- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
benimde 4 gun kaldi ..sabirsizlaniyorum ya
insallah guzel haberler alirim ama korkuyorum
ilk denememiz de bu ay sanirim baya bir heycan da var olacakmi olmaycakmi gibisinden
hayirlisi artik kaydirigubbakcemile3
herhangi bir belirti var mı canım?inşallah bebişin seninledir:Saruboceq:
bizde aslında deneme falan da yoktu ama:1rolleyes:
evlenmeden önce kazayla hamile kaldım diyen insanlara gülerdim derdim nasıl kazayla hamile kalınır?ama ben hamile kalırsam kazayla olcak yani:roflol:güler misin başkarına di mi?
belirti olarak bel agrisi, siskinlik, ve sIK idrar birde tortulu idrar.. ama baska bisi yok :sm_confused: bilmiyorum yani
he aslinda bende hep gulerim kaza ile oldu diyenlere sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:çok üzgünüm:iyi sayılırım iştee:çok üzgünüm:..4 gün gecikmeyle bugün hastalandımm..klava:
kızlar ya böyle bir kader olurmu sabah tam kapıdan çıkacaz adet oldum moralim çok bpzuk ve ağlıyamıyorum
kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:
ayyyyy inşallah bitanemmmm Şeniz ya gözümün önünde turşular uçuşuyor valla ya her dakika yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3
evet ya trackeki sen kesin hamilesin dedi çıktı bende sana söleyeyim canım inşallah hamilesin :CüvCüv: bugün trackeki yok nerde acaba
gunaydin arkadaslar ya ben test yaptim bugun sabah..
2 tane test yaptim ..biri hassas test digeri de normal test..
hassas test de 2 cizgi cikti biri silik
normal testde tek cizgi cikti..
eee bu ne demek simdi? hassas testler ne kadar guvenli bilmiyorum.
uff ya hic bilmiyorum
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?