Sabırsızlanıyorum ...!

geçmiş olsun whiterose

saolun kızlar hiç belirti yoktu normalde bu yükselmelerde adet düzensizliği göğüslerden süt gelmesi felan olurmuş aksine benim adetim çok düzenli göğüslerimede öyle bişey yok anlamadım bende değerlerim 60 ın üstünde olduğu için olabilir gözlerinde görme kaybın felan varmı eşin buradamı diyince iyice kötü oldum ve direk yüzüme mr çekelim tümörler olabilir dedi yarın başka bi doktora gidicem ua edin kızlar umarım bi yanlışlık vardır saolun geçmiş olsun dilekleriniz için

Allah hayırlara çıkarsın canım
sen hamilelik için mi gitmiştin doktora?tümör nasıl düşündü doktor anlamadım ben
dualarımız seninle güzelim

evet gıt baska doktora da mutlaka ınsallah bıseyın yokturr

Allah hayırlara çıkarsın canım
sen hamilelik için mi gitmiştin doktora?tümör nasıl düşündü doktor anlamadım ben
dualarımız seninle güzelim

saol canım ya evet hamilelik için gittimkasıklarımda ve belimde ağrı vardı bi gidip kan testi yapıyım dedi bide geçen ayda adetim 2 gn erken itmişti belki üstüne görmedir feln dedim doktora bakalım bi süt bezlerine dedi yani tamamen benim öylesine söylediğim bişeydi uzun bir otobüs yolculuğu yapmıştım sanırım ondan erken bitti onadan baktı o hormona çok yüsek çıktı

kızlar edetin son günü hamile kalınırmı?

yumurtlama olmadan hamıle kalınmaz kı....
yumurtlama da beklenen adet tarıhınden 14gun gerıye gıdılıp bulunur sayet spermler uygun yasama ortamını yaklayıo yumurtlamaya kadar dollemek ıcın beklerse olabılır ama dusuk bı ıhtımal derım ben

whitw rose canım telaşlanma bu süt hormonu diğer adı stres hormonu sen sıkma kendini yediğinden sıkıntından bir gün önceki cinsel ilişkiden etkilenen bir hormon beyinde tümör olması için 100 üzeri olmalı eğer çıkaarsa sana ilaç verir 1 ay sonra düşer sen aman be düşer de kendine evet yüksekse hamileliğe engel ama ölümcül değil bende de çıkmıştı hatta 157 sonra 75 düştü 2 gün sonra çok üzüldüm ankaraya gittim hacettepede yaptırdım 11 çıktı sonra 4 ay önce 29 çıktı takmadım düşer dedim 1 ay sonra yaptırdım 16 çıktı oynak birhormondur kendini üzme emi

zaten buna hazır değilim ama adetim geçiyor ve adetin son günü korunmasız oldu,bişi olmaz diye.
bir korku aldı beni.bu ay oğlum hastaydı çok stres yaptım.ondan geçiyor sanırım....

zaten buna hazır değilim ama adetim geçiyor ve adetin son günü korunmasız oldu,bişi olmaz diye.
bir korku aldı beni.bu ay oğlum hastaydı çok stres yaptım.ondan geçiyor sanırım....

düşük ihtimal ama sen yıne de cocuk dusunmuyoorsan korun cnm her ıhtımale karsı stresten gecıkmıstır kafana takma fazla

rahim filmi çektir derim sana ben çektirdim eşim tahlil yaptırdı ben hormonlarıma baktırdım benimde bu ay 9 oldu en azından neyimiz var biliyoruz içimde hep acaba şu mu var bu mu var diyordum rahim filmi aynı vajinal muayene gibi alttan ilaç veriyorlar ilaç verilince adet sancısı gibi bir sancı oluyor sonra bitiyor korkma yanında biri olsun sonra ağrı oluyor ama o da ağrı kesici alınca geçiyor bi de soğan kürü yapsana adet düzensizliğine iyi geliyormuş canım

benimde annemler yanımdaydı onlar gitti memlekete zor geldi adet oldum tam on gün sürdü özlemcim ama diğer adetlerime göre az az geldi on gün sürdü kesildi tekrar çalışmalara başladık umarım bu ay sonuçalırız

loveli haklısın sanırım ama benim doktorum okadar korkuttuki beni şidi araştırdımda birçok kadında var zaten ilaçta verdi ama ben yinede hiç bir belirti olmadan bu kadar yüksek çıkt diye farklı doktora gidicem bide mr çektiricem umarım bir yanlışlık vardır ve meleğime en kısa zamanda kavuşurum onun gelmesini çok istiyorum

canım benim hiçendişelenme doktorlarinsanları korkutmayı pek severler bendede 130 çıkmıştı hiç bir araştırma soruşturmayapmadan emar dedibişey dedi Allah tan benim kardeşim gittiğim hastanede hemşireydi onunlagörüştüklerinde kardeşim demişablam antidepresan kullanıyo ondan olabilirmi diye onların jetonu düştü öylelikle anlaşıldıkı ilaçtan olmuş ilacı kestim 1 hafta soınra tekrar baktırdığımda 10 larakadar düşmüştü üzülme yani canım bu hormonu herşey etkilermiş bana doktor evliysen göğüslerin uyarılmaktanda artar demişti ne biliyim çok fazlaçocuk isterse bünye ozamanda artarmış bence biraz sakin ol sonra adam akıllı birkontrolden geç öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…