bulanıyo onun için doktora gittim hamilelikten olmaz daha erken dedi. başım dönüyor bi de ellerim ayaklarım şişti.bunlar benim adet belirtilerim ama şuan henüz bi ağrı falan yok bakalım bekliyorum.

günaydıınn kızlarrr nasılsınıızzzz ...bugün işe gelmeyecektimm ama vazgeçtim ve geldiimmm bugünn sizinleyiimm tüm günn.....ümmühancımm halecimm hadii yapın şu testlerii artıkk...dualarım sizinleee inşş hamilesinizz...

günaydın tatlişkommm nasılsın? bebiş nasıl?
ben bekleyeceğimm valla kendime söz verdim çarşambaya kadar bekleyeceğim. inş hamişşizdir tatlım :Saruboceq:

Günaydın kızlar

Kızlar pazar günü eşim idrar testi almıştı
tekrar test yaptım ve negatif çıktı
Bu nasıl iş ben bişey anlamadım:uhm:
Bigün önce silikte olsa 2çizgi çıkmıştı
Moralim çok bozuldu kızlar ya
Bugün kan testi yaptıracaktım ama sonuç yine negatif çıkacak diye korktum yaptırmadım

canım merhaba bende sen gibi tam 4kere idrar testi 2kere kan testi yaptırdım boş çıktı morelim yerlerdeydi taki bianda içime test alıp bidaha denbiyim 1hafta geçti dememle gördümki 5haftalık hamişim
doktorum bile şok oldu nasıl iş die ümidini kaybetme düşük riskli gebelikte yaşasam hergün göbegimden ignemide vursamda şuan minigim 2ayı doldu hala benimle şükürler olsunki sende inş tez zamanda hamişsindir cnm ben ummadıgım anda kaldım ilaç oldu minigim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…