- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.161
çookk şükür iyiyizz bide şu işe gelmek olmasa
Canım iyiyim saol.
adet tariihlerimizin aynı olması lazım
benimki 3nisan kuzu
seninki nezaman
benn evlendiğimiz ilk yıl çalışmadımm....ama ben hiç sıkılmamıştımmmsositososito.....gidecek gezecek yerler bulurdumm mutlaka..evimde ne güzel yemeğim eksik olmazdı..pastalar börekler yapıp arkadaşlarımı çağırırdımm...:çok üzgünüm:....ama şimdi herşeyi bi kenara bırak temizliğimi yetiştiremiyorumm...mirmirmirmir...neyse ipler kopacak zaten şöyle 2 3 ay daha dişimi sıkmam gerek...evlendiğimizde ben 4 ay çalışmadım artık yeter demiştim çalışmak istiyorum
hep okul üniversiteden sonra hemen iş alışmışız tabi evde oturmamaya
evde otursak eminim çok dayanamayız ona da
akşam diyorum keşke memleketimde olsaydım gelen giden olurdu bari canım sıkılmazdı
herkesten uzağız burda kimsemiz yok
buaralar tam bunalımdayım ben
benn evlendiğimiz ilk yıl çalışmadımm....ama ben hiç sıkılmamıştımmmsositososito.....gidecek gezecek yerler bulurdumm mutlaka..evimde ne güzel yemeğim eksik olmazdı..pastalar börekler yapıp arkadaşlarımı çağırırdımm...:çok üzgünüm:....ama şimdi herşeyi bi kenara bırak temizliğimi yetiştiremiyorumm...mirmirmirmir...neyse ipler kopacak zaten şöyle 2 3 ay daha dişimi sıkmam gerek...
ben kaçıyorum canlarım. makinaya çamaşır atayım mutfağı temizlemeye başlayayım. kociş uyanınca da odaları temizlerim. hepinizi öpüyorum. ara ara yine girmeye çalışırım. görüşürüz arkadaşlarrr Şeniz Şeniz :a015:
3 nisan benimde yafrummmm kaydirigubbakcemile5 ama bende buay çalışma yok. önümüzdeki aya inşallah
öyle umudunuzu yitirmeyinn olacakk inşşşNiye bu ay çalışmak yok kuzu :uhm:
Bizdede bu ay geçen ayki gibi bi çalışma yok
Onun için bende bu ay çok umutlu deilim
öyle umudunuzu yitirmeyinn olacakk inşşş
hıımm tamam o zamaannCanım umut kaybetmek varmı hemen
Ben sadece bu ay çocuk yapmak için çok bi çabam yok
onun için öle dedim kuzu
arkadaşlar bügün tam bir hafta oldu adet olmadım test yaptım negatif çıktı ee niye adet olmadım ilaç kullandım onadan olabilirimi sizce testide perşembe günü yaptım
eliiiifffff ordamısıınnnnnnnnkuşuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?