Sabırsızlanıyorum ...!

Bu krizde şükret canım benim haline. İnsanlar işsizlikten kırılıyo. Bi sürü arkadaşım işsiz kaldı. Yaz geliyo tatil yapar dinlenirsin.:1hug:

yok be canımın içi ne tatili :çok üzgünüm: yollamazlar eleman çıkardılar hep 3 işinin işi başımda bi de terfi :çok üzgünüm: yazın haftasonu biyerlere kaçarsam ne ala ama izin vermezler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: hamişş olursam artık yaza çıkmam iznimi doğumdan sonra kullanırım 3 hafta iznim var. ama hamişşlikte hayal oldu artık. çalışamıyoruz ki çocuk olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok zor canım işin. Ne yapıp edip çocuk çalışması yapman lazım. Ama bi de şu var çalışınca olmazda böyle arada derede yapınca olur belki. Stressiz telaşsız dimi.delikafadulden

Çok zor canım işin. Ne yapıp edip çocuk çalışması yapman lazım. Ama bi de şu var çalışınca olmazda böyle arada derede yapınca olur belki. Stressiz telaşsız dimi.delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşimde öyle söylüyor ama bakalım belli olmaz. zaten üstüne düşmem artık. olursa olur. bu ay ilaç içiyorum diye doktor bebek yapmayın dedi. zaten olmuyo dedim kaydirigubbakcemile3 onun için rahatım valla. bundan sonra da o sıkı çalışmalara ne bilim yumurtlama tarihlerine takılmam. zaten kafam çok meşgul işlerimden dolayı. bebiş işini hiç kafama takamam sanırım :jeyyar:

Daha iyi Ümmühancım. Takma kafana. Biz takıyoruz her şey daha berbat oluyo.

selam kızlar ancak bitti okumak vallla ne var ne yok ömür nasılsın gülüm ümmühancım merak etmiştim seni valla eliff nerde ya

neşe arkadaşım hoşgeldin canım daha yeniymişsin ben 9 ay oldu hala yok sakın strese girme

ara ara rahim bölgemde ağrı oluyor göğüslerime ağrı giriyor valla ne bileyim ümitlenmek istemiyorum belim de ağrıyor halsizim uykum var bıraksalar derste uyuyacağım keyfim yok bekliyorum işte hayırlısı pek ümidim yok eşim ilaca başlayalı çok olmadı etkisi olmuşmudur bu ay çalışma az oldu ben hasta yorgun koca yorgun öyle geçti valla

hiç belli olmaz tatlım hemen umudunu kesme bakalım. hamilelik belirtilerine de benziyo. inş hamişşsindir tatlım yaaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

Evet Emelcim. Hayat şartları çocuk çalışmalarını zorlaştırıyo.Belirtilerde hep aynı oluyo hamilelikmi adet belirtisimi insan anlıyamıyo ki. kaydirigubbakcemile5

ömürcüm kimsecikler yok bu akşam yaaaa :çok üzgünüm: emelde geldi kaçtı. bende diyet listelerini araştırıyorm çok kilo aldım bu ay. işlerden sandalyemden kalkamıyorum yediğim yağ oluyo :çok üzgünüm: ben bi araştırayım şu lahana kürünü falan. öpüyorum canım seni yarın görüşürüz Şeniz Şeniz

komık bı yazı buldum arkadaslar sızlerle paylasmak ıstedım.. umarım begenırsınızz...

Bebek Nasıl Yapılır
Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…