- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.901
merhaba kızlarrrr uzun süredir yazamıyordum. hepinize selamlar Şeniz Şeniz
whiterose canım geçmiş olsun. kötüsünü düşünme inş bişey yoktur :Saruboceq:
buarada sabriye, leyla, hale nerelerde yaaaa elifffff nerde bu kızlar :uhm: yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz buarada Şeniz
ya valla nazar değdi haaa kimse gelmiyor hamişler hamiş topiclere gitti sanırım ümmü kıznerye kayboldun eliff sennerdesin bi araya gelemedik
ya saol canımya anlattıklarınızla bayağı rahatladım yarına kadar kenimi sıkmıycam inş yarınki tahlillerde herşey normal çıkarda doktor bu günlerin tam yumurtlama dönemim olduğun demişti çlışmalara başlarım
sorma valla kurudu gitti burası ümmü kız bizim topic gibi olmasın inşallah sonu elifim ne yapıyorsun white rose biz de kafa dağıtıyoruz hadi hep beraber dağıtalım
yok hani insanlık hali manasında geçen ağlıyordum bugün iyiyim yarın nasıl birruh halinde olurum bilmem
aman da aman ağrın mı var nane kekeik ve kimyonu kaynamış suya at dmlensin şeker kat iç faydası var hem rahatlatır seni sıcak tut kendini
hoşgeldin tatlım
kızlar ortada yok valla.haftasonu dedim ne çok şey yazmışlardır,bi geldim hiçkimsecik yok:uhm:
ya valla nazar değdi haaa kimse gelmiyor hamişler hamiş topiclere gitti sanırım ümmü kıznerye kayboldun eliff sennerdesin bi araya gelemedik
sorma valla kurudu gitti burası ümmü kız bizim topic gibi olmasın inşallah sonu elifim ne yapıyorsun white rose biz de kafa dağıtıyoruz hadi hep beraber dağıtalım
iyi geceler ben kaçıyorum
yarın görüşürüz
sizi bayadır takip ediyorum hamilelik belirtileri konusunda hep gelip geçiyo psikolojik galiba bende de aynı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?