Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın arkadaşlarrrr Şeniz

sabriyeeeee elifffffffff nerdesiniz kızlarr :uhm:

günaydın tatlım bende 5 in üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum. kesin emin olmak için bikaç gün sonra tekrar yaptırabilirsin. zaten adet olmazsan belli olur bakalım beklemekten başka çare yok maalesef

Canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım
İnşallah olmamda
Sende durumlar nasıl inşallah sende adet olmamışsndır

Canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım
İnşallah olmamda
Sende durumlar nasıl inşallah sende adet olmamışsndır

akşamdan beri çok ağrım var onun için ben umudu kestim tatlım. her an gelebilir. Hale de adet oldu bakalım bi sen kaldın inş sende vardır :Saruboceq:

günaydın tatlım iyidir valla sen nasıslın bakalım?

ben kendimi biliyorum tatlım geldi azönce. olsun bidahaki aya daha çok çalışırız :dance: :dance:
bende iyiyiimm canıımmm uğraşıyoruzzz öylee kendimizlee iştee.......olsunn kuzucuum önümüzdekii ay olacaaakk inşşş .......Şeniz ....iyiki çook gecikmedi adetinn öle daHA çokk stres olacaktınn...allahımmm hayırlısını versinn her zamannnnn....Şeniz

aminnn bitanem daha tam sökülmedi benim ama en azından az da olsa geldi ya dediğin gibi rahat ettim. çok bekleseydim stres olacaktım yok yere. akşama ilaçlarımı alayımda bi hafta bari midem düzelsin. bu arada lekelenme oldu ya demek ki benim ozman yumurta çatladı. aklıma o geldi birden. eğer öyleyse bidaha ki aya kesin tutturacağım inş :Saruboceq: :dance: :dance:

innşşş canıımm beniimmmm bu ayy daha sıkı çalışşşş vee yataktan kalkmaaa :jeyyar::jeyyar:

ben kendimi biliyorum tatlım geldi azönce. olsun bidahaki aya daha çok çalışırız :dance: :dance:

canım çok üzüldüm yaa...((
hayırlısı olsun napalım..
tam gününde olduk yanlız.. buda iyi, en azından adet sorunu yaşamıyoruz diyelimde bari teselli edelim kendimizi :)) :))))))))
canım yeğenine soracaktın şu soğa kürüyle incir kürüne başlama zamanını?
haber varmı hayırdır?

burda kımse yok cıkıyım bu topıkten barıı aksam canlanır artıkgamyoncuiremsu

evet tatlım en azından adetlerde sorun yok bende sevindim valla ne yalan söyleyeyim üzülmedim hiç kaydirigubbakcemile3

şimdi arardım ablamı tatlım. o şöyle yapmış; günü önemli değilmiş istediği zaman yapsın dedi. o adetinin son günü başlamış. 15 gün yapman lazımmış. 1 soğanı ama çok büyük olmaması lazımmış. sonra bi kavanoza 4 parçaya bölerek atıyomuşsun 4 bardak ta su. 1 gece beklemesi lazımmış. sonra bu suyu 1 bardak sabah 1 bardak akşam aç karınla içmiş. istersen 2 bardağı aynı anda da içebilirmişsin ama o sabah akşam yapmış. incir kürüne gerek kalmamış. ama ablam soğan bitince incir kürüde 1 hafta yapılabilir dedi. o yapmadan hamişş oldu :CüvCüv: bende adetimin son günü başlayacağım canım. inş bu ay ikimizinde olur :Saruboceq:

Canlarım ben geldimmmmmmmmmm hepinize tünaydınnnnnnnnnnnnnnn:1hug::1hug::1hug:

Çok özledimmmmmmmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim::asigim:çoooook öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

kızlar selam nasılsınız bakalım
ümmühancım hiç moralini bozma tatlım inşallah bir dahaki ay senin de hamiş haberlerini alacağız
msangel hamileymiş bu arada

kızlar selam nasılsınız bakalım
ümmühancım hiç moralini bozma tatlım inşallah bir dahaki ay senin de hamiş haberlerini alacağız
msangel hamileymiş bu arada

yok tatlım valla hiç üzülmedim. önümüzdeki aylara bakıcaz artık :dance: evet hamile teyzemin kızı o benim. soğan kürünü ondan öğrendim işte. Hale ile birlikte buay onu yapacağız bakalım. sen nasılsın? bebiş nasıl?

sabrişşşşş hoşgeldin yavru kuşummm. nasılsın bakalım? bebiş nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…