Sabırsızlanıyorum ...!

bu eşimin taktiğimiş gece bana kalk kız dedi kalktım sonra olanlar ldu sonrada koş koş koş dedi sonrada bana döndü koşuyorlar şimdi yumurtaya bakalm kim şampiyon olacak dedi bu ay böyle denedik ama söz dinleyip koştularmı koşmadılar mı belli değil daha:)))))))))))))))))))))

canım cok tatlısınızz yaaaa hadi bakalım ınsallah olmusturkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

canım cok tatlısınızz yaaaa hadi bakalım ınsallah olmusturkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

bu 9 ay artık yoruldum gerçi duam hep hayırlısı ama insan ister istemez sıkıntı yapıyor. bu ay bende çok bel ağrısı var sürekli kaşınıyorum üşüyorum ve sık tuvalete çıkıyorum sendedurumlar nasıl gerçi ben bu ay hiç ümitlenmedim geçen ay kendimi yıprattım artık daha rahatım bakalım bizim adetlerimiz aynıydı dimi inşallah olmaz ama yinede hayırlı zamanda olsun:CüvCüv:

günaydın şekerler
daha hiçbir uykucu şirin gelmemiş buraya
bende gidicem 1de özleyin beni olur mu yarına kadar:))

günaydın büşracım iyiyim sen nasılsın tatlım?
bugün yarım gün çalışıyorum,kocişiminde izin günü
o yüzden öğleden sonra kk iptal oluyor benim için
pazar sabahları kocişi işe gönderip ben koşuyorum kk'yakaydirigubbakcemile3

günaydın kuşlarrrrrrrr Şeniz Şeniz bende bugün evdeyim derin temizlik var. şimdi uyandım manikür yaptım yüzüme maske yaptım. kociş uyanınca evi temizleyeceğim. o da yatak odasında dolapları döküp yerleştirecek. camları falan sileceğim takılamam size pek :çok üzgünüm: bi de bugün lahana kürüne başlıyorum bakalım. şöyle 3-4 kilo verdimi tam kendime gelirim artık kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi tatlişkolarımmmm Şeniz şENİZ

şok şok şok:1shok: ümmühan sahalar döndü:1shok:
kuşum bu saatte seni burda görmek ne güzel
günaydın tatlım kolay gelsin sanaŞeniz

Ne güzel elifcim ya bende cuamrtesi yarım gün çalışmayı çok isterdim ama nerdeeeeeee
Sen bol bol gez kocişle çocuk olana keyfini çıkar
hamile kalsamda çalışmaktanda kurtulsam ya

Ne güzel elifcim ya bende cuamrtesi yarım gün çalışmayı çok isterdim ama nerdeeeeeee
Sen bol bol gez kocişle çocuk olana keyfini çıkar
hamile kalsamda çalışmaktanda kurtulsam ya

sabah eşimle konuşmamız

ben:kalkmak istemiyorum

eşim:kalkma o zaman

ben:işe kim gitçek

eşim:gitme boşver

benatrona ne dicem uykum vardı gelmedim mi

eşim:işi bıraktım dersin

ben: oldu:dilcikar:

tabi sonra ben alelacele yataktan kalkıp dooooğruu işe

şok şok şok:1shok: ümmühan sahalar döndü:1shok:
kuşum bu saatte seni burda görmek ne güzel
günaydın tatlım kolay gelsin sanaŞeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sağol yafrummmm sorma yolu şaşırdım sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaç haftadır ilk kez cumartesi işe gitmedim yahu hemen size koştum :1hug: :1hug: sizinle konuşmak ta çok güzel canım arkadaşım. iyi ki varsınız valla içim rahatlıo sizle konuşunca yaaaa Şeniz Şeniz

tuğbacımmmm sen napıyosun tatlişkom? bebiş nasıl bakalım? üzüyomu seni?

büşracımmmm sen nasılsın tatlım? şimdi adet tarihimiz senle bir dimi?

Canım ya haftada en az 3 kere benimde eşimle aramda bu diyalog geçiyor
Oda işi bırak diyor ama bırakamıyorumdakaydirigubbakcemile3

Hergün söylene söylene geliyorum işe

günaydın kuzucum iyiyiz sen nasılsın?
ne güzel oluyor böyle ya aile gibi, dost gibi günaydınlar,iyi uykular hergün birbirimizi karşılayıp uğurluyoruz
öpüyorum hepinizi şekerlerŞenizŞenizŞeniz

İyiyiz kuzuu
sen naslsın yiğenimiz nasıl

çookk şükür iyiyizz bide şu işe gelmek olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…