Sabırsızlanıyorum ...!

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyyy akşam akşam güldürdün beni özlemcim yaaaa süpermiş :roflol:

adetim 1 hafta geçikti. idrarla gebelik testi yaptım 4 defa , 4ü de negatif çıktı.kanda beta-hcg testi yaptırdım. beta-hcg <2,0 mlu/ml referans değeri ise <5,0 çıktı. testi yaptırdığım yer hamile olduğumu , aynı test sonucuna ana sağlığı ise hamile olmadığımı söyledi. hamile miyim ?? yardımcı olursanız sevinirim ...

canım bu sonuc kesınlıkle geç döllenmeyi gösteriyor evet hamılesın ..
olmama ıhtımalın yok daha gebelık cok erken demek kı adet tarıhıne yakın bı donemde yumurtlamıssın ve bu zaman aralıgında esınle beraber olmussun adetın 1hafta gecmıs ve geç döllenme olmus sabırlı ol ve bıkac gun sonra kan testını yınele adetın gelmezse deger katlanarak artmıssa kesınlıkle gebelık vardır cnm

ıyiyim bende Özlemcim. Süper yazıydı. Ben de çok güldüm

cevabın için teşekkür ederim. fakat internette araştırdığıma göre <5,0 altı hamile olunmadığını anlamına geliyor. benim <2,0 çıktı ve idrar testleride negatif çıkıyor...

cevabın için teşekkür ederim. fakat internette araştırdığıma göre <5,0 altı hamile olunmadığını anlamına geliyor. benim <2,0 çıktı ve idrar testleride negatif çıkıyor...

5cıktı demıssın tatlım ben ona gore konustumkafamçokkarıştı
2ise gebelık yok benım de gecen ay kan testım 2.0cıkmıstı doktor gebelık yok ama vucut hazırlıyor kendını demıstı cunku benım normalde.0.13 fılan cıkıyordu ..
adetının hala gelmemesı ılgınc adet sokturucu vermedımı doktorun????

benim sonucum <2,0 çıktı. referans değeri <5,0. iki yerde farklı sonuç söyledi ve adetimde 1 hafta geçikince merak ettim. acaba referans değerleriyle mi alakası var.

özlem emel benim kuzum ya adım bu ümmühanım burdayım forumda geziniyorum gitmemişitim

benim sonucum <2,0 çıktı. referans değeri <5,0. iki yerde farklı sonuç söyledi ve adetimde 1 hafta geçikince merak ettim. acaba referans değerleriyle mi alakası var.
onunla bı alakası yok tatlım onun altında dıkkatlı bakarsan haftalarına gore gebelıkten bahsedıyor o degerlerı yazmıslar bılgı edındırmek amacıyla o..
özlem emel benim kuzum ya adım bu ümmühanım burdayım forumda geziniyorum gitmemişitim
hımm ısım olarak cıkaramadım bırden tatlım ya kusura bakma olur mu :çok üzgünüm:
bu arada doktora gitmedim sadece test yaptırdım ....

doktora gıt tatlım eger adetın hala gelmedıyse mutlaka gorun bı adet sokturucu verır belkı rahatlarsın adetın gelır belkı de gebelık vardır detaylı ınceler ve teshıs koyar ıhmal etme derım ben

2 hamilelik mi gösteriyor kız heyecanlandım ben yapasım var ama günümü bekleyeceğim lekelnmem var adetime 10 gün kala başladı çamur gibi valla offf neden acaba dr bişey yok diyor ama amnannnnn ne olacaksa olsun artık

yok yafrum 2.0 hamıle degılsın demek 5.0 ve yukarısı cıkarsa hamılesın demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…