Sabırsızlanıyorum ...!

ben kaçim tatlım az uzanayım çok yoruldum bugün. bi çay yapayım tv izleyeyim. eşimde grip oldu yatıyor. öpüyorum seni canım. Allaha emanet ol Şeniz

Canım bende seni öpüyorum. Kendine iyi bak. Görüşürüz.

Ümmühancım senin lekelenmen olmuştu geçti mi hayatım?

hala oluyo canım ara ara ( doktor araştırıyorum bakalım. ağrım falan yok onun için acele etmiyorum. Hale duymasın öldürür beni kaydirigubbakcemile3 kızın dilinde tüy bitti doktora git derken ama gidemedim bi türlü. işlerde yoğun. her doktora da güvenemem. bakalım bu ay kesin gidicem doktora.

İyi bi doktor bul tabi canım. Ama bi ay daha bekleyebilirsin bence. Belki bi daha olmaz. Hormonal falan bi şey olabilir. Tekrar olursa gidersin.

İyi bi doktor bul tabi canım. Ama bi ay daha bekleyebilirsin bence. Belki bi daha olmaz. Hormonal falan bi şey olabilir. Tekrar olursa gidersin.

hala oluyo tatlım onun için gideyim diyorum bakalım iyi bi doktor olmazsa zaten gitmem. özele gidicem. hem maddi olarak ta hazırlanayım. çok pahalı tahliller falan. bakalım bekleyip göreceğim artık. ben gideyim artık ayrılamıyorum valla kaydirigubbakcemile3 çok öpüyorum seni canım yarın görüşürüz Şeniz

canım geldim ne yaparsın koca alınca verene kadar ancak zaman geçiyor haklısın canım

Emelcim aldım canım mesajını kimse olmayınca ben de oyun oynuyodum.

günaydın canım arkadaşlarımmmmmm Şeniz bu gün topiği ben açıyorum bakalım sositososito Eliffffcimmm senden önce ben geldim bugün kaydirigubbakcemile3 1 haftadır yoktum acısını çıkarayım dimi kaydirigubbakcemile3 ben bugün 1 gibi çıkıcam evden. arkadaşın nikahı var. ordan dönüşte başka bi arkadaşım gelecek nişanlısı ile. mantı yapıcaz birlikte. şimdilik buralardayım. gelen olursa bekliyorum sengözlerimebaksanab öpüyorum hepinizi Şeniz

günaydın arkadalar nasılsınız benim kafam karışık hep hamileleik belirtilerinde sol kasık ağrısı krambı var acaba sağ tarafta ağrı olsa olmazmı ki

günaydın arkadalar nasılsınız benim kafam karışık hep hamileleik belirtilerinde sol kasık ağrısı krambı var acaba sağ tarafta ağrı olsa olmazmı ki

günaydın burcucum. valla ben sağ da yazan gördüm solda. o kişiye göre değişir bence. inş hamilesindir :Saruboceq:

inşallah canım doktor arıyormuşsun balıkesire gidersen orada iyi bir doktor var erol gökgür diye hem annemim hem ablamların doktoruydu herkes çok memnundu aklında olsun benim adetimde geçen ay düzensiz kanama oldu üstüne gördüm sandım tetst yaptım çıkmadı. bakalım bu ay ne olacak allah hepimize hayırlı zamanlarda nasip etsin

buaralar gitmeye niyetim var canım. gidersem mutlaka bulurum Erol beyi. çok sağol a.s.

bende çok aşırı bi adet oldum. 1 hafta sonra ara kanamalar başladı. daha doğrusu lekelenmeler. bu ay zaten fazla çalışma yok bende zaten bi tuhafım. bakalım bende önümüzdeki aydan umutluyum. inş sen bu ay hamilesindir tatlım :Saruboceq:

inşalalh bizim 9 denememiz artık bir yıl olduğu için korkuyorum umarım olur gerçi bu ay ümitlenmek istemiyrum ama bakalım

günaydın kızlar nasılsınız
kocişi gönderdim yatağımı,kahvaltı masamı topladım geldim
siz neler yapıyosunuz?

günaydın kızlar nasılsınız
kocişi gönderdim yatağımı,kahvaltı masamı topladım geldim
siz neler yapıyosunuz?

günaydın özlemcim

gunaydın canım

günaydın elifcim bende kuşların kafesini temizledim. arkadaşlarım gelecek. pasta yapıyorum.

gunaydın a.s.
ben de esımı yolladım tv acmıstım bı program var takıldım kaldım kahvaltı edemedım daha bı sıze selam vereyım dedım nabersınız

günaydın ümmühancım,özlemcim
bugün fenayım ben
üşüttüm galiba heryerim tutulmuş
midem de felaket kahvaltıyı zor yaptım
kolay gelsin ümmühancım
özlemcim sanada afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…