Sabırsızlanıyorum ...!

benimde 4 gun kaldi ..sabirsizlaniyorum ya
insallah guzel haberler alirim ama korkuyorum
ilk denememiz de bu ay sanirim baya bir heycan da var olacakmi olmaycakmi gibisinden
hayirlisi artik kaydirigubbakcemile3

herhangi bir belirti var mı canım?inşallah bebişin seninledir:Saruboceq:
bizde aslında deneme falan da yoktu ama:1rolleyes:
evlenmeden önce kazayla hamile kaldım diyen insanlara gülerdim derdim nasıl kazayla hamile kalınır?ama ben hamile kalırsam kazayla olcak yani:roflol:güler misin başkarına di mi?

belirti olarak bel agrisi, siskinlik, ve sIK idrar birde tortulu idrar.. ama baska bisi yok :sm_confused: bilmiyorum yani
he aslinda bende hep gulerim kaza ile oldu diyenlere sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

belirti olarak bel agrisi, siskinlik, ve sIK idrar birde tortulu idrar.. ama baska bisi yok :sm_confused: bilmiyorum yani
he aslinda bende hep gulerim kaza ile oldu diyenlere sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

idrar konusu sorma ya tortuya dikkat etmedim ama sık idrara çıkma bende de var 1 bardak su içiyorum sanki 10 bardak içmişim gibi koşa koşa lavaboya.işten eve gelene kadar bile zor dayanıyorum ya

selam kızlar bugün giremedim hiç daha yeni vaktim oldu saat 1 de kaynanamlar geldiler bi kaç gün bende kalıp geri gidecekler memlekete bu arada fazla sizinle olamayabilirim öpüyoruum hepiniziŞeniz

gunaydin arkadaslar ya ben test yaptim bugun sabah..
2 tane test yaptim ..biri hassas test digeri de normal test..
hassas test de 2 cizgi cikti biri silik
normal testde tek cizgi cikti..

eee bu ne demek simdi? hassas testler ne kadar guvenli bilmiyorum.

:çok üzgünüm:iyi sayılırım iştee:çok üzgünüm:..4 gün gecikmeyle bugün hastalandımm..klava:

Canım benim çok üzüldüm ama olsun sağlık olsun önümüzde daha günler haftalar aylar duruyo inş. bu ay hamile kalırsın canım benim moralini bozma öptüm seniŞenizŞenizŞeniz

kızlar hamileleyim sonuç pozitif ama bchg 30 çıkmış ama adetime 4 gün var değer azmı sizce:teytey::teytey::teytey:

Değer süper canım benim adetime 5 gün varken değer 10.2 çıkmıştı adetime 2 gün varken tekrar yaptırdım 49.5 çıktı...Bebişin hayırlı olsun canımmmmm benim.

Topiğimizin 2 bebişi geliyoooooooooooooo
yaşasın

ayyyyy inşallah bitanemmmm Şeniz ya gözümün önünde turşular uçuşuyor valla ya her dakika yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3

Turşu demeyinnnnnnnnnnnnnnnn günlerdir hatur hutur turşu yiyorummmmmm bak canım yine istedi hee:dance::dance:

evet ya trackeki sen kesin hamilesin dedi çıktı bende sana söleyeyim canım inşallah hamilesin :CüvCüv: bugün trackeki yok nerde acaba

Geldim canım benimmmm dün biraz boğazlarım anjin olmuş bide boynum tutulmuş (artuer duymasın çooook kızar) öğlen 12 ye kadar uyumuşum sonra kayınpederim geldi aldı kayınvalidemlerin yanına götürdü...

Hassas test ben hiç yapmadım ama adı üstünde hassas test işte canım benim inş. vardır bebiş kan testi yaptır ozaman hemen belli olur..Ayyy inş.hamilesindir tatlım yaa:CüvCüv:

Hımm ozaman elimizden gelen tek şey bol bol dua etmek.

Sakın stres yapma tamammı hiç takma kafana çok etkiler yoksa.

İnş. hamilesindir canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…