Sabırsızlanıyorum ...!

baktım büşracım resimlere çok tatlı maşaalah ya
herkes senin bebeğin sanmış yanlız:))
Allah'ım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah

baktım büşracım resimlere çok tatlı maşaalah ya
herkes senin bebeğin sanmış yanlız:))
Allah'ım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Evet canım herkes bebeğim sanıyor
Sonra tek tek herkese açıklama yapıyorum kaydirigubbakcemile3
Alalhım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda canmm

özlemcim hoşgeldin nasıllsın
kaç yaşındaydım tatlım sen ya ben seni hep kardeşim gibi görüyorum nedensekaydirigubbakcemile3
hosbuldum cnm yenı geldım eve ıste nasıl olayım kosursturmaca ıste.. hehe evet kardesın yasındayım saten kıs 21ım ben sen de yanılmıyosam 25mıydın?
hoşgeldin tatlımmmm
nasılsınnn

valla bugun adet gunum canım daha gelmedı ama kesın gelıcek yanı asırı akıntım var ve dun geceden basladı adet sancıları ben kestım umıdı bu aydan galıba :teselli:

senden büyük kardeşim var benim ya 86 doğumlu
kendimi yaşlı hissettim bir an 25 oldum ya

senden büyük kardeşim var benim ya 86 doğumlu
kendimi yaşlı hissettim bir an 25 oldum ya

ayy sacmalama en guzel yaslar bence 20li yaşlar bence 35den sonra yavas yavas eskımeye baslıyoruz ama cok yavas ben 55den yukarsına artık yaslanmaya baslıyorsun derım o bıle genc bence bız neyız kı dahalülülülülülü

selam yavru kuşlarım nasılsınız bakalımmm???? ben eve erken geldim bu akşam. günlerdir geç geliyorum yemek yiyip yatıyorum hemen :çok üzgünüm: şimdi de geldim yemek bile yemeden yapmadan okudum kaydirigubbakcemile3 kociş şimdi gelecek kıyameti koparacak kaydirigubbakcemile3 neyse ben yemek yapayım buralardayım gelen yazsın. öpüyorum sizi Şeniz

Nasılsın Ümmühan? Görüşemiyoruz tatlım. Ya adet oldum. Çalışıcaz artık napalım.

Nasılsın Ümmühan? Görüşemiyoruz tatlım. Ya adet oldum. Çalışıcaz artık napalım.

ben aynı kuşum yaaaa bildiğin gibi çalış çalış çalış memleketi ben kurtarıcam kaydirigubbakcemile3 kocişimin yüzüne hasret kaldım inanırmısın hiç bebek falan gözümde yok :çok üzgünüm: bu koşturmada olsa da bakamam sanırım :çok üzgünüm: depresyonamı girdim ne bilmiyorum valla :çok üzgünüm:

Bu krizde şükret canım benim haline. İnsanlar işsizlikten kırılıyo. Bi sürü arkadaşım işsiz kaldı. Yaz geliyo tatil yapar dinlenirsin.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…