Sabırsızlanıyorum ...!

Hayırlı olsun Kelebek ,
Bebek geliyor.2. Çizginin silik çıkma sebebi fazla su içmekten kaynaklanıyormuş benim ilk testde de silik çıkmıştı 1 gün sonra tekrar yaptım belirgin çıkmıştı.

Hayırlı olsun Kelebek ,
Bebek geliyor.2. Çizginin silik çıkma sebebi fazla su içmekten kaynaklanıyormuş benim ilk testde de silik çıkmıştı 1 gün sonra tekrar yaptım belirgin çıkmıştı.

ay ikinci hassas testi yaptim simdi yine 2 cizgi cikti :) Hamileyim buyuk ihtimal dimi kaydirigubbakcemile3
sende mi hassas test yaptin canim ?

Hassas testmiydi bilmiyorum eşim aldı ben pek anlamıyorum aslında, ama dediğim şekilde olmuştu.Eşim işi şansa bırakmaz hassas test almıştır.Ay hadi hayırlısı bakalım bu arada kaç bebek etti 1 haftada

Treckeki sen yeme siteminde bir değişiklik yaptın mı hamile kaldıktan sonra ben 1 haftada feci kilo aldım ya da şiştim bilemiyorum ama balon gibi oldum sende de varmı benzer bir durum.fisfisfis

Canım sütü pek sevimiyorum ama zoraki 1 bardak içiyorum badem ceviz yiyorum.

Portakal mandalina kivi bol bol yiyorum.Yeşillik yiyorum.Ama kilom hep aynı ben pek fazla iştahlı değildim ama bugece karnım çok acıktı uykumdan uyandım valla..

52 kiloyla hamile kaldım ben sen kaç kilo ile hamile kaldın canım?

Doktora gitmedim daha ama şu hesaplayıcılarla yaptığım hesaba göre 25 eylül İnş. Akşam karnım çok ağrıdı düşük olacak sandım ama birşey olmadı çok şükür.

Bende çok ağrılar oluyo canım ya korkudan karnıma bile elleyemiyorum düşük yapıyorum zannettim.Bide bel ağrısı çok oldu bende sanki adet olmuşumda ilk günüymüş gibi.

Ama bugün yok çok şükür..

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın?minik bebişin nasıl annesi?:ecrin_bebek:

Çok şükür bugün iyiyim canım yalnız boynum tutulmuş bide boğazlarım çok acıyo..

19 ocak benim det günümdü 19 ve 20 ocak çok kasık ve bel ağrısı yaşadım düşük yapıyorum zannettim valla..Ama çok şükür dün ve bugün iyiyiz bebişde çok iyi valla..

Karninizin agrimasi normal arkadaslar..rahimin buyumesi dir o.. cok normal yani..daha ok agriyacak ..meraklanmayin bebisin buyumesi icin hazirlanmasidir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…