E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.461
valla benimde adetime 6 gün var adet belirtileriyle karışık belirtiler r ama bakalım artık hamileliğe pek odaklanmıyorum açıkçası..
zaten bu ay olmaz büyük ihtimalle çalışmalara ara vermek zorunda kaldık benim bir özel sebebimden ötürü anlarsın yaa
bu arada adetim kesildi demişsin yani bitti değl mi??çalışın çalışın martta olacak inş bence sen hamile olacaksın martta bak gör..öyle hissettim ben..
evet canım yapacağım inş..
martta da devam..artık düzeldim iiyim yani...
tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın canımm durumlar nasıl??
hosbulduk tatlıs nabıosun bakalım
canım ben şimdilik iyiyim martın sonunuda tüp bebek için tedaviye başlıyacaz dua et olurmu çok ihtiyacım var eğer buda olmazsa yuvaya baş vurucam bebek için
ayy ınsallahh kendı bebegın olur tatlım yaaaaaaaa canıı gonulden dua edıyorummmm:Saruboceq:
allah razı olsun sağol tatlım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir:CüvCüv:
Canıım Artuner,Kendi bebişlerini Allah'ım kollarına sağlıkla versin inşaallah.16000 defa Ya LÂTİF çekersen inşaallah rabbim LUTFEDER.Bunu okuyan tanıdığım var bebişi olan.Nacizane fikrimi söyledim işte .Bizde paylaşarak okuduk ailemle.
özlem ne haber fıstık
iyilik canım yiğidi yıkadım uyuyor şimdi bende yatacam beni cok yoruyor kız iyi geceler özlemcim kibkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız?
ummus hosgeldın cnm naberr
hoşbulduk bitanem valla ağrılarla cebelleşiyorum kaydirigubbakcemile3 yarın sabah kırmızıları görücem galiba. sen napıyosun ?
nabıım canım kocısım geldı cıkıyorm sımdılık yumurtlama gunlerımdeyım kocamla ılgılenıyım bareeeekaydirigubbakcemile3
günaydın kzılar
Ben DÜN kan testi yaptırdım
değerim 0.222 çıkmış
doktor değerlerin yükselmeye başlamış hamile olabilirsin dedi
3gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi
Sizce bu değer nasıl hamile olabilirmiyim
size tam elimdeki kağıtta yazanları yazıyorum
Sonuç: 0,220 Referans aralığı : 0,5-5
1.hafta:5 -50
2.hafta:20 -500
3.hafta:500 -5000
4.hafta:3000 -19000
8.hafta:14000 -169000
12.hafta:16000 -160000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?