Sabırsızlanıyorum ...!

aman olamsın ya tam ısınmıştım uğursuzluk bn de valla nereye gitsem kurutuyorum yaaaa
meralcim merhaba en kesin yöntem adetin gecikmesi başka anlaşılmıyor bence sizce ?

aman olamsın ya tam ısınmıştım uğursuzluk bn de valla nereye gitsem kurutuyorum yaaaa
meralcim merhaba en kesin yöntem adetin gecikmesi başka anlaşılmıyor bence sizce ?

kesinlikle katılıyorum bitanem. başka hepsi psikolojik. adetinde en az 1 hafta geçmesi lazım. benim aylardır öğrendiğim tek şey beklemek zorunda olduğumuz oldu :) beklemekten başka çare yok belirti falan hikaye fisfisfis

sabır kızlar..
valla gün geçtkçe aylar geçtikçe insan daha bir rahatlıyor
ilk zamnlar çok stresli oluyor ama
bir şeyi unutuyoruz stresli olduğumuzdda çocuk sahibi olmayı da zorlaştırıyoruz maalesef..
Allah en güzel zamanı biliyor bunu unutmayalım.

hadi hepinize iyi akşamlar yesin siz tavşanlarrlülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
yarın yeni bir gün yeni ve taze umut dolsun yüreğinizsırnaşık şeyhihoyyytdelikafadulden:sm_cool:

hadi hepinize iyi akşamlar yesin siz tavşanlarrlülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
yarın yeni bir gün yeni ve taze umut dolsun yüreğinizsırnaşık şeyhihoyyytdelikafadulden:sm_cool:

:roflol: :roflol: gece gece güldürdün beni :roflol: sana da iyi geceler tatlişkom

inş canım inşşş...

gulde canım sana da iyi geceler dediğin gibi tek yapacağımız şey sabretmek. inş Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur :Saruboceq: öpüyorum seni Şeniz

Canım günaydın...öncelikle çok geçmiş olsun ama bence senin doktorun işi biraz abartmış çünkü benimde en son prolaktın hormonum 37ye çıkmıştıı aşırı derecede baş ağrısı çekiyodum ölücem sanıyodumkafamçokkarıştı ilaç bile vermedi kendiliğinden düştü şuanda 15,5 daCADIARZU tamamen strese bağlı ayrıca çok stres yaparsan benim gibi adet düzensizliğinde olmaya başlar çünkü benimde adetlerim düzenliydi ...kendini rahatlat bir şekilde stres yapma :jeyyar:ben sana diyorum da kendim yapabiliyormuyum tabiki hayır :1no2:halen adet düzensizliği yaşıyorum...neyse canım acil şifalar diliyorum arkadaşlara katılıyorum doktorunu değiştir....sevgiyle kal :1hug:

Canım günaydın ...çok haklısına.s benim bugün 6.günüm soğan kürünü uyguluyorum da halen tık yok 15gün aralıksız uygulamak lazımmış ..4martta doktora gitmiştim adet söktürücü verdi eğer yarına kadar olmazsa ilacı kullancam Allahım herkese acil şifalar versin :Saruboceq: bizide ayırmasın :Saruboceq::Saruboceq:öptümm canımŞeniz

Tüm hamiş kalmak isteyip te kalamayan arkadaşlar günaydınlar ....hadi bakalım yeni birgün yeni umutlar...herkese kolay gelsin...hepinizi öpüyorum...

Günaydın kızlar! Nasılsınız? Uzun süredir görüşemiyoruz. Hafta sonu ben burdaydım kimse yoktu;((

Günaydın kızlar! Nasılsınız? Uzun süredir görüşemiyoruz. Hafta sonu ben burdaydım kimse yoktu;((

günaydın ömürcüm sağol tatlım sen nasılsın?
haftasonu anneme gitmiştim ben memleketime
bende baktım kimse bişey yazmamış

günaydın kızlar ben geldim bi profösörden randevu aldım ona gidicem bu gün dua edin gerçekten dün sizle konuştuktan sonra çok rahatladım br an önce bitsede bebişim gelse
iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…