- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.881
slm kısslar ya çok kötüyüm hamileyimdir diye heycanla doktora gittim çk kötü olup geri döndüm hamile olmadığım gibi prolaktin hormonu yüksek çıktı doktora sounca beyinde tümör olabilir felan dedi mr çekelim dedi çok kötüyüm ya varmı prolaktini 68 civarında ayrıca bu durum hamile kalmamıda engelliyomuş yaa yıkılmış durumdayım
saolun kızlar hiç belirti yoktu normalde bu yükselmelerde adet düzensizliği göğüslerden süt gelmesi felan olurmuş aksine benim adetim çok düzenli göğüslerimede öyle bişey yok anlamadım bende değerlerim 60 ın üstünde olduğu için olabilir gözlerinde görme kaybın felan varmı eşin buradamı diyince iyice kötü oldum ve direk yüzüme mr çekelim tümörler olabilir dedi yarın başka bi doktora gidicem ua edin kızlar umarım bi yanlışlık vardır saolun geçmiş olsun dilekleriniz için
saolun kızlar hiç belirti yoktu normalde bu yükselmelerde adet düzensizliği göğüslerden süt gelmesi felan olurmuş aksine benim adetim çok düzenli göğüslerimede öyle bişey yok anlamadım bende değerlerim 60 ın üstünde olduğu için olabilir gözlerinde görme kaybın felan varmı eşin buradamı diyince iyice kötü oldum ve direk yüzüme mr çekelim tümörler olabilir dedi yarın başka bi doktora gidicem ua edin kızlar umarım bi yanlışlık vardır saolun geçmiş olsun dilekleriniz için
Allah hayırlara çıkarsın canım
sen hamilelik için mi gitmiştin doktora?tümör nasıl düşündü doktor anlamadım ben
dualarımız seninle güzelim
kızlar edetin son günü hamile kalınırmı?
kızlar edetin son günü hamile kalınırmı?
zaten buna hazır değilim ama adetim geçiyor ve adetin son günü korunmasız oldu,bişi olmaz diye.
bir korku aldı beni.bu ay oğlum hastaydı çok stres yaptım.ondan geçiyor sanırım....
mirmirmirmir Ya özgeyi koktmak istemem ama sanki düşük yapıyor gibime geldi :1no2: bence biran önce doktora gitmesi lazım...canım benim de adet düzensizliğim var ve benim doktorum fazlasıyla iyi niyetli galiba 4-5 ay daha olmazsa ki benim tam 8.ayım bu ay gel renkli rahim filmi çekelim dedi acaba doktorumu değitirsem bilmiyorum ki senin varmı bir fikrin :uhm:
düşük ihtimal ama sen yıne de cocuk dusunmuyoorsan korun cnm her ıhtımale karsı stresten gecıkmıstır kafana takma fazla
özlemcim çok teşekkürler cvp için...
umarım stresten dir.öyle umudu ediyorum
kızlar ne yapıyorsunuz bende bayadır giremiyordum özledim sizi
whitw rose canım telaşlanma bu süt hormonu diğer adı stres hormonu sen sıkma kendini yediğinden sıkıntından bir gün önceki cinsel ilişkiden etkilenen bir hormon beyinde tümör olması için 100 üzeri olmalı eğer çıkaarsa sana ilaç verir 1 ay sonra düşer sen aman be düşer de kendine evet yüksekse hamileliğe engel ama ölümcül değil bende de çıkmıştı hatta 157 sonra 75 düştü 2 gün sonra çok üzüldüm ankaraya gittim hacettepede yaptırdım 11 çıktı sonra 4 ay önce 29 çıktı takmadım düşer dedim 1 ay sonra yaptırdım 16 çıktı oynak birhormondur kendini üzme emi
loveli haklısın sanırım ama benim doktorum okadar korkuttuki beni şidi araştırdımda birçok kadında var zaten ilaçta verdi ama ben yinede hiç bir belirti olmadan bu kadar yüksek çıkt diye farklı doktora gidicem bide mr çektiricem umarım bir yanlışlık vardır ve meleğime en kısa zamanda kavuşurum onun gelmesini çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?