Sabırsızlanıyorum ...!

Canım inşallah hamişsindir. bende hamile kaldığımda en belirgin belirtim kasık ağrısıydı. :a015:

teşekkür ederim canıım inşallah. gerçi ilk denemeydi çok ümitli değilim ama. yinede bir ihtimal diyorum işte. sende hamilesin sanırım şuan ama neden öyle hüzünlü el sallamışsın?

sağoll canımmm hoşgeldinnn
sen ilk ayı okumuşsun demek ben ikinci ayda hamile kaldımm..allahımm herkese nasip eder inşş...

tebrik ederim canım. evet ben ilk ayı okuyabildim topic uçmuş çünkü maşallah.Bu arada ilk hafta hiç belirtilerin oldumu hiç. aay hiç bu kadar merakı olabileceğimi tahmit etmezdim

tebrik ederim canım. evet ben ilk ayı okuyabildim topic uçmuş çünkü maşallah.Bu arada ilk hafta hiç belirtilerin oldumu hiç. aay hiç bu kadar merakı olabileceğimi tahmit etmezdim

neşeli inşallah sende hamilesindir canım hoşgeldin
bu topik daha da hareketli ama bikaç gündür sessiz kaldı biraz

teşekkür ederim canım hoş buldum. bu arada okudum bölümlerde herkes adını söylemiş şu an hatırlamıyorum ama en azından ben kendi ismimi söyleyeyim. adım Neşe.

aaaaaa seennn daha niye toparlanmadınnnn bakimmmklava:....annesii böyle üzgünken meleği tekrar ona nasıl tutunacakk...çokk kızarımm sanaa toparlankii meleğinde göbişine konsun tekrarŞeniz

Kızma canım ya
Elimde deil işte üzülmemek
Belki yanımda beni anlayan bana gerçekten desdek olan birileri olsa daha çabuk toparlanırdım
Ama beni kimse anlamıyor
Ben ne sevincimi yaşayabildim nede üzüntümü doğru düzgün yaşayabildim

teşekkür ederim canım hoş buldum. bu arada okudum bölümlerde herkes adını söylemiş şu an hatırlamıyorum ama en azından ben kendi ismimi söyleyeyim. adım Neşe.

bende elif memnun oldum

canım benim biz burda destek değil miyiz sana?
kuzum Allah'ın izniyle meleğin gelicek hemde çok sağlıklı tatlı bir melek inşallah
kimseyi takma sen

bende elif memnun oldum

canım benim biz burda destek değil miyiz sana?
kuzum Allah'ın izniyle meleğin gelicek hemde çok sağlıklı tatlı bir melek inşallah
kimseyi takma sen

Canım benim tabikide siz hep bana desdek oldunuz
Zaten sizde olmasaydınız daha zor toparlardm
Ben en yakınımdakilerden desdek bekledim onlardan ilgi bekledim
Kasdettiğim kesinlikle sizler değilsiniz
Sizler benim en yaknlarımdan daha desdeksiniz bana

amaannnn üzüldüğün şeye bak tatlımm ..gün olur devran döner tekrar hamile kalırsınn onlar sana ilgi gösterir sende elinin tersiyle itersinnn:teselli:.....ayyy benn kötümüü oldumm neeekaydirigubbakcemile3

burda ne kadar güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz. bizlerle paylaşabilirsin canım. bundan sonra bende buralardayım dinlerim.

:roflol: doğru söylüyorsun canım
bende ilerde hamile kalırsam ve bebeğimi doğurursam onların sevmesine izin vermem ödeşiriz şakkıdı:jeyyar:

kızlar ya biraz önce ne oldu biliyormusunuz
öylesine hamilelik topiklerini geziyordum
o topiklerden bir arkadaş bu topikde benim düşük yapıtğımı okumuş ve kendi topiğinde yazmıştı
İşte nekadar kötü daha hamile olduğunu tam öğrenmeden düşük yapmış falan diye
İçim çok kötü onu okuyunca onun için bugün böyle bunalım oldum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…