- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.481
günaydın tatlım bende 5 in üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum. kesin emin olmak için bikaç gün sonra tekrar yaptırabilirsin. zaten adet olmazsan belli olur bakalım beklemekten başka çare yok maalesef
Canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım
İnşallah olmamda
Sende durumlar nasıl inşallah sende adet olmamışsndır
akşamdan beri çok ağrım var onun için ben umudu kestim tatlım. her an gelebilir. Hale de adet oldu bakalım bi sen kaldın inş sende vardır :Saruboceq:
günaydınn şekerlerrrr nasılsınıızzzzzz bakkiimmmmm
Canım ya hemen umudunu kesme dur bakalım daha adet olmadın
Hala umut var demektir
bende iyiyiimm canıımmm uğraşıyoruzzz öylee kendimizlee iştee.......olsunn kuzucuum önümüzdekii ay olacaaakk inşşş .......Şeniz ....iyiki çook gecikmedi adetinn öle daHA çokk stres olacaktınn...allahımmm hayırlısını versinn her zamannnnn....Şenizgünaydın tatlım iyidir valla sen nasıslın bakalım?
ben kendimi biliyorum tatlım geldi azönce. olsun bidahaki aya daha çok çalışırız :dance: :dance:
bende iyiyiimm canıımmm uğraşıyoruzzz öylee kendimizlee iştee.......olsunn kuzucuum önümüzdekii ay olacaaakk inşşş .......Şeniz ....iyiki çook gecikmedi adetinn öle daHA çokk stres olacaktınn...allahımmm hayırlısını versinn her zamannnnn....Şeniz
aminnn bitanem daha tam sökülmedi benim ama en azından az da olsa geldi ya dediğin gibi rahat ettim. çok bekleseydim stres olacaktım yok yere. akşama ilaçlarımı alayımda bi hafta bari midem düzelsin. bu arada lekelenme oldu ya demek ki benim ozman yumurta çatladı. aklıma o geldi birden. eğer öyleyse bidaha ki aya kesin tutturacağım inş :Saruboceq: :dance: :dance:
innşşş canıımm beniimmmm bu ayy daha sıkı çalışşşş vee yataktan kalkmaaa :jeyyar::jeyyar:
yaa eliiff nerdeeeeee
ben kendimi biliyorum tatlım geldi azönce. olsun bidahaki aya daha çok çalışırız :dance: :dance:
canım çok üzüldüm yaa...((
hayırlısı olsun napalım..
tam gününde olduk yanlız.. buda iyi, en azından adet sorunu yaşamıyoruz diyelimde bari teselli edelim kendimizi :)) :))))))))
canım yeğenine soracaktın şu soğa kürüyle incir kürüne başlama zamanını?
haber varmı hayırdır?
burda kımse yok cıkıyım bu topıkten barıı aksam canlanır artıkgamyoncuiremsu
kızlar selam nasılsınız bakalım
ümmühancım hiç moralini bozma tatlım inşallah bir dahaki ay senin de hamiş haberlerini alacağız
msangel hamileymiş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?