- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.441
ben kırmızı kartı yedim bu ayda((((((((((((((((((((
üzülme tatlım en azından gününde adet olmuşsundur ben 11 gün geciktim ağrıdan ölücem ama tık yok en azından ümidimiz var öbür aylar için sakın moralini bozma bak bana 7 buçuk yıldır bozuyorum moralimi sanki oluyomu o zaman:1no2:[/QU
Artuner,senindemi bekleyişin uzun zamandır.Benimde işte öyle.4,5 yıllık evliyim.Ama herşeyin vakti zamanı var inşaallah Allah hayatımızı daha da düzene sokacak mutlu haberlere kavuşturacak bizi.
Yok ya bende adet olucam ya.Napalım olsun varsın Vardır bundada bir hayır.Olmazsa yaza kadar Allah'ın izniyle birde tüp bebekte denerim şansımı.Allah büyük.Allah sağlık versin kızlar önce kendi sağlığımız,eşimizin sağlığı.Gerçekten.
Ben 4,5 yıllık evliyim.Eşimin başından iki varikosel ameliyatı benimde başımdan bir aşılama geçti.Anlıycan bizim durumumuz şimdilik tabi Allah bilirde olmazsa şu dönemde Yazın Tüp bebek için tadaviye başlamak.
kızlarr hamile kaldığın zaman yumurtlama olayı devam ediyo mu?yani hem hamilesin hem de yumurtlama oluyo mu bilgisi olan var mı?hani yumurtladığımızı anladığımız beyaz akıntı olur mu?
İnşaallah canımm Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin .Allah gönlüne göre versin.Soğan kürüyle incir kürünü denedinmi?
ben geldımmm
tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın canımm durumlar nasıl??hoşgeldin tatlım nasılsın bakayıma.s.
aa özlemcim sende mi buaradasın hoşgeldin:))
tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın canımm durumlar nasıl??
hosbulduk tatlıs nabıosun bakalım
çook iim elhamdülillah artık karamsarlık yoookk
yola devam inş sen nasılsın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?