- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.981
hiçç boşayabilirlermii kııss bulmuşlar bizim gibilerii...yatıp kalkıp dua etsinlerrkız boşıcak kocişler bizi ya:roflol::roflol:
hoşgeldinn tatlımm nasılsınnnnnslm ben geldiiimm
hiçç boşayabilirlermii kııss bulmuşlar bizim gibilerii...yatıp kalkıp dua etsinlerr
slm ben geldiiimm
slm ben geldiiimm
SAOL CANIM YA YENI Geldim ben de eve bakayım dedım kıslar nabıoosüprizzzzzhoşgeldinn tatlımm nasılsınnnnn
hoşbuldummmm yıne supersınıssssositosositobizim gibi tembel kk bayanlarını:roflol:
hoşgeldin şekercim
Hoşgeldin canım
hiçç boşayabilirlermii kııss bulmuşlar bizim gibilerii...yatıp kalkıp dua etsinlerr
valla bende derım kızınca benım gıbısını buldun yat kal dua et derım.
valla bende derım kızınca benım gıbısını buldun yat kal dua et derım.
yaa benimm kociş beni deli ederrr ....öperimm ,bulmuşsun gül gibi çocuğu öp öp dur derr...:dilcikar:siniirrrr oluruumm o benii öperkenn niye aklıma gelmiyo şu söz diyeeeeekaydirigubbakcemile3ben seninle evlenmesem kimse seni almazdı derim bende ama kızınca değil şaka yaparkenkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız bakalım buay yine geldi bir kaç güne hastalanmakla hastalanmamak arasındayım acayip bel ağrım var sırt üstü yatamıyorum vede kasıklarımda acayip ağrı değil kramp giriyor bakalım ne olacak bana dua edin artık bir yıl olacak korkmaya başladım
selam kızlar nasılsınız bakalım buay yine geldi bir kaç güne hastalanmakla hastalanmamak arasındayım acayip bel ağrım var sırt üstü yatamıyorum vede kasıklarımda acayip ağrı değil kramp giriyor bakalım ne olacak bana dua edin artık bir yıl olacak korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?