Sabırsızlanıyorum ...!

Evet canım ya! Sen olmayınca çok sessiz oluyo bu topic) Gezdin geldin annenleri gördün çok sevindim senin adına.

günaydın kızlar ben geldim bi profösörden randevu aldım ona gidicem bu gün dua edin gerçekten dün sizle konuştuktan sonra çok rahatladım br an önce bitsede bebişim gelse
iyiki varsınız

Boşuna kuruntu yapma canım. Benim de prolaktinim 48 di. Benim doktorum 100 ün üzerine çıkarsa mr çekiyoruz demişti. İlaçla düştü. Senin doktoru anlayamadım ben. Bu ne panik bu ne moral bozma böyle. Bence patavatsızlık.

günaydın kızlar ben geldim bi profösörden randevu aldım ona gidicem bu gün dua edin gerçekten dün sizle konuştuktan sonra çok rahatladım br an önce bitsede bebişim gelse
iyiki varsınız

günaydın whiterose inşallah iyi sonuçlarla dönersin
kalbini ferah tut

günaydıınnnn canlaaarımmmm....... elifciimmm dikkat et sıcak tutt kendini

günaydın şekercim nerelerdesin sen ya?
valla hamiş olan kayboluyor burdanklava:
napalım yani bebişimiz yok diye bizimle niye konuşmuyosunuzfisfisfis

Niye canım ya! Buraya girdim mi ilk sen ve Ümmühan var mı diye bi bakıyorum.

ınşallah Elifcim. Ama dün akşam göğüslerim fena sızladı. Şubat 28 çektiği için 17 Martta gelir diye düşünüyorum. Aslında 14 Martta adet günüm. 1 haftam var. ınşallah gelmez.

Eşim de sinir oluyo bana her ay stres yapıyorum diye.. Korunucam görüceksin ne stresin kalcak ne bekleyişin diyo insafsıza bak ya!

inşallah canım
bak bu topik herkese uğurlu geliyor
hamiş olup gidiyor herkes
sende terk etme burayı ama

Yok canım terkedermiyim bir tek sizinle dertleşebiliyorum .

sağol tatlım reglden dolayı
sen nasılsın?mesajını sabah gördüm,ekledim ve sildimyerimseniben

tamamdır kuşum :jeyyar: geçmiş olsun buarada.

Günaydın kızlar! Nasılsınız? Uzun süredir görüşemiyoruz. Hafta sonu ben burdaydım kimse yoktu;((

günaydın ömürcüm sorma bu haftasonu boşladık topiği

iyiki varsınız

inş hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın canım dualarımız seninle :Saruboceq:

günaydıınnnn canlaaarımmmm....... elifciimmm dikkat et sıcak tutt kendini

kuzucum nasılsın bakim? bebiş nasıl?

Niye canım ya! Buraya girdim mi ilk sen ve Ümmühan var mı diye bi bakıyorum.

sağol canım benimmmmm Şeniz Şeniz

ümmühan duyuyo musun?
seni arıyorz kuzucum:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 duyuyorum kuşum ama işler fena yazamıyorum ben burdayım, yazamasam da var olduğumu bilin kaydirigubbakcemile3

yaa deme öylee çokk üzülürümmmm:çok üzgünüm:.....kafam inanılmaz meşgul şu aralar...gelinimiz 1 hafta önce hamile olduğunu öğrendi ...günlerimiz de hemen hemen aynıydı....dün doktora gitmiş keseyi görememiş doktor..kan testi yaptırmış 1720 çıkmışş..bende onu araştırıyorumm normalde değeri yüksek olduğu için görülmesi gerekiyodu keseninn anlamadım valla tekrar pzt gidecekler hayırlısı artıkk....:Saruboceq:

Hem de ne alem benimki çevresindeki bebekler bile etkilemiyo onu.

ben anlamıyorum kese ne zaman görülüyo,kaçıcı haftada hangi değer oluyor ama inşallah yoktur bişeyi,o da bebişine kavuşur canım

bizim gelinimizde hamileymiş 3 aylık, %85 kız görünüyor demiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…