- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.961
Hem de ne alem benimki çevresindeki bebekler bile etkilemiyo onu.
günaydınn ümmühancımmm bizi dışlıyor bu topiktekiler hamileyiz diyeesenağlama....vazgeçmişler bizdennn:çok üzgünüm ....... bıraktığımızı düşünüyorlarrr bu topiğii:dilcikar:hiçte öle değilll burdayızz işteehihoyyythihoyyythihoyyyt
Sen daha yeni evlisin Elifcim. Bi yerde haklı eşin. Sonra ilerde o da ister.
hmmm ne güzeell allah bağışlasınn canımm...inşşş bizde görürüzz o günleriii allahım kısmet edersee....ben anlamıyorum kese ne zaman görülüyo,kaçıcı haftada hangi değer oluyor ama inşallah yoktur bişeyi,o da bebişine kavuşur canım
bizim gelinimizde hamileymiş 3 aylık, %85 kız görünüyor demiş doktor
herkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan(((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..
halecimm hiç üzme olurmu kendinii..hayırlısını dile herzamann..Şenizherkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan(((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..
hmmm ne güzeell allah bağışlasınn canımm...inşşş bizde görürüzz o günleriii allahım kısmet edersee....
innşş kuzucuumm yaaa innşşşş.....:Saruboceq: allahımm herkese nasip etsintickerindaki gibi sevimli bir erkek bebiş bekliyorum ben senden
innşş kuzucuumm yaaa innşşşş.....:Saruboceq: allahımm herkese nasip etsin
ya merhabalar bende öleyim çocuğa yeni başladık adetime bi 10 gün felan var ve adet düzensizliğimde var acaba diyorum tutmuşmudur eşime test aldırsammı daha 1 ay dolmadan böyle şeyler geliyo aklıma belirti tabiii daha yok hemen sevinmekde istemiyorum üzülmekde ve yaşımda genç artı nasip kısmet Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize tüm bebişşşş sahibi olmak isteyenlere.:Saruboceq:
doremi prolaktin kaç senin benimde yüksek doktor engel dedi ama korunda dedi ilaç tehlikeli olabilir olabilme ihtmali var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?