- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.141
arkadaşlar bu ay kocamla değişik bir taktik denedik tutarsa hepinize söyleyeceğim
bu eşimin taktiğimiş gece bana kalk kız dedi kalktım sonra olanlar ldu sonrada koş koş koş dedi sonrada bana döndü koşuyorlar şimdi yumurtaya bakalm kim şampiyon olacak dedi bu ay böyle denedik ama söz dinleyip koştularmı koşmadılar mı belli değil daha:)))))))))))))))))))))
canım cok tatlısınızz yaaaa hadi bakalım ınsallah olmusturkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
günaydıınnnnnn kuzucukklarrımmmm nasılsınnnnnnıızzzz
günaydın kuşlarrrrrrrr Şeniz Şeniz bende bugün evdeyim derin temizlik var. şimdi uyandım manikür yaptım yüzüme maske yaptım. kociş uyanınca evi temizleyeceğim. o da yatak odasında dolapları döküp yerleştirecek. camları falan sileceğim takılamam size pek :çok üzgünüm: bi de bugün lahana kürüne başlıyorum bakalım. şöyle 3-4 kilo verdimi tam kendime gelirim artık kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi tatlişkolarımmmm Şeniz şENİZ
günaydıınnnnnn kuzucukklarrımmmm nasılsınnnnnnıızzzz
Ne güzel elifcim ya bende cuamrtesi yarım gün çalışmayı çok isterdim ama nerdeeeeeee
Sen bol bol gez kocişle çocuk olana keyfini çıkar
hamile kalsamda çalışmaktanda kurtulsam ya
şok şok şok:1shok: ümmühan sahalar döndü:1shok:
kuşum bu saatte seni burda görmek ne güzel
günaydın tatlım kolay gelsin sanaŞeniz
sabah eşimle konuşmamız
ben:kalkmak istemiyorum
eşim:kalkma o zaman
ben:işe kim gitçek
eşim:gitme boşver
benatrona ne dicem uykum vardı gelmedim mi
eşim:işi bıraktım dersin
ben: oldu:dilcikar:
tabi sonra ben alelacele yataktan kalkıp dooooğruu işe
büşracımmmm sen nasılsın tatlım? şimdi adet tarihimiz senle bir dimi?
günaydın kuzucum iyiyiz sen nasılsın?
ne güzel oluyor böyle ya aile gibi, dost gibi günaydınlar,iyi uykular hergün birbirimizi karşılayıp uğurluyoruz
öpüyorum hepinizi şekerlerŞenizŞenizŞeniz
İyiyiz kuzuu
sen naslsın yiğenimiz nasıl
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol yafrummmm sorma yolu şaşırdım sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaç haftadır ilk kez cumartesi işe gitmedim yahu hemen size koştum :1hug: :1hug: sizinle konuşmak ta çok güzel canım arkadaşım. iyi ki varsınız valla içim rahatlıo sizle konuşunca yaaaa Şeniz Şeniz
tuğbacımmmm sen napıyosun tatlişkom? bebiş nasıl bakalım? üzüyomu seni?
büşracımmmm sen nasılsın tatlım? şimdi adet tarihimiz senle bir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?