Sabırsızlanıyorum ...!

benım mıgdem bulanmaya basladı kızlar yadilimin altından sular gelıyo ben cıkıyorum kafamçokkarıştı

günaydın ümmühancım,özlemcim
bugün fenayım ben
üşüttüm galiba heryerim tutulmuş
midem de felaket kahvaltıyı zor yaptım
kolay gelsin ümmühancım
özlemcim sanada afiyet olsun

geçmiş olsun elifcimmmm Şeniz Şeniz

benım mıgdem bulanmaya basladı kızlar yadilimin altından sular gelıyo ben cıkıyorum kafamçokkarıştı

sanada geçmiş olsun özlemcim Şeniz ya kızlar noldu böyle size :çok üzgünüm:

bende çıkıyorum şimdi markete gideyim. öpüyorum sizi dikkat edin kendinize :teselli: :teselli:

benim biraz daha uyumaya ihtiyacım var sanki kızlar
biraz kestireyim sonra gelirim yine
hiç halim yok bugün

kuzu iyiydi be tuğbacım kuzu sarması kafamçokkarıştı
günaydın tatlım sağol sen nasılsın
çalışıyo musun sen yine bugün
amaa canımm istediiiiiiiiii
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:...................
iyiyimm canımmm ewett çalışıyorummm şu iznimi hafta içi almayim diyorumm yine dayanamıyorumm.....
bende bugün sabah erken uyandımm temizlik yaptımm kocişim grip oldu ona kahvaltısını hazırladımm ve evden çıktıkkk........oyy oyyy bana bulaştırmasa bariiii:Saruboceq:

Benim nedir bu dişlerimden çektiğim arkadaşlarım ya. Yirmi yaş dişim kırılmış yanağıma batıyo. Yara yapmış çok acıyo.:bbo:

üşüttün herhalde ondandır canım nane kekiği kimyonu çay süzgecine koy üstüne sıcak su dök isteğe bağlı şeker koy iç bakk dene beğenmezsen içme adaçayı renginde oluyor ben seviyorum her derde deva gibi yapıpı yapıp içiyorum bak yapayımkendime ev işi bekliyor valla kocam gözümün içine bakıyor bıraksa da biligsayarı alsam diye garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…