- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.121
komık bı yazı buldum arkadaslar sızlerle paylasmak ıstedım.. umarım begenırsınızz...
Bebek Nasıl Yapılır
Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)
Öptüm ümmühancım. Özletme kendini
Hoşgeldin Özlemcim. Naber?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyyy akşam akşam güldürdün beni özlemcim yaaaa süpermiş :roflol:
adetim 1 hafta geçikti. idrarla gebelik testi yaptım 4 defa , 4ü de negatif çıktı.kanda beta-hcg testi yaptırdım. beta-hcg <2,0 mlu/ml referans değeri ise <5,0 çıktı. testi yaptırdığım yer hamile olduğumu , aynı test sonucuna ana sağlığı ise hamile olmadığımı söyledi. hamile miyim ?? yardımcı olursanız sevinirim ...
İyiyim bende Özlemcim. Süper yazıydı. Ben de çok güldüm
cevabın için teşekkür ederim. fakat internette araştırdığıma göre <5,0 altı hamile olunmadığını anlamına geliyor. benim <2,0 çıktı ve idrar testleride negatif çıkıyor...
onunla bı alakası yok tatlım onun altında dıkkatlı bakarsan haftalarına gore gebelıkten bahsedıyor o degerlerı yazmıslar bılgı edındırmek amacıyla o..benim sonucum <2,0 çıktı. referans değeri <5,0. iki yerde farklı sonuç söyledi ve adetimde 1 hafta geçikince merak ettim. acaba referans değerleriyle mi alakası var.
hımm ısım olarak cıkaramadım bırden tatlım ya kusura bakma olur mu :çok üzgünüm:özlem emel benim kuzum ya adım bu ümmühanım burdayım forumda geziniyorum gitmemişitim
bu arada doktora gitmedim sadece test yaptırdım ....
ilginiz için çooookkk teşekkür ederim...
2 hamilelik mi gösteriyor kız heyecanlandım ben yapasım var ama günümü bekleyeceğim lekelnmem var adetime 10 gün kala başladı çamur gibi valla offf neden acaba dr bişey yok diyor ama amnannnnn ne olacaksa olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?