- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.101
Bu krizde şükret canım benim haline. İnsanlar işsizlikten kırılıyo. Bi sürü arkadaşım işsiz kaldı. Yaz geliyo tatil yapar dinlenirsin.:1hug:
yok be canımın içi ne tatili :çok üzgünüm: yollamazlar eleman çıkardılar hep 3 işinin işi başımda bi de terfi :çok üzgünüm: yazın haftasonu biyerlere kaçarsam ne ala ama izin vermezler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hamişş olursam artık yaza çıkmam iznimi doğumdan sonra kullanırım 3 hafta iznim var. ama hamişşlikte hayal oldu artık. çalışamıyoruz ki çocuk olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok zor canım işin. Ne yapıp edip çocuk çalışması yapman lazım. Ama bi de şu var çalışınca olmazda böyle arada derede yapınca olur belki. Stressiz telaşsız dimi.delikafadulden
Daha iyi Ümmühancım. Takma kafana. Biz takıyoruz her şey daha berbat oluyo.
selam kızlar ancak bitti okumak vallla ne var ne yok ömür nasılsın gülüm ümmühancım merak etmiştim seni valla eliff nerde ya
selam kızlar ancak bitti okumak vallla ne var ne yok ömür nasılsın gülüm ümmühancım merak etmiştim seni valla eliff nerde ya
iyiyim son 6 gün ama lekelenme başladı yine bu ay da yok öyle görülüyor
iyiyim son 6 gün ama lekelenme başladı yine bu ay da yok öyle görülüyor
ara ara rahim bölgemde ağrı oluyor göğüslerime ağrı giriyor valla ne bileyim ümitlenmek istemiyorum belim de ağrıyor halsizim uykum var bıraksalar derste uyuyacağım keyfim yok bekliyorum işte hayırlısı pek ümidim yok eşim ilaca başlayalı çok olmadı etkisi olmuşmudur bu ay çalışma az oldu ben hasta yorgun koca yorgun öyle geçti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?