- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.961
Nevsehİrİn nersİnden
Benim çanta takıntım vardır. Evde bi sürü çantam olduğu halde alışverişe çıktım mı değişik bi şey gördüm mü mutlaka alırım.
hiç acımadan para verdiğim ama sonra vicdan azabı çektiğimm svaroski taşlı tokalarr...:bbo:5 senedirr tokaya takıntılıyımdırr...amaaaa enn pahalı olanlarınaaaaa:dance::dance::dance:bende ayakkabı almayı çok severim
giymesem bile dursunlar
ama siyah ayakkabı hiç sevmem mesela sadece 1 tane var
pembe,kırmızı,mavi vardır ama siyah ayakkabıdan hiç hoşlanmam
o hamile kalmısmıydı canım?
ULEN KOCANIZI BATIRIRSINIZ SİZlaelaelaelaelae
Hamile kaldı canım. İlk önce diyet yaptı zayıfladı. Sonra soğan suyu içti. Adetleri bayağı bi düzene girmişti. Hem de yaşı da büyük. 35 yaşında
benn hepsinii saklıyorumm yatağımın tahtasını kırdımm:roflolNe zaman bi çantacının önünden geçsem eşim bana çanta lazımmı diye mutlaka sorar. Dalga geçerek tabi.
ınsallah ömürcüm en kısa zamanda hepımız hamıle kalırız.
benn hepsinii saklıyorumm yatağımın tahtasını kırdımm:roflolrda kutunun içinde çünkü bir keresinde yakalandımm ve fiyatını görünce çook sinirlenmiştii:dilcikar:....sabahları halimi görsenn sankii altınnn çıkarıyorumm kuyudannnnn:roflol::roflol:
benn hepsinii saklıyorumm yatağımın tahtasını kırdımm:roflolrda kutunun içinde çünkü bir keresinde yakalandımm ve fiyatını görünce çook sinirlenmiştii:dilcikar:....sabahları halimi görsenn sankii altınnn çıkarıyorumm kuyudannnnn:roflol::roflol:
amaaannn benimmkiide akıl değil iştee boşversene tadını çıkar böyle gereksiz bişeye takıntın olmadığı için ayakkabıı yine göze görünür bişee....kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
hiç toka almak gelmez benim aklıma ihtiyacım olmadığı sürece
genelde eve gittikçe kardeşimin ve annemim tokalarını yürütüyorumkaydirigubbakcemile3
zaten çok para veremem tokaya da
amaaaaaaaaaaaaaaannnn boşverrrrrrrrrr aytülcümm yaaaaaaaaa keyfine baakkkkk:lepi::teytey::roflol:ben acayıp tembel bır ınsan oldum okuldan gelır gelmez ınternetın basına kosuyorum.camasır toplamam gerek,yemek yapmam gerek,yarın sınav yapcam soru hazırlamam gerek.
ben acayıp tembel bır ınsan oldum okuldan gelır gelmez ınternetın basına kosuyorum.camasır toplamam gerek,yemek yapmam gerek,yarın sınav yapcam soru hazırlamam gerek.
amaaaaaaaaaaaaaaannnn boşverrrrrrrrrr aytülcümm yaaaaaaaaa keyfine baakkkkk:lepi::teytey::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?