- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.201
Ümmühancım senin lekelenmen olmuştu geçti mi hayatım?
hala oluyo canım ara ara( doktor araştırıyorum bakalım. ağrım falan yok onun için acele etmiyorum. Hale duymasın öldürür beni kaydirigubbakcemile3 kızın dilinde tüy bitti doktora git derken ama gidemedim bi türlü. işlerde yoğun. her doktora da güvenemem. bakalım bu ay kesin gidicem doktora.
İyi bi doktor bul tabi canım. Ama bi ay daha bekleyebilirsin bence. Belki bi daha olmaz. Hormonal falan bi şey olabilir. Tekrar olursa gidersin.
günaydın arkadalar nasılsınız benim kafam karışık hep hamileleik belirtilerinde sol kasık ağrısı krambı var acaba sağ tarafta ağrı olsa olmazmı ki
inşallah canım doktor arıyormuşsun balıkesire gidersen orada iyi bir doktor var erol gökgür diye hem annemim hem ablamların doktoruydu herkes çok memnundu aklında olsun benim adetimde geçen ay düzensiz kanama oldu üstüne gördüm sandım tetst yaptım çıkmadı. bakalım bu ay ne olacak allah hepimize hayırlı zamanlarda nasip etsin
inşalalh bizim 9 denememiz artık bir yıl olduğu için korkuyorum umarım olur gerçi bu ay ümitlenmek istemiyrum ama bakalım
canlar gunaydın nasılsınızzzzzz
günaydın kızlar nasılsınız
kocişi gönderdim yatağımı,kahvaltı masamı topladım geldim
siz neler yapıyosunuz?
günaydın kızlar nasılsınız
kocişi gönderdim yatağımı,kahvaltı masamı topladım geldim
siz neler yapıyosunuz?
günaydın özlemcim
gunaydın canım
günaydın elifcim bende kuşların kafesini temizledim. arkadaşlarım gelecek. pasta yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?