- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.381
Günaydın kızlar
Kızlar pazar günü eşim idrar testi almıştı
tekrar test yaptım ve negatif çıktı
Bu nasıl iş ben bişey anlamadım:uhm:
Bigün önce silikte olsa 2çizgi çıkmıştı
Moralim çok bozuldu kızlar ya
Bugün kan testi yaptıracaktım ama sonuç yine negatif çıkacak diye korktum yaptırmadım
hemen kan testi yaptır canım. hatırlarsan özgeye de aynı şey olmuştu ama hamişşş :CüvCüv:
günaydın tatlişkommm nasılsın? bebiş nasıl?
ben bekleyeceğimm valla kendime söz verdim çarşambaya kadar bekleyeceğim. inş hamişşizdir tatlım :Saruboceq:
canım merhaba bende sen gibi tam 4kere idrar testi 2kere kan testi yaptırdım boş çıktı morelim yerlerdeydi taki bianda içime test alıp bidaha denbiyim 1hafta geçti dememle gördümki 5haftalık hamişim
doktorum bile şok oldu nasıl iş die ümidini kaybetme düşük riskli gebelikte yaşasam hergün göbegimden ignemide vursamda şuan minigim 2ayı doldu hala benimle şükürler olsunki sende inş tez zamanda hamişsindir cnm ben ummadıgım anda kaldım ilaç oldu minigim bana
Demek özgeyede aynı şey oldu:uhm:
Ay bak yine umutlandım şimdi
Acaba bugün gidip kantesti yaptırsam mı
Ama bu sefer negatif çakacak diye çok korkuyorum canım ya
Sen çarşambayı bekliycen deilmi
Acaba bendemi beklesem çarşambayı
Normalde bugün adet olmam lazım
sen nasıl istiyorsan tatlımm stress olmaa tamammıı....bu arada ilaç filan içme bence 1 -2 gün daha bekle........ bende grip olacam kuşummm...ağzım burnum kaymış durumdaa sabah uyandığımda bişeyimm yoktuuu...mirmirmirmirşimdi ayakta duracak halimm yook
Günaydın kızlar
Kızlar pazar günü eşim idrar testi almıştı
tekrar test yaptım ve negatif çıktı
Bu nasıl iş ben bişey anlamadım:uhm:
Bigün önce silikte olsa 2çizgi çıkmıştı
Moralim çok bozuldu kızlar ya
Bugün kan testi yaptıracaktım ama sonuç yine negatif çıkacak diye korktum yaptırmadım
canım buradaki arkadaşlar bilir benim de seninle aynı şekilde oldu.
ben evde test yapmıştım ikincisi çok silik çıkmıştı sonra sağlık ocağına gittim ve test yaptılar gebelik yok hamile değilsin dediler bende evde yaptım silik çıkmıştı dedim yanlıştır o test dediler.evdeki belli belirsiz ne var ne yok arasıydı.
neyse bende o sinirle gittim kan testi yaptırdım ve 5 - 6 hafta arası hamile çıktım.
eğer hamile olabileceğine inanıyorsan bazı belirtiler var ise bence hiç tedirgin olma kan testi yaptır.düşün ben o sinirle sigara bile içtim .böyle kendi kendini yiyeceğine kafan rahatlar
canım buradaki arkadaşlar bilir benim de seninle aynı şekilde oldu.
ben evde test yapmıştım ikincisi çok silik çıkmıştı sonra sağlık ocağına gittim ve test yaptılar gebelik yok hamile değilsin dediler bende evde yaptım silik çıkmıştı dedim yanlıştır o test dediler.evdeki belli belirsiz ne var ne yok arasıydı.
neyse bende o sinirle gittim kan testi yaptırdım ve 5 - 6 hafta arası hamile çıktım.
eğer hamile olabileceğine inanıyorsan bazı belirtiler var ise bence hiç tedirgin olma kan testi yaptır.düşün ben o sinirle sigara bile içtim .böyle kendi kendini yiyeceğine kafan rahatlar
İnşallah bende kan testinde hamile çıkarım canım
Bugün iş yerinden izin alabilirsem gidip yaptırcam
Dua et benim için ve tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için
canım benim inan hepimizin duaları seninle inşallah hamilesindir diliyorum ki isteyen herkes bebişlerine kavuşur sen bir an önce testini yaptır bak sende ekim annesi olacaksın dimi senin SAT ne zamandı canım
Aminnnnnnnnn Canım
sat 01.02.2009 canım
kızlar mrb sabırsızlardan bitanesi de benim..adetime dokuz gün var ama çok umutluyum yada doktorum bu ay durum çok iyi bişiler olabilir dedi diye kendimi inandırdım..benim kasık ağrım var başka herhangi bişi yok şimdilik ama sanki içimde bebeğim tutunmaya çalışıyoda onun ağrısını hissediyorum yumurtam sağ taraftaydı ağrımda sağ tarafta..Allahım isteyen herkese verir inşallah mucizelerini..
ya ben bugün çok stres yaptım içim bi tuhaf ya arkadaşlar. noluyo bana anlamadım içimde bir mutluluk bir stres var anlatamam sositososito
inşallah hamilesindir canım yaa içindeki mutluluk hamiş olduğun içindir inşallah
slm arkadaşlar bugün nasılsınız hava çok kötü burada ama bizim havamız iyi olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?