Sabırsızlanıyorum ...!

bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim onun adına sevindim içim burkuldu kendimiçin 15 şubatta ondaydık hamileyim galiba diyordu bu ay olursa şu zamana denk gelsin diye ayarladık dedi ne güzel biz daha birini tutturamıyoruz o ikincisine hamile yaa ben ne zaman anne olacamm yaaaa sıkıntı bastı biz hala dr dr dolaşalım ne zaman ne olacak her ay hayal kırıklığı yeettteeeeeerrrrrrrrr yyeterrrrr

elif niye yok bugün arkadaşlar bilen varmı

sanırım patronu gelmiştir tatlım. o gelmediyse kesin patrondandır yoksa başka hiç bi sebep onu kk dan uzak tutamaz kaydirigubbakcemile3

tatlım yaaaa lütfen üzme kendini öyle düşünme ne olur. bak bende eğer hamiş değilsem ameliyat olucam safra kesesinden. kaç ay hamile kalamam zaten. tam karnımda. olsun Rabbim sağlığımızı, kocişimizle huzurumuzu bozmasın. bebişlerimiz nasıl olsa gelecek.

ben burdayım özlem yine depresif takıldım yemek yapmam lazım çamaşırları sermem lazım yemek yemeliğim sadece kek yedim acım korkuyorum yarın rahim filmim çekilecek ne bileyim keyfim yok be özlemmm sen ne alemdasin topicte çizdiklerini gördüm çok seksi valla çok beğendim

slm kızlar.nasılsınız?benım bu ayda yok galıba bebıs belırtımde yok aman Allahım büyük bakalım bızede mucıze ver.:Saruboceq:

ummuhancim insallah hamilesin canim yaa. varmi belirti ?

inş kuşum valla mide bulantısı safra kesesindenmiş. onun dışında başım dönüyo bi de ellerim ayaklarım balon gibi. ben adet olmadan şişerim öyle.onun için adet olmayı bekliyorum

iyiyim canim benim sen nasilsin ? yegenin cok iyi 9 haftalik oluyor teyzesi :)

oyyyyyy yesin onu teyzesiiiiii Şeniz Şeniz :ecrin_bebek:

slm kızlar.nasılsınız?benım bu ayda yok galıba bebıs belırtımde yok aman Allahım büyük bakalım bızede mucıze ver.:Saruboceq:

amin bitanem. hoşgeldin Şeniz

off kizlar off icimde bir SIKINTI var ya

bende de bi huzur var. hepimiz bi tuhafız bugün kaydirigubbakcemile3

morali iyi olanlar bize moral verin bakalım hadi güdürün falan çok şey istemiyoruz di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…