Sabırsızlanıyorum ...!

evet canım bıttı yanı o manada soyledım... sen ara verdım dedın ama anlamadım fallaaa ama özel sebep yazma burdaaaa ınsallahh martta hepımıs hamıs olucaz sen martta calısma yapamıcakmısın sımdık yanı

canım ben şimdilik iyiyim martın sonunuda tüp bebek için tedaviye başlıyacaz dua et olurmu çok ihtiyacım var eğer buda olmazsa yuvaya baş vurucam bebek için

ayy ınsallahh kendı bebegın olur tatlım yaaaaaaaa canıı gonulden dua edıyorummmm:Saruboceq:

Canıım Artuner,Kendi bebişlerini Allah'ım kollarına sağlıkla versin inşaallah.16000 defa Ya LÂTİF çekersen inşaallah rabbim LUTFEDER.Bunu okuyan tanıdığım var bebişi olan.Nacizane fikrimi söyledim işte .Bizde paylaşarak okuduk ailemle.

teşekkür ederim canım ben olsun diye kurbanlar kestim ya birde diyorumki çok istememek lazım bir şeyi o zaman olmuyo benim hayatımda istediğim herşey oldu ama bebek olmayınca şimdi diyorum bazı şeyler gerçekten boşmuş

iyilik canım yiğidi yıkadım uyuyor şimdi bende yatacam beni cok yoruyor kız iyi geceler özlemcim kibkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bitanem valla ağrılarla cebelleşiyorum kaydirigubbakcemile3 yarın sabah kırmızıları görücem galiba. sen napıyosun ?

nabıım canım kocısım geldı cıkıyorm sımdılık yumurtlama gunlerımdeyım kocamla ılgılenıyım bareeeekaydirigubbakcemile3

günaydın kzılar
Ben DÜN kan testi yaptırdım
değerim 0.222 çıkmış
doktor değerlerin yükselmeye başlamış hamile olabilirsin dedi
3gün sonra gel testi tekrarlayalım dedi
Sizce bu değer nasıl hamile olabilirmiyim

size tam elimdeki kağıtta yazanları yazıyorum

Sonuç: 0,220 Referans aralığı : 0,5-5

1.hafta:5 -50
2.hafta:20 -500
3.hafta:500 -5000
4.hafta:3000 -19000
8.hafta:14000 -169000
12.hafta:16000 -160000

Son düzenleme:

günaydın tatlım bende 5 in üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum. kesin emin olmak için bikaç gün sonra tekrar yaptırabilirsin. zaten adet olmazsan belli olur bakalım beklemekten başka çare yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…