- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.061
kızlar merhaba topiğiniz amma hareketli ilk 100 sayfayı okuyabildim ancak..hamile arkadaşları tekrar tebrik ederim.bizde bu ay ilk kez denedik ama şu an bilemiyorum tabii sonucu.en son 6 martta adet olmuştum. 1 nisan adet tarihim. ama bir haftadır çok fena kasık ağrısı çektim. dün ve bugün biraz azaldı. adetime çoook var biliyorum ama insan merak etmekten alamıyor bir türlü kendini
teşekkür ederim canıım inşallah. gerçi ilk denemeydi çok ümitli değilim ama. yinede bir ihtimal diyorum işte. sende hamilesin sanırım şuan ama neden öyle hüzünlü el sallamışsın?
nerdennereye sende hamilemişsin tebrik ederim canıım. dedim ya ilk yüz sayfayı okuyabildim diye. senin haberini kaçırmışım demekki.
aaaaaa seennn daha niye toparlanmadınnnn bakimmm
canım ben bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama
canım ben bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama
sağoll canımmm hoşgeldinnn
sen ilk ayı okumuşsun demek ben ikinci ayda hamile kaldımm..allahımm herkese nasip eder inşş...
tebrik ederim canım. evet ben ilk ayı okuyabildim topic uçmuş çünkü maşallah.Bu arada ilk hafta hiç belirtilerin oldumu hiç. aay hiç bu kadar merakı olabileceğimi tahmit etmezdim
aaaaaa seennn daha niye toparlanmadınnnn bakimmmklava:....annesii böyle üzgünken meleği tekrar ona nasıl tutunacakk...çokk kızarımm sanaa toparlankii meleğinde göbişine konsun tekrarŞeniz
teşekkür ederim canım hoş buldum. bu arada okudum bölümlerde herkes adını söylemiş şu an hatırlamıyorum ama en azından ben kendi ismimi söyleyeyim. adım Neşe.
Kızma canım ya
Elimde deil işte üzülmemek
Belki yanımda beni anlayan bana gerçekten desdek olan birileri olsa daha çabuk toparlanırdım
Ama beni kimse anlamıyor
Ben ne sevincimi yaşayabildim nede üzüntümü doğru düzgün yaşayabildim
bende elif memnun oldum
canım benim biz burda destek değil miyiz sana?
kuzum Allah'ın izniyle meleğin gelicek hemde çok sağlıklı tatlı bir melek inşallah
kimseyi takma sen
tebrik ederim canım. evet ben ilk ayı okuyabildim topic uçmuş çünkü maşallah.Bu arada ilk hafta hiç belirtilerin oldumu hiç. aay hiç bu kadar merakı olabileceğimi tahmit etmezdim[/QUO
benim en belirgin belirtimm adetimden 4 gün önce kahverengi bi lekemin gelmesi...yerleşme kanamasımı filan dedik kızlarla ..sonra test yaptımm ikinci çizgi silik çıktı...birde göğüslerime koltuk altımdan gelen bi ağrı vardıı...
amaannnn üzüldüğün şeye bak tatlımm ..gün olur devran döner tekrar hamile kalırsınn onlar sana ilgi gösterir sende elinin tersiyle itersinnn:teselli:.....ayyy benn kötümüü oldumm neeekaydirigubbakcemile3Canım benim tabikide siz hep bana desdek oldunuz
Zaten sizde olmasaydınız daha zor toparlardm
Ben en yakınımdakilerden desdek bekledim onlardan ilgi bekledim
Kasdettiğim kesinlikle sizler değilsiniz
Sizler benim en yaknlarımdan daha desdeksiniz bana
amaannnn üzüldüğün şeye bak tatlımm ..gün olur devran döner tekrar hamile kalırsınn onlar sana ilgi gösterir sende elinin tersiyle itersinnn:teselli:.....ayyy benn kötümüü oldumm neeekaydirigubbakcemile3
burda ne kadar güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz. bizlerle paylaşabilirsin canım. bundan sonra bende buralardayım dinlerim.
yaşassııınnn kötülükkk:jeyyar::roflol::sm_cool:a.s.:roflol: doğru söylüyorsun canım
bende ilerde hamile kalırsam ve bebeğimi doğurursam onların sevmesine izin vermem ödeşiriz şakkıdı:jeyyar:
:roflol: doğru söylüyorsun canım
bende ilerde hamile kalırsam ve bebeğimi doğurursam onların sevmesine izin vermem ödeşiriz şakkıdı:jeyyar:
yaşassııınnn kötülükkk:jeyyar::roflol::sm_cool:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?