- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.421
inş kuşum valla mide bulantısı safra kesesindenmiş. onun dışında başım dönüyo bi de ellerim ayaklarım balon gibi. ben adet olmadan şişerim öyle.onun için adet olmayı bekliyorum
oyyyyyy yesin onu teyzesiiiiii Şeniz Şeniz :ecrin_bebek:
amin bitanem. hoşgeldin Şeniz
bende de bi huzur var. hepimiz bi tuhafız bugün kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar trakkekinden haberi olan varmı buhar olup uçtumu bu ya
inşallah canım hep beraber o duyguyu yaşarız annem başka bir şehirde yaşıyor kayınvalidem gelir sağolsun eşim okula gidiyor izin alır ama gelmese de olur yalnız gidip gelirim diye düşünüyorum ben şimdiden ağlıyorum sıkıldı içim inan arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim adına sevindim ikinci bebeği olacak ne zaman istese o zaman hamilekalabiliyor ne şanslı rabbim bizim gibi bekleyen herkese o yüce duyguyu yaşatsınLOVELİtatlım rahim filminden sonra bak göreceksin hamile olacaksın bazı kadınlar film çekildikten sonra hamile kalıyolar tabi ben hariç ve korkma ama muhakkak sana destek verecek biri olsun yanında ben yanlızdım o gün çok ağlamıştım
hosbuldum canım ınsallah sen mutlu haberı verırsın.
muhakkak öyle olmalı inşallah iyidir bebişiyle geziyolardır ne güzel ayy kızlar biz ne zaman hamile kalıcaz ya ne zor işmiş canım ya keşke anneme çekseymişim kadın her sene bir çocuk doğurmuş bazen bana sen benim kızım değilmisin acaba hastanede karışmış olabilirsin diyo çünkü ablamda her sene doğuruyoda düşünün yaa insan kafayı yiyecek ev arabaa yat kat değil bir melek istiyoruz allahım sonumuzu hayır etsin
muhakkak öyle olmalı inşallah iyidir bebişiyle geziyolardır ne güzel ayy kızlar biz ne zaman hamile kalıcaz ya ne zor işmiş canım ya keşke anneme çekseymişim kadın her sene bir çocuk doğurmuş bazen bana sen benim kızım değilmisin acaba hastanede karışmış olabilirsin diyo çünkü ablamda her sene doğuruyoda düşünün yaa insan kafayı yiyecek ev arabaa yat kat değil bir melek istiyoruz allahım sonumuzu hayır etsin
kızlarrr bugün kasıklarım çok ağrıdı.bi de çalışıyorumm.ayakta duramadım hiçç acaba üşüttüm mü diyorummm.ayaklarımı sıcak tutamdım bu ayy.ama keşke bebiş olsa...6 günüm kaldı adetime kızlarr
LOVELİ bende senin gibiydim arkadaşlarımdan biri hamile kalsa içim tuhaf olurdu ne bileyim bir daha onlarla görüşmek istemezdim tabi çok saçma düşünce o ayrı ne bileyim insan eşini sevince onun bir parçasınıda istiyor bugün çok dua etdim hepimiz için allahım başkalarına 5.6 tane nasip ediyorsun ne olur bizede sağlıklı 1 evlat ver diye sonra ağla ağla çok kötü oldum dün gece saat 5 e kadar uyuyamadım korktum kendimden acaba kafayı filanmı üşütüyorum diye ayy allahım ne olur tez zamanda bebeklerimizi bize bağışla
evet kıskançlık değil annem de çok doğurgan her sene bi tane 5 tane arka arkaya üzlme diyor ama sesinden anlıyorum üzüldüğünü ablam da doğurgan kime çıktım bilmem rabbim bizi böyle sınıyor galiba arkadaşlarım takma kafana diyor ama olmuyor tam kafa rahat ken bi soru yok mu bişey bazen şakaya vuruyorum tutturamadık gelecek ayy ne yapalım ev kredisi de çıkmadı zaten iyiki varsınız insanlar bana hamile haberlerini vermek istemiyorlar üzülürüm diye arkadaşımın hamileliğini arkadaş kaç defa söyleyeceğim söyleyemedim ne bileyim üzülürsün diye düşündüm dedi yok üzülmem dedim o gidince oturdum ağladım evet üzüldüm ama adıma evimin sesi eksik artık ona elbiseler almak koklamak onunla gezmek oonun için okuldan koşarak gelmek onu yıkamak allahım ne olur sağlıklı hayırlı evlatlar ver tez zamanda sana sığınıyorum ne olur
artuer inşş canımmm olurr bebişin yaş kaççç seninn.haklısın sen hep ewde olduğundan başka bişey düşünmüyonnn. çalışnca işten unutuyosunn.sende kendine bi uğraş bulsana canımm kafanı başka şeylere yönlendirmeye çalışş bi balmışsın hamişsinn inşş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?