- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.921
aman olamsın ya tam ısınmıştım uğursuzluk bn de valla nereye gitsem kurutuyorum yaaaa
meralcim merhaba en kesin yöntem adetin gecikmesi başka anlaşılmıyor bence sizce ?
hadi hepinize iyi akşamlar yesin siz tavşanlarrlülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
yarın yeni bir gün yeni ve taze umut dolsun yüreğinizsırnaşık şeyhihoyyytdelikafadulden:sm_cool:
inş canım inşşş...
saolun kızlar hiç belirti yoktu normalde bu yükselmelerde adet düzensizliği göğüslerden süt gelmesi felan olurmuş aksine benim adetim çok düzenli göğüslerimede öyle bişey yok anlamadım bende değerlerim 60 ın üstünde olduğu için olabilir gözlerinde görme kaybın felan varmı eşin buradamı diyince iyice kötü oldum ve direk yüzüme mr çekelim tümörler olabilir dedi yarın başka bi doktora gidicem ua edin kızlar umarım bi yanlışlık vardır saolun geçmiş olsun dilekleriniz için
rahim filmi çektir derim sana ben çektirdim eşim tahlil yaptırdı ben hormonlarıma baktırdım benimde bu ay 9 oldu en azından neyimiz var biliyoruz içimde hep acaba şu mu var bu mu var diyordum rahim filmi aynı vajinal muayene gibi alttan ilaç veriyorlar ilaç verilince adet sancısı gibi bir sancı oluyor sonra bitiyor korkma yanında biri olsun sonra ağrı oluyor ama o da ağrı kesici alınca geçiyor bi de soğan kürü yapsana adet düzensizliğine iyi geliyormuş canım
günaydın herkese bugün zor kalkıp geldim
ayakta durmaya halim yok
geçmiş olsun kuşum neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?