Sabırsızlanıyorum ...!

günaydınn ümmühancımmm bizi dışlıyor bu topiktekiler hamileyiz diyeesenağlama....vazgeçmişler bizdennn:çok üzgünüm ....... bıraktığımızı düşünüyorlarrr bu topiğii:dilcikar:hiçte öle değilll burdayızz işteehihoyyythihoyyythihoyyyt

Hem de ne alem benimki çevresindeki bebekler bile etkilemiyo onu.

memlekete gittim dönünce anlatıyorum eşime komuşumuzun bebeği olmuş çok güzel,halamın oğlunun kızı olcakmış falan diye
onlarda bi acayip diyo hemen bebek yapmışlar
Allah Allah dedim millet seni mi beklicek!
kuzenim benden sonra evlendi şimdi eşi 3aylık hamile:CüvCüv:

oyy oy kırıldın mı sen kıyamam :1hug:
ama sizde bırakmayın bizi:asigim:

Sen daha yeni evlisin Elifcim. Bi yerde haklı eşin. Sonra ilerde o da ister.

Benimki de öyle diyordu hiç bebek falan istemiyorum diyordu. Ama sonra ikna oluyorlar canım merak etme. Ben zar zor ikna ettim. Ama şimdi caymaya çalışıyo. Hap içmeseydin iyi olurdu aslında. Ne kullanıyosun ben myrolon kullanmıştım.

herkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan (((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..

Birazdan eşimin kuzeninin bebeği oldu onu görmeye gidicem kızlar. Böyle durumlarda da en sinir olduğum şey insanların imalı imalı darısı başına lafları of ya gitsen bi dert gitmesen bi dert.

hmmm ne güzeell allah bağışlasınn canımm...inşşş bizde görürüzz o günleriii allahım kısmet edersee....

herkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan (((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..

günaydın canım
Allah hayırlısını versin inşallah
üzme kendini,stresle daha çok yükseliyor demiyor musunuz

ya merhabalar bende öleyim çocuğa yeni başladık adetime bi 10 gün felan var ve adet düzensizliğimde var acaba diyorum tutmuşmudur eşime test aldırsammı daha 1 ay dolmadan böyle şeyler geliyo aklıma belirti tabiii daha yok hemen sevinmekde istemiyorum üzülmekde ve yaşımda genç artı nasip kısmet Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize tüm bebişşşş sahibi olmak isteyenlere.:Saruboceq:

annemlere giderken yanımda bir bayan vardı biraz muhabbet ettik falan 2,5 aylık hamileymiş
baktım beli falan açık o havada,molada indi aşağı hemen yaktı bir sigara
kızdım ama sanane elif dedim kendi kendime
sonra çay-kahve servisinde nescafe aldı
tutamadım bende çenemi,senli benli olcak kadar muhabbetimize dayanarak 'bebeğin için tam yararlı şeyleri içiyosun yani', dedim şaka yollu ,'çay,sigara'
çok içmiyorum dedi 4-5 taneye kadar doktoru izin vermiş sigarayaCADIARZU

10 gün varsa daha erken canım. Benim 1 haftam var test yapmayı şu anda düşünmüyorum. Bence adet gününü bekle.

doremi prolaktin kaç senin benimde yüksek doktor engel dedi ama korunda dedi ilaç tehlikeli olabilir olabilme ihtmali var sanırım

Hayat böyle işte Elifcim. Bazı insanlar çırpınır hamile kalabilmek için. Bazı insanlara da allah verir kıymetini bilmezler. 33 günlük bebeğini 28 bıçak darbesiyle öldüren annenin haberini okudunuz mu tabi ona anne denirse.

doremi prolaktin kaç senin benimde yüksek doktor engel dedi ama korunda dedi ilaç tehlikeli olabilir olabilme ihtmali var sanırım

Evet canım prolaktinim için ilaç ben de kullandım bana da korun dedi. İlaç düşüğe düşmezsede bebek te herhangi bir özüre neden oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…