- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.181
neşe hoşgeldin canım kızlar şimdilik çıkıyorum yemek iyeceğiz yemekten sonra görüşürüz
canım ben de dışardaydım ev arıyorum taşınacağım bu ay oooo neler döktürdün bakalım kimse bu ay bebek için çalışmamış valla bi de bakıyoruz hepimiz hamleyiz ne komik olur
Niye bu ay çalışmak yok kuzu :uhm:
Bizdede bu ay geçen ayki gibi bi çalışma yok
Onun için bende bu ay çok umutlu deilim
Ümmühan hoşgeldin canım.
İyiyim canım sen nasılsın? Temizliğin bitti mi?
camları silemedim bitek onlar kaldı( diğer işlerimi yaptım. eşim saat 2 de uyandı sonra da kayınvalidem geldi. eltimin oğlu var 4 yaşında. eltimle küsüm gitmiyorum ya beni özlemiş. görsün diye onu getirmiş. o da gitmedi akşama kadar benim yanımda kaldı. onla beraber nekadar iş yapılırsa işte yalaş bulaş yaptım :dilcikar: şimdi makinadan çamaşırlar çıkarılıp asılacak ama valla halim yok sen naptın bugün?
Benim de günüm vardı canım. Ben de toplandık. Yorgunluk işte. Ama tatlı bi yorgunluk ben misafir severim. Öyle geçti işte.
Öyle mi? Mantı çok severim. Ama hiç açmayı denemedim. Çiğ börek yaparım ama. Onu açabiliyorum))
Benim çok arkadaşım var ama hepsi çalışıyo. Anca haftasonları arada sırada görüşebiliyoruz. Bi de bazen akşamları eşlerimizle beraber. Hafta ortası bende kimseyle görüşemiyorum.
oyyyyy kıyamammm Rabbim tez zamanda bebişini göndersin inşallah bitanem :Saruboceq:
ben bebek olsa hem çalışıp hem ona bakarım çünkü maşallah baya hızlıyımdır. işten hiç korkmam hiç üşenmem. bak bugün eltimin oğlu vardı hem onu oyaladım hem evi temizledim. çocuk beni rahatsız etmiyo hiç aksine arkadaş oluyo hoşuma gidiyo. ben hayatım boyunca evde hiç oturmadım. hep okul vardı okul bitti hemen çlaışmaya başladım. hiç evde kalamıyorum yani. sıkılırım sanırım duramam. bi de acayip titizim bi temizlik yaparım görmen lazım kaydirigubbakcemile3 eşim hayret ediyor. kayınvalidem bile diyor maşallah hep mis gibi evin diyor mis gibi kokuyormuş evim kaydirigubbakcemile3 bebeğim gelsin de bende nasıl bakarım onaaaa mis gibi pamuklar içinde büyütürüm onu :asigim: :asigim:
Ay canım benim. İnşallah en kısa zamanda bebişin olur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?