- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.941
gellldiiimmmmmmmmmmmm ...düştüm yaa onu araştırıyordum int.de-tatlicadiarzu-...düştümm yanii daha neyii araştırıyorsammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:Evet yok. Dur sesleneyim. Tuuğğbaaaaaa! Duyar belki şimdi.delikafadulden
ayyyy korkulu rüyamm benimm diş ağrısıı.....ağrırsa naparımmmm bilmemmm......20 lik dişş berbat benimde daha ucu çıkmış oda çürümüşşş....şakkıdıbugünde benim dişlerim sızlamaya başladı ya sadece öndeki üçü ama
kızlar slm hepınıze hava cok kötü burda kar yaagıyor grıp oldum bende burnum akıyor süreklı.
ewett ben içmiştimm ama zayıflamak içinn...çok kötü bi tadı vardı uzun süre soğan yiyemedimmm:bbo:kızlar bende dört gündür sogan suyu ıcıyorum.pcoya ıyı gelıyormus.daha önce ıcen oldumu?
gellldiiimmmmmmmmmmmm ...düştüm yaa onu araştırıyordum int.de-tatlicadiarzu-...düştümm yanii daha neyii araştırıyorsammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar slm hepınıze hava cok kötü burda kar yaagıyor grıp oldum bende burnum akıyor süreklı.
: :roflol::roflol::roflol:
kızlar bende dört gündür sogan suyu ıcıyorum.pcoya ıyı gelıyormus.daha önce ıcen oldumu?
ayyyy korkulu rüyamm benimm diş ağrısıı.....ağrırsa naparımmmm bilmemmm......20 lik dişş berbat benimde daha ucu çıkmış oda çürümüşşş....şakkıdı
hiçç sormaa yaaa psikopat gibi hissediyorumm bazen kendimi int başında...Her şeyi internette araştırıyo hale geldik :roflol:
hoşgeldin canım geçmiş olsun
nerdeydin sen?burda günlük güneşilk hava varken kar hayal edemiyorum ben
televizyonda görünce şaşırıyorumkaydirigubbakcemile3
gülme kız tuuğbaa tuğbaa diye az seslenmedik:roflol:
Benim arkadaşım içiyodu. pco luydu. Daha önce söylemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?