Sabırsızlanıyorum ...!

merhaba kızlarrrr uzun süredir yazamıyordum. hepinize selamlar Şeniz Şeniz

whiterose canım geçmiş olsun. kötüsünü düşünme inş bişey yoktur :Saruboceq:

buarada sabriye, leyla, hale nerelerde yaaaa elifffff nerde bu kızlar :uhm: yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz buarada Şeniz

ya saol canımya anlattıklarınızla bayağı rahatladım yarına kadar kenimi sıkmıycam inş yarınki tahlillerde herşey normal çıkarda doktor bu günlerin tam yumurtlama dönemim olduğun demişti çlışmalara başlarım

hoşgeldin tatlım
kızlar ortada yok valla.haftasonu dedim ne çok şey yazmışlardır,bi geldim hiçkimsecik yok:uhm:

ya valla nazar değdi haaa kimse gelmiyor hamişler hamiş topiclere gitti sanırım ümmü kıznerye kayboldun eliff sennerdesin bi araya gelemedik

ya valla nazar değdi haaa kimse gelmiyor hamişler hamiş topiclere gitti sanırım ümmü kıznerye kayboldun eliff sennerdesin bi araya gelemedik

valla topiğimizin eski neşesi kalmadı
herkes birbirine cevap yazmaya yetiştiremezdi şimdi kimsecikler yok:1closedeyes:

işte bu böyle devam mesela bu ay göğüslerim ağırıyordu adet olldım bitti diğer adetim başladı baktım hala devam ağrı kendime prolaktin çıktı galiba dedim aman düşer dedim inan bak takmadım dr tahlil istemişti şükür 13 çıktı ama göğüslerim ağrıyor takmıyorum eşimin morfolojisi %4 çıktı geçer dedim kendime rabbim herşein hayorlısını veriyor bir kaç gün önce öyle üzgündüm ki anlatamam yarın belki yine üzldüğüm bir şey olacak ama şimdi şükürler olsun iyiyim :teselli::teselli:

sorma valla kurudu gitti burası ümmü kız bizim topic gibi olmasın inşallah sonu elifim ne yapıyorsun white rose biz de kafa dağıtıyoruz hadi hep beraber dağıtalım

sorma valla kurudu gitti burası ümmü kız bizim topic gibi olmasın inşallah sonu elifim ne yapıyorsun white rose biz de kafa dağıtıyoruz hadi hep beraber dağıtalım

napıyım tatlım sabah adet oldum ağrıdan ölüyorum valla
sen napıyosun canım?hayırdır yarın ne kötü haberi diyosun?

yok hani insanlık hali manasında geçen ağlıyordum bugün iyiyim yarın nasıl birruh halinde olurum bilmem

aman da aman ağrın mı var nane kekeik ve kimyonu kaynamış suya at dmlensin şeker kat iç faydası var hem rahatlatır seni sıcak tut kendini

amanın kız ne biçim yamışım kocam görmesin türkçeci kendisi bu ne der nbi de öğretmen olacaksın der allahtan okumuyor elifimmm

hoşgeldin tatlım
kızlar ortada yok valla.haftasonu dedim ne çok şey yazmışlardır,bi geldim hiçkimsecik yok:uhm:

benim haftasonu çok misafir vardı onun için yazamadım hiç

burdayımm kuşummmmmm

sorma yaaa bizim eski topik gibi olacak valla bende korkmaya başladım kaydirigubbakcemile3

iyi geceler ben kaçıyorum
yarın görüşürüz

iyi geceler bitanemmmmm Şeniz

sizi bayadır takip ediyorum hamilelik belirtileri konusunda hep gelip geçiyo psikolojik galiba bende de aynı şeyler

evet canım çoğu psikolojik oluyo maalesef :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…