- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.501
yok tatlım valla hiç üzülmedim. önümüzdeki aylara bakıcaz artık :dance: evet hamile teyzemin kızı o benim. soğan kürünü ondan öğrendim işte. Hale ile birlikte buay onu yapacağız bakalım. sen nasılsın? bebiş nasıl?
sabrişşşşş hoşgeldin yavru kuşummm. nasılsın bakalım? bebiş nasıl?
evet tatlım en azından adetlerde sorun yok bende sevindim valla ne yalan söyleyeyim üzülmedim hiç kaydirigubbakcemile3
şimdi arardım ablamı tatlım. o şöyle yapmış; günü önemli değilmiş istediği zaman yapsın dedi. o adetinin son günü başlamış. 15 gün yapman lazımmış. 1 soğanı ama çok büyük olmaması lazımmış. sonra bi kavanoza 4 parçaya bölerek atıyomuşsun 4 bardak ta su. 1 gece beklemesi lazımmış. sonra bu suyu 1 bardak sabah 1 bardak akşam aç karınla içmiş. istersen 2 bardağı aynı anda da içebilirmişsin ama o sabah akşam yapmış. incir kürüne gerek kalmamış. ama ablam soğan bitince incir kürüde 1 hafta yapılabilir dedi. o yapmadan hamişş oldu :CüvCüv: bende adetimin son günü başlayacağım canım. inş bu ay ikimizinde olur :Saruboceq:
Hoşbulduk meleğimmm iyiyim çok şükür bişiler yemeye çalışıyorum şuan...
Bebişimde iyi allaha şükür....17 marta kadar zor sabrediyorum bebeğim büyüdümü acaba diye?Sağlıklıdır inş. ikili test yapılacak bakalım inş. sonuçlar iyi çıkar canım
ablan kaynatmadan yapmış ilk defa duydum.. nette falan hep kaynatarak yapıyorlar..
ama mutlaka bu ay uyguluycaz bunu tamam mı? ben incir kürünüde deniycem. eşimede keçiboynuzu pekmezi aldım %100 doğal. oda ondan içecek.
herşey karşılıklı değil mi ama :))))))
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni tabi karşılıklı :roflol:
tabi ki yapıyorz tatlım. ablama da kardeşi söylemiş. onun eşi polis Doğu da görev yapıyo. orada bi kadın anlatmış yapanın çocuğu oluyo demiş. kanıtlanmış formül yani kaydirigubbakcemile3 olmadı bidaha ki aya kaynatıp yaparız kuşum nolucak yani. sen incir kürünüde araştır bu bitince onu yapalım 1 hafta. ben işlerden tam bakamıyorum. bende alayım keçiboynuzu yesin benim kocişte :roflol: hadi bakalım Hale bu ay kampa giriyoruz kaydirigubbakcemile3
valla bu kampla beraber psikolojik tedavide görsek bence daha iyi olcak... :))))
ama ben karar verdim çok düşünmüycem bebek olayını... nasıl olacak bilmiyorum ama yapmaya çalışıcam.. bu ay ovaliasyon testide aldım, onu da deniycem bakalım, zaten doktor kontrolümde var bu ay, yumurtlamaya yakın çağırdı, genel bir hormon testi de yaptırıp da gidicem, aklımda birşey kalsın istemiyorum...
Allahımın izniyle inşaallah tutar... :Saruboceq:
inş nisan ayında bizlerde hamişiz diyebiliriz ümmüşüm.. :1hug:
merhaba bayanlar...iyi sohbetler allah gülücüklerinizi hiç eksik etmesin...
ümmühancım konuştuğumuz konuyu teyit için selma abanla görüştüm zamanla ilgili zamanı yokmuş nezaman istenirse başlanabilirmiş...
kuzular öpüyorum hepinizi
iyisinizdir inşallah hepiniz
akşama görüşürüz artık
inş.tutar güzelim...bu güzel ve heyecan dolu duyguları tüm isteyenler yaşayın dilerim.bulantımıda bastırması için beyaz leblebi yememi tavsiye ettiler,denemem lazım saf gibi dolaşıyorum :)her an olay yaratacakmışım gibi :)
nette okumuştum bebeğinin gelişiminin normal olduğunu gösteriyomuş bulantı kusmalar,seyidedende yeni tarifler alıcam biyandanda hamarat maşallah:)canım bence doktora git sen canım ama adetliyken git ozaman yapılacak tahliller olabilir.
inş tatlişkommmmmm :Saruboceq: bende doktora gitsem bu ay fena olmayacak ama çok korkuyorum. en azından tahliller yapılır ona göre bakar doktor. dur bakalım adet bitsinde bende ona göre giderim belki doktora.
sağol ablacım Şeniz ben yazdım buraya tarifi. Halecim ile başlıycaz bu ay yapıcaz bakalım. arkasından incir kürüde yapıcaz. buay inş tutar :Saruboceq:
hiç korkulacak birşey yok canım. gayet için rahat olsun. ne var ki bunda... bende ilk senin gibi stres yapıyordum ama şimdi alıştım ::))) dediğim gibi ilk önce direk hormon testi yaptır. hormon testini adetliyken yapıyolar. galiba 3. günü.. ama benim doktorum için bu pek önemli olmuyo, o herzaman isteyebiliyor.
ama dediğim gibi bu aralar bir hormon testi yaptımamız lazım..
canım benim konuma bi kaç bişi ekledim bu soğan ve incir kürüyle alakalı.. bakmak sitersen linki vereyim:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-sonra-prolaktini-tekrar-yukselen-var-mi.html
Herkese merhaba arkadaşlar. Forumunuz çok içten sizlerde öylesiniz. Hamile arkadaşların gözü aydın sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah. Benim gibi bekleyen arkadaşlarımada Allah en kısa sürede göstersin.Benim adetime 6 gün var ama çok sabırsızlanıyorum.. Bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı. Son adet tarihimde 8 şubat.. Bundan 5 ay önce doğal yollarla hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı içim malesef kaybettik bebeğimizi. Kürtaj sonrasında adet düzensizliği yaşadığım için klomene başlattı doktorum.
Allah sizlerin bebeklerine uzun ömürler versin.. Umarım benimde bu ay olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?