- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.941
günaydın kızlar ben geldim bi profösörden randevu aldım ona gidicem bu gün dua edin gerçekten dün sizle konuştuktan sonra çok rahatladım br an önce bitsede bebişim gelse
iyiki varsınız
günaydın kızlar ben geldim bi profösörden randevu aldım ona gidicem bu gün dua edin gerçekten dün sizle konuştuktan sonra çok rahatladım br an önce bitsede bebişim gelse
iyiki varsınız
günaydıınnnn canlaaarımmmm....... elifciimmm dikkat et sıcak tutt kendini
Evet canım ya! Sen olmayınca çok sessiz oluyo bu topic) Gezdin geldin annenleri gördün çok sevindim senin adına.
Niye canım ya! Buraya girdim mi ilk sen ve Ümmühan var mı diye bi bakıyorum.
Eşim de sinir oluyo bana her ay stres yapıyorum diye.. Korunucam görüceksin ne stresin kalcak ne bekleyişin diyo insafsıza bak ya!
ayy bizim bu kocişlerden çektiğimiz nedir böyleklava:
ikna edene kadar bir dert,ikna ettikten sonra ayrı bir dert
sağol tatlım reglden dolayı
sen nasılsın?mesajını sabah gördüm,ekledim ve sildimyerimseniben
Günaydın kızlar! Nasılsınız? Uzun süredir görüşemiyoruz. Hafta sonu ben burdaydım kimse yoktu;((
iyiki varsınız
günaydıınnnn canlaaarımmmm....... elifciimmm dikkat et sıcak tutt kendini
Niye canım ya! Buraya girdim mi ilk sen ve Ümmühan var mı diye bi bakıyorum.
ümmühan duyuyo musun?
seni arıyorz kuzucum:))
Sorma Elifcim. Bu ay benim son şansım galiba. ;(((((
günaydın whiterose inşallah iyi sonuçlarla dönersin
kalbini ferah tut
günaydın şekercim nerelerdesin sen ya?
valla hamiş olan kayboluyor burdanklava:
napalım yani bebişimiz yok diye bizimle niye konuşmuyosunuzfisfisfis
yaa deme öylee çokk üzülürümmmm:çok üzgünüm:.....kafam inanılmaz meşgul şu aralar...gelinimiz 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendi ...günlerimiz de hemen hemen aynıydı....dün doktora gitmiş keseyi görememiş doktor..kan testi yaptırmış 1720 çıkmışş..bende onu araştırıyorumm normalde değeri yüksek olduğu için görülmesi gerekiyodu keseninn anlamadım valla tekrar pzt gidecekler hayırlısı artıkk....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?