Sabırsızlanıyorum ...!

çookk şükür iyiyizz bide şu işe gelmek olmasa

evlendiğimizde ben 4 ay çalışmadım artık yeter demiştim çalışmak istiyorum
hep okul üniversiteden sonra hemen iş alışmışız tabi evde oturmamaya
evde otursak eminim çok dayanamayız ona da
akşam diyorum keşke memleketimde olsaydım gelen giden olurdu bari canım sıkılmazdı
herkesten uzağız burda kimsemiz yok
buaralar tam bunalımdayım ben

benn evlendiğimiz ilk yıl çalışmadımm....ama ben hiç sıkılmamıştımmmsositososito.....gidecek gezecek yerler bulurdumm mutlaka..evimde ne güzel yemeğim eksik olmazdı..pastalar börekler yapıp arkadaşlarımı çağırırdımm...:çok üzgünüm:....ama şimdi herşeyi bi kenara bırak temizliğimi yetiştiremiyorumm...mirmirmirmir...neyse ipler kopacak zaten şöyle 2 3 ay daha dişimi sıkmam gerek...

ben kaçıyorum canlarım. makinaya çamaşır atayım mutfağı temizlemeye başlayayım. kociş uyanınca da odaları temizlerim. hepinizi öpüyorum. ara ara yine girmeye çalışırım. görüşürüz arkadaşlarrr Şeniz Şeniz :a015:

canım benim ailem arkadaşlarım akrabalarım hiçkimsem yok burda
gidip geldiğimiz 2-3 arkadaşımız var,onlara da hergün gidilmez ki
evde benimde yemeğim oluyodu,hergün evim tertemiz oluyordu,ütülerim hiç birikmezdi
ama yanlızlıktan bunalmıştım ben
bi de yazın eşim saat 1,5 -2den önce eve gelemiyodu
iyice sıkılmıştım

görüşürüz tatlım kolay gelsin

arkadaşlar bügün tam bir hafta oldu adet olmadım test yaptım negatif çıktı ee niye adet olmadım ilaç kullandım onadan olabilirimi sizce testide perşembe günü yaptım

arkadaşlar bügün tam bir hafta oldu adet olmadım test yaptım negatif çıktı ee niye adet olmadım ilaç kullandım onadan olabilirimi sizce testide perşembe günü yaptım

bence bir kandada baktırmalısın canım..
ilaç içtim diyosun ne ilacı bu, etkileyebilir mi?
hadi inş. hamilesindir cnm...
eğer kanda baktırmazsan evde bir daha test yap derim ben :)

canlarımben geldim nasılsın bakem bu arada bu ay kimse çalışmamış ne iş biz de çalışmadıkyok denecek kadar az rahim filmi eşimin tahlili derken ancak hehe sağlık olsun ne yapalım gelecek ay olur di mi ama ümmühan temizlik kolay gelsin ben ev aradım bugün ev bulmak kolay ama iyi ev zor ya eliff bnenim de burada kimsem yok bir iki arkadaş var burcu kanda baktır

Hoşbulduk Emelcim. Sen nasılsın? Bugün günüm vardı. Ben de toplandık giremedim kk'ya. Neler yapmış arkadaşlarım diye bi bakıyım dedim geçmişi okuyodum.

canım ben de dışardaydım ev arıyorum taşınacağım bu ay oooo neler döktürdün bakalım kimse bu ay bebek için çalışmamış valla bi de bakıyoruz hepimiz hamleyiz ne komik olur

neşe hoşgeldin canım kızlar şimdilik çıkıyorum yemek iyeceğiz yemekten sonra görüşürüz

Benim adetim daha bitmedi Emel. Bitsin çalışcaz valla doktorum öyle söyledi. Kaytarmak yokmuş bize. Ben de yaza kadar ara vermek istedim biraz kafa toparlamak için ama izin alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…