Sabırsızlanıyorum ...!

hemen kan testi yaptır canım. hatırlarsan özgeye de aynı şey olmuştu ama hamişşş :CüvCüv:

hemen kan testi yaptır canım. hatırlarsan özgeye de aynı şey olmuştu ama hamişşş :CüvCüv:

Demek özgeyede aynı şey oldu:uhm:
Ay bak yine umutlandım şimdi
Acaba bugün gidip kantesti yaptırsam mı
Ama bu sefer negatif çakacak diye çok korkuyorum canım ya
Sen çarşambayı bekliycen deilmi
Acaba bendemi beklesem çarşambayı
Normalde bugün adet olmam lazım

günaydın tatlişkommm nasılsın? bebiş nasıl?
ben bekleyeceğimm valla kendime söz verdim çarşambaya kadar bekleyeceğim. inş hamişşizdir tatlım :Saruboceq:

sen nasıl istiyorsan tatlımm stress olmaa tamammıı....bu arada ilaç filan içme bence 1 -2 gün daha bekle........ bende grip olacam kuşummm...ağzım burnum kaymış durumdaa sabah uyandığımda bişeyimm yoktuuu...mirmirmirmirşimdi ayakta duracak halimm yook

Canım benim ya Allahım bebeğini kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
Bende tam umudumu kesmiştim.
Hamile deilim diye çok üzülüyordum
En iyisi bugünde bekleyip adet olmazsam yarın kan tesi yaptırmak

yaptır tatlım bence ama yine de sen bilirsin.istersen bizimle birlikte bekle çarşambaya kadar. ama bence sen hamilesin :CüvCüv:

kıyamammmmmm geçmiş olsun kuzummmmm Şeniz
ben bekleyeceğim bakalım. doktor bugün iç mutlaka ilaçları dedi ama içmedim. çarşambaya kadar daha dayanayım. zaten akşamları fenalaşıyorum. dayanırım iki akşam daha.

canım buradaki arkadaşlar bilir benim de seninle aynı şekilde oldu.
ben evde test yapmıştım ikincisi çok silik çıkmıştı sonra sağlık ocağına gittim ve test yaptılar gebelik yok hamile değilsin dediler bende evde yaptım silik çıkmıştı dedim yanlıştır o test dediler.evdeki belli belirsiz ne var ne yok arasıydı.
neyse bende o sinirle gittim kan testi yaptırdım ve 5 - 6 hafta arası hamile çıktım.
eğer hamile olabileceğine inanıyorsan bazı belirtiler var ise bence hiç tedirgin olma kan testi yaptır.düşün ben o sinirle sigara bile içtim .böyle kendi kendini yiyeceğine kafan rahatlar

canım sende ne belirtiler oldu peki..
anlatabilir misin bize?

benim burnuma yemek kokuları geliyordu küçükken annemin yaptığı sütlü ekmek kokusu içine şeker koyardık hani of mis gibi kokuyordu pide falan koktu birkaç kere
akıntım hiç olmaz benim normalde ama akıntım olmaya başladı
göğüslerimi sanki biri sıkıyor damarlar geriliyor gibi oluyordu
ve kasığımda garip bir ağrı oluyordu nokta halinde bir gerilme garip ya insan hissediyor biraz da içgüdüsel sanıyorum

İnşallah bende kan testinde hamile çıkarım canım
Bugün iş yerinden izin alabilirsem gidip yaptırcam
Dua et benim için ve tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için

İnşallah bende kan testinde hamile çıkarım canım
Bugün iş yerinden izin alabilirsem gidip yaptırcam
Dua et benim için ve tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için

canım benim inan hepimizin duaları seninle inşallah hamilesindir diliyorum ki isteyen herkes bebişlerine kavuşur sen bir an önce testini yaptır bak sende ekim annesi olacaksın dimi senin SAT ne zamandı canım

canım benim inan hepimizin duaları seninle inşallah hamilesindir diliyorum ki isteyen herkes bebişlerine kavuşur sen bir an önce testini yaptır bak sende ekim annesi olacaksın dimi senin SAT ne zamandı canım

Aminnnnnnnnn Canım
sat 01.02.2009 canım

kızlar mrb sabırsızlardan bitanesi de benim..adetime dokuz gün var ama çok umutluyum yada doktorum bu ay durum çok iyi bişiler olabilir dedi diye kendimi inandırdım..benim kasık ağrım var başka herhangi bişi yok şimdilik ama sanki içimde bebeğim tutunmaya çalışıyoda onun ağrısını hissediyorum yumurtam sağ taraftaydı ağrımda sağ tarafta..Allahım isteyen herkese verir inşallah mucizelerini..

canım benim inşallah sene hamiş olursun sabırsızlığının sonucu inşallah istediğin gibi olur seninde
:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya ben bugün çok stres yaptım içim bi tuhaf ya arkadaşlar. noluyo bana anlamadım içimde bir mutluluk bir stres var anlatamam sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…