Sabırsızlanıyorum ...!

ben kırmızı kartı yedim bu ayda ((((((((((((((((((((

üzülme tatlım en azından gününde adet olmuşsundur ben 11 gün geciktim ağrıdan ölücem ama tık yok en azından ümidimiz var öbür aylar için sakın moralini bozma bak bana 7 buçuk yıldır bozuyorum moralimi sanki oluyomu o zaman:1no2:

Evvveet hanımlar yarın adet günüm.Bakalım inşaallah ne olursa güzel olur.Belim çok ağrıyor ama benim.Sarı akıntımda çoktu bugün.Müthiş şişkinlik var.ama aynı adet ağrısına benziyor.Bu gün ara ara kasıklarımda ağrılar hissettim.Sürekli olmuyor yalnız.Hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var kısssslaaarrrr,yüreğim sızlarrrrrrrrr.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yok ya bende adet olucam ya.Napalım olsun varsın Vardır bundada bir hayır.Olmazsa yaza kadar Allah'ın izniyle birde tüp bebekte denerim şansımı.Allah büyük.Allah sağlık versin kızlar önce kendi sağlığımız,eşimizin sağlığı.Gerçekten.

canım sen ne kadarlık evlisin

Ben 4,5 yıllık evliyim.Eşimin başından iki varikosel ameliyatı benimde başımdan bir aşılama geçti.Anlıycan bizim durumumuz şimdilik tabi Allah bilirde olmazsa şu dönemde Yazın Tüp bebek için tadaviye başlamak.

tatlım bende 7 buçuk senelik evliyim bizde 3 defa aşılama denedik ve tutmadı artık tüp bebeğe kaldı bütün ümidim eşim normal sorun bende inşallah daha fazla beklemezsin

İnşaallah canımm Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin .Allah gönlüne göre versin.Soğan kürüyle incir kürünü denedinmi?

kızlarr hamile kaldığın zaman yumurtlama olayı devam ediyo mu?yani hem hamilesin hem de yumurtlama oluyo mu bilgisi olan var mı?hani yumurtladığımızı anladığımız beyaz akıntı olur mu?

Bence devam etmiyor yumurtlama.çünkü her ay bir yumurta yapıyor kadın.O döllenmediği zaman kanama olarak atılıyor vücuttan.Tabi bazen atılamıyor kanamayla ozamanda hormon dengesini bozan kistlere dönüşüyoır.Hamilelik boyunca yumurtlama devam etse kanamada yok .Nasıl atılcak o biriken yumu-rtalar.O yüzden yumurtlama olmuyor.Hem hamilelikte cinsel ilişki serbesst.Yumurtlama devam etse habire döllenme olur.dimi ama.

bende beklemedeyim arkadaşlar birbirimize dua edip hayırlısını isteyelim inş Allahtan..

valla benimde adetime 6 gün var adet belirtileriyle karışık belirtiler r ama bakalım artık hamileliğe pek odaklanmıyorum açıkçası..
zaten bu ay olmaz büyük ihtimalle çalışmalara ara vermek zorunda kaldık benim bir özel sebebimden ötürü anlarsın yaa
bu arada adetim kesildi demişsin yani bitti değl mi??çalışın çalışın martta olacak inş bence sen hamile olacaksın martta bak gör..öyle hissettim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…