Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldinnn tatlıımm.....ooohhh ne güzelll yaaaaaaaaaa bu saatte uyanmayı nasıl özledim bi bilsenn...

az kaldı canım... herhalde doğuma kadar çalışmayı düşünmüyorsun dimi? sonra sende benim gibi uyursun bol bol... hem ben zaten sizin yerinizede uyuyorum merak etmeyin.. özellikle hamişler için a.s

hoşgeldinnn tatlıımm.....ooohhh ne güzelll yaaaaaaaaaa bu saatte uyanmayı nasıl özledim bi bilsenn...

kuzu sen bikaç ay sonra işi bırak keyif yap bence sonra çok uykusuz kalcan nasıl olsa
buarada benim bi arkadaşım hamileliği boyunca erken yattı bebeği anne karnında nasıl alıştırırsan öyle devam ediyomuş doğduktan sonra diye
şimdi bebişin maşallahı var erkenden uyuyomuş
bende dedim hamiş kalırsam 8de uyucamkaydirigubbakcemile3

günaydın uykucu şirin:CüvCüv:
senin doğum sancıları da uyku sırasında gelcek kesin
bitek kalmışım ben iyiyim sen nasılsın kuzum?

Canım uyandım ama kahvaltımı bile yaptım yaaaaa.Karnımın guruldamasıyla uyandım resmen ya yoksa hala uyuyo olacaktım...Oyyyyy bebişimin karnısı acıkmış annesine sinyal vermiştir belki dimi eliffffffff oyyy kıyamam ben ona ya..:1hug:Şeniz

Gerçekten çok uyuyorum ya doğum vakti geldiği zaman ya uyuyo olursam uyanamazsam bebeğim kendi kendine doğmuş olup yanımda uyuyo olurmuş:roflol::roflol:

yok artık:roflol::roflol:

Tuğbacım haber vermeyi unutmadımmm ama sen okumamışsın tatlımŞeniz

kızlar bende adet olmayı bekliyorum .,
dün olmam lazımdı hala bişey yok sadece belim ağrıyor.kafayı yıcem valla ama bu akşam test alcam belki çıkar yok çıksa bile rahatlayacam valla patlamak üzereyim..
sizce erkenmi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…