- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.001
benimde 10 günüm var ama ben dayanamayıp dün eczaneden test aldım ve negatif çıktı çok üzüldüm acaba erkenmi ümidimi kesmemelimiyim
günaydın kuzuuu ben burdayım
ama bu topiğe bişeyler oldu bu hafta herkes firarda:mymeka:
napıyosun şekercim?[/QUOTE ewett artıkk yavaş yavaşş kayboluyorrlar...bak sabriye haber vermedi kontrolden sonraklava:
ümmühan hale leyla haniiiii nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:...bende işe geldimm öylee oturuyorumm iştee sen napıyosunn şekerrŞeniz
inşallah canım çok istiyorum çünkü
günaydın kuzuuu ben burdayım
ama bu topiğe bişeyler oldu bu hafta herkes firarda:mymeka:
napıyosun şekercim?[/QUOTE ewett artıkk yavaş yavaşş kayboluyorrlar...bak sabriye haber vermedi kontrolden sonraklava:
ümmühan hale leyla haniiiii nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:...bende işe geldimm öylee oturuyorumm iştee sen napıyosunn şekerrŞeniz
bende işe geldim üşüye üşüye çalışıyorum
herkes kayıplarda vallaklava:
buarada tickerima dikkat çekmek istiyorumkaydirigubbakcemile3çok sevindim dekaydirigubbakcemile3
daha çokk erkenn kendini üzme ...kanda bile çıkmaz idrarda nasıl çıksınn...çok istisna çıkıyo ama sende çıkmayabilir..buda çok normal 10 gün varsaabenimde 10 günüm var ama ben dayanamayıp dün eczaneden test aldım ve negatif çıktı çok üzüldüm acaba erkenmi ümidimi kesmemelimiyim
hmmm etkileyici 3.5 kiloo aferin kısss sanaa Şeniz....bende işe geldim üşüye üşüye çalışıyorum
herkes kayıplarda vallaklava:
buarada tickerima dikkat çekmek istiyorumkaydirigubbakcemile3çok sevindim dekaydirigubbakcemile3
hmmm etkileyici 3.5 kiloo aferin kısss sanaa Şeniz....
gitçek gitçek bu kiloalar
kendimi çok salmıştım 2 kilo verince
ama artık toparladım bu hafta
yaza zayıf giricem inşallah
eşim bile 5 kilo vermiş ya çaktırmadan:1no2:
ammaaan görüyomusunn sen yeme o kilo versinn...aşka bakk yaa eşinin aç kalması onu ne kadar üzmüşşşkaydirigubbakcemile3gitçek gitçek bu kiloalar
kendimi çok salmıştım 2 kilo verince
ama artık toparladım bu hafta
yaza zayıf giricem inşallah
eşim bile 5 kilo vermiş ya çaktırmadan:1no2:
herkese günaydın kızlarrrr......... :)
nasılsınız bakalım...
of yeni kalktım daha bugün ne çok uyumuşum yaaa
günaydın canım benim yerime de uyusaydın:))
hoşgeldinnn tatlıımm.....ooohhh ne güzelll yaaaaaaaaaa bu saatte uyanmayı nasıl özledim bi bilsenn...herkese günaydın kızlarrrr......... :)
nasılsınız bakalım...
of yeni kalktım daha bugün ne çok uyumuşum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?