Sabırsızlanıyorum ...!

sağol canım sen nasılsın
kar var mı çok orda:)

inanmayacaksın ama urada havalara çok güzel bu sene hiç soğuk olmadı annemlerle dayımlar gelirken dedim ki kısa kollu alın yanınıza buraları bilmedikleri için dalga geçiyorum sanmışlar onlar bile buranın havasına şaşırdılar şuan hava güzel hatta bizim bahçede öğle yemeğini yedik bugün:sm_cool:

slm canım hoşgeldin nasılsın?
sende mi uykucu şirin oldun yoksa sabriye gibi dicektim ama aklıma geldi işe başlamıştın di mi?
nasıl gidiyor hamilelik?

selam canim hosbuldum.. valla bende uyuku diye birsey kalmadi ya sabahin korunde kalkiyorum uyuyamiyrum kafamçokkarıştı hamilelik idare eder canim mide bulantilar yine basladi ama yine calismaya devam sırnaşık şey

sen nasilsin canim ?

hadi ya televizyonda hep kar var diye görüyoruz ya
burda da çok soğuk var şuanda

ben aynı bıraktığın gibi devam
çok şükür yaşıyoruzyerimseniben

erzurum ve kars çok yüksekte kalıyor gerçekten soğuk ığdır ova hemde alçakta kaldığı için havası güzel bide burada şey var mesale -11 derece o kadar üşümüyorsun mesele izmirde -11 olsa insan donar buranın -11 izmirin 1 derecesi gibi bişey yani:icecream:

anaam -11 mi burda +11de üşüyoruz biz ya

kızlar ben bu ay rüyamda çok güzel bir kuş gördüm yeşil renk bizim kapı açık kalmış eve girdi bizim ama kuş çok tatlıydı

mide bulntilarin nasil kiz ??? varya benim agzimda surekli acayip tat var neyapsam gitmiyor sende boyle birsey varmi ?
yaa ewett o tat neyse bende de var....bişey yiyorum yememiş gibi ağzımda değişik bi tat....mide bulantım oluyo ama neyseki istifra etmiyorumm...akşamları canım bişe yemek istemiyo...:çok üzgünüm:....sen nasıll iyi beslenebiliyormusunnn

yok ya ben berbatim bende de o tat var 24 saat birsey yiyemiyorum..mide bulantilar da devam ediyor..:çok üzgünüm:

kızlar merhaba topiğiniz amma hareketli ilk 100 sayfayı okuyabildim ancak..hamile arkadaşları tekrar tebrik ederim.bizde bu ay ilk kez denedik ama şu an bilemiyorum tabii sonucu.en son 6 martta adet olmuştum. 1 nisan adet tarihim. ama bir haftadır çok fena kasık ağrısı çektim. dün ve bugün biraz azaldı. adetime çoook var biliyorum ama insan merak etmekten alamıyor bir türlü kendini

nerdennereye sende hamilemişsin tebrik ederim canıım. dedim ya ilk yüz sayfayı okuyabildim diye. senin haberini kaçırmışım demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…