- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.041
sağol canım sen nasılsın
kar var mı çok orda:)
slm canım hoşgeldin nasılsın?
sende mi uykucu şirin oldun yoksa sabriye gibi dicektim ama aklıma geldi işe başlamıştın di mi?
nasıl gidiyor hamilelik?
inanmayacaksın ama urada havalara çok güzel bu sene hiç soğuk olmadı annemlerle dayımlar gelirken dedim ki kısa kollu alın yanınıza buraları bilmedikleri için dalga geçiyorum sanmışlar onlar bile buranın havasına şaşırdılar şuan hava güzel hatta bizim bahçede öğle yemeğini yedik bugün:sm_cool:
selam canim hosbuldum.. valla bende uyuku diye birsey kalmadi ya sabahin korunde kalkiyorum uyuyamiyrum kafamçokkarıştı hamilelik idare eder canim mide bulantilar yine basladi ama yine calismaya devam sırnaşık şey
sen nasilsin canim ?
ben aynı bıraktığın gibi devam
çok şükür yaşıyoruzyerimseniben
guzel canim ummuhan tugba nasillar ?
erzurum ve kars çok yüksekte kalıyor gerçekten soğuk ığdır ova hemde alçakta kaldığı için havası güzel bide burada şey var mesale -11 derece o kadar üşümüyorsun mesele izmirde -11 olsa insan donar buranın -11 izmirin 1 derecesi gibi bişey yani:icecream:
guzel canim ummuhan tugba nasillar ?
biizz iyiyiizz tatlııımmmmm seennn nasılsınnn bebişinn nasılllll
yaa ewett o tat neyse bende de var....bişey yiyorum yememiş gibi ağzımda değişik bi tat....mide bulantım oluyo ama neyseki istifra etmiyorumm...akşamları canım bişe yemek istemiyo...:çok üzgünüm:....sen nasıll iyi beslenebiliyormusunnnmide bulntilarin nasil kiz ??? varya benim agzimda surekli acayip tat var neyapsam gitmiyor sende boyle birsey varmi ?
yaa ewett o tat neyse bende de var....bişey yiyorum yememiş gibi ağzımda değişik bi tat....mide bulantım oluyo ama neyseki istifra etmiyorumm...akşamları canım bişe yemek istemiyo...:çok üzgünüm:....sen nasıll iyi beslenebiliyormusunnn
kızlar ben bu ay rüyamda çok güzel bir kuş gördüm yeşil renk bizim kapı açık kalmış eve girdi bizim ama kuş çok tatlıydı
neyse folik asit kullanıyorsan problem değill.....ceviz filan yee balık yiyemiyorsan aynı değerler ondada varmışşşyok ya ben berbatim bende de o tat var 24 saat birsey yiyemiyorum..mide bulantilar da devam ediyor..:çok üzgünüm:
neyse folik asit kullanıyorsan problem değill.....ceviz filan yee balık yiyemiyorsan aynı değerler ondada varmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?